Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А от къде може да се вземе бланка на двустранния протокол при ПТП?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Дамата на пътя е винаги с предимство. Моят съпруг докато разбере тази малка истина, няколко пъти вкарва колата си в бокса. Единият път дори беше потресен от богатия речников запас на девойката, който по думите му, е бил доста далеч от литературният.
Сега е галант и толерант и си спестява изчукването на тенекиите.
Наздраве!
Хахаха, така е, когато пропускаш да изнесеш важна лекция за порядките по-родните пътища. Нищо де, от опит глава не боли.
На чуждестранни колеги не един път съм обяснявал, че псувните по пътя са нещо нормално и няма нищо лично в тях. Особено ако идват от устата на мъж дъвчещ клечка за зъби и с по-израснал нокът на кутрето. Последните два знака са гарант, че си превишил правата си пред висшестоящите и е редно да коригираш поведението си на пътя.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тебе ли? Аз въобще не го разбрах така
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Майтап на гол задник си е чисто.....
Вменява се поведение ,което никой от мъжете във форума няма,нито пък е дал индикации за подобно.
Ако аз бях написал подобно нещо за жените във форума сигурно щях да получа бан.Плюс един куп негативни коментари от жени(и то с основание).Ама викаш мен щом ме плюят да си мълча и да го приемам на майтап(а то е ясно, че точно мен визира).
- 1 like
Коментар
-
Описаната случка е само повод да се поднесе основната мисъл на авторката на този гениален коментар, а именно, че някои участници във форума сме арогантни,нагли и считащи се над законите и че в подобна ситуация сме щели да нападнем жената, чиято кола сме ударили.
Естествено без никакви доказателства ,но важното е да се плюе,пък доказателствата нямат значение.
В крайна сметка, при такива тежки обстоятелства като пукната броня или одрана боя, е редно мъжът джентълменски да предложи на жената варианти за снемане на напрежението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Като сключваш гражданската си искаш. Скоро сключвах и нямаше да ми дадат, ако не си бях поискал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Аз се чудя що вдигат пак Гражданската, а то милото Съни не знае, как така й се случват ПТП-тата.
Пробвай на следващото да провокираш мъжа, барем разбереш истината и защо се стига до там. Тоя с камиона, който те е забърсал отстрани, сигурно си му била в мъртвата зона и не те е виждал. Не седне ли мъж до вас, да ви обясни и да ви обърне представите колко неадекватно стоите на пътя, няма и да разберете, как така от нищото ви се случва, все вас да ви целят
Сега да не помислите, че съдя женското съсловие. Просто казвам, че ако някой попадне в серия от ПТП-та за кратък период от време, е хубаво да преразгледа ситуациите и как се е стигнало до тях. За ПТП в 90% от случаите, реално вина имат и двамата участници. Това, че закона е написан, така че единия да го отнася изцяло, не означава, че другия е китка.
И понеже Сънито е душичка, аз също ще й дам повод за размисъл. Има вероятност шофьора да те е харесал и за това да "те е чукнал". Представил се е добре, без напрежение, което носи вероятност за преднамерен инцидент. Вече ти има данните от двустранния протокол, а ако вътре намериш грешка/пробойна, значи 100% е оставена нарочно, с цел да имате контакт поне още веднъж
Сега е галант и толерант и си спестява изчукването на тенекиите.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Съни си разказва как е минала късната семейна сбирка под възглавниците, когато вечерта смирено гасне, а вие се хващате за камиона, шофьора и скоростния му лост. Ами ако на кръстовището я беше подхванал самолетоносач отзад? Видът на превозното средство е функция на преживяната емоция. Ако те бутне бетоновоз отзад и изсипе товара си без да пита, си е доста грубо отношение според днешния етикет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Пак трепеш муха с парен чук. Съни има фино чувство за хумор и се е пошегувала сабалем. Недей надува газта със сто
Вменява се поведение ,което никой от мъжете във форума няма,нито пък е дал индикации за подобно.
Ако аз бях написал подобно нещо за жените във форума сигурно щях да получа бан.Плюс един куп негативни коментари от жени(и то с основание).Ама викаш мен щом ме плюят да си мълча и да го приемам на майтап(а то е ясно, че точно мен визира).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Описаната случка е само повод да се поднесе основната мисъл на авторката на този гениален коментар, а именно, че някои участници във форума сме арогантни,нагли и считащи се над законите и че в подобна ситуация сме щели да нападнем жената, чиято кола сме ударили.
Естествено без никакви доказателства ,но важното е да се плюе,пък доказателствата нямат значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А от къде може да се вземе бланка на двустранния протокол при ПТП?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Аз се чудя що вдигат пак Гражданската, а то милото Съни не знае, как така й се случват ПТП-тата.
Пробвай на следващото да провокираш мъжа, барем разбереш истината и защо се стига до там. Тоя с камиона, който те е забърсал отстрани, сигурно си му била в мъртвата зона и не те е виждал. Не седне ли мъж до вас, да ви обясни и да ви обърне представите колко неадекватно стоите на пътя, няма и да разберете, как така от нищото ви се случва, все вас да ви целят
Сега да не помислите, че съдя женското съсловие. Просто казвам, че ако някой попадне в серия от ПТП-та за кратък период от време, е хубаво да преразгледа ситуациите и как се е стигнало до тях. За ПТП в 90% от случаите, реално вина имат и двамата участници. Това, че закона е написан, така че единия да го отнася изцяло, не означава, че другия е китка.
И понеже Сънито е душичка, аз също ще й дам повод за размисъл. Има вероятност шофьора да те е харесал и за това да "те е чукнал". Представил се е добре, без напрежение, което носи вероятност за преднамерен инцидент. Вече ти има данните от двустранния протокол, а ако вътре намериш грешка/пробойна, значи 100% е оставена нарочно, с цел да имате контакт поне още веднъж
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар