IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Няма нужда да се връщаш назад, аз ще ти го кажа-мъже,които отглеждат чужди деца са лузъри.
    Аз не бих го направил. Което не означава, че много други мъже биха постъпили по същият начин.
    Мъка, мъка, мъка!!! Вече съм преминала на бяло вино, но в твоя чест ще си налея чаша червено, ще остържа чубрицата от пастърмата и ще си посипя главата с нея.
    Наздраве!

П.П. Значи, хипотетично, ти си съгласен децата ти да бъдат отгледани и възпитани от лузър. Мда, кръгът се затваря
    Last edited by tnm; 28.06.2023, 20:29.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да й помага в отглеждането на твоите деца!? Твоите деца!?
      Мързи ме да се върна назад и да прочета в коментарите ти какви са тези мъже, които отглеждат чужди деца.
      Наздраве!
      Няма нужда да се връщаш назад, аз ще ти го кажа-мъже,които отглеждат чужди деца са лузъри.
      Аз не бих го направил. Което не означава, че много други мъже биха постъпили по същият начин.

Коментар

Е та монахиня ли да стане?Още повече най-вероятно ще имат деца и тия имоти и спестявания ще се ползват и от децата му, които ще ги отглежда жена му.
        Аз ако умра преди да остарея,не само не съм против жена ми да си вземе друг мъж,но бих искал това да стане,за да й помага в отглеждането на децата.
        Да й помага в отглеждането на твоите деца!? Твоите деца!?
        Мързи ме да се върна назад и да прочета в коментарите ти какви са тези мъже, които отглеждат чужди деца.
        Наздраве!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          И как ще намери балък, който ще отглежда чужди деца?
          Пълно е с такива.

Коментар

Аз ако умра преди да остарея,не само не съм против жена ми да си вземе друг мъж,но бих искал това да стане,за да й помага в отглеждането на децата.
            И как ще намери балък, който ще отглежда чужди деца?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Няма значение разбира се ,освен ,че после с неговите спестявания и имоти вдовицата ще си живее с някое младо лъвче
              Е та монахиня ли да стане?Още повече най-вероятно ще имат деца и тия имоти и спестявания ще се ползват и от децата му, които ще ги отглежда жена му.
              Last edited by mirodes; 28.06.2023, 19:56.

Коментар

И защо трябва да му пука на един мъж дали ще остави млада или стара вдовица?Все пак ще е умрял.
                Няма значение разбира се ,освен ,че после с неговите спестявания и имоти вдовицата ще си живее с някое младо лъвче

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ами, тогава ще са млади вдовици Има и такива ,но не знам дали нашите момчета ще харесат подобна перспектива
                  Евго, завалията до 30 г. търсил "голяма мадама" каквото и да означава това ,но никоя такава не го е харесала. Днес, търси нещо нормално ама да ражда ,но и такива не го искат. Утре, ще се съгласи и на връсничка само да не живее сам ,е ако съфорумци са прави може да завие и на ляво по същите причини. Когато нямаш правилна преценка за себе си правиш цял живот много грешки и ги повтаряш !!!
                  И защо трябва да му пука на един мъж дали ще остави млада или стара вдовица?Все пак ще е умрял.

Коментар

Да, да ..., чували сме ги тия. След 20 - 25 години ще го окичи и с рога. А бе, идилия от всякъде.
                    Наздраве!
                    Ами, тогава ще са млади вдовици Има и такива ,но не знам дали нашите момчета ще харесат подобна перспектива
                    Евго, завалията до 30 г. търсил "голяма мадама" каквото и да означава това ,но никоя такава не го е харесала. Днес, търси нещо нормално ама да ражда ,но и такива не го искат. Утре, ще се съгласи и на връсничка само да не живее сам ,е ако съфорумци са прави може да завие и на ляво по същите причини. Когато нямаш правилна преценка за себе си правиш цял живот много грешки и ги повтаряш !!!

Коментар

Разликата в годините не е само цифра в ЕГН-то. Това е разлика в интересите, предпочитанията, начина на мислене... Колкото в по-зряла възраст навлизат, толкова и различията ще намаляват. Стига да успеят да ги преодолеят във времето докато са заедно.
                      Наздраве!
                      Интересите,предпочитанията, начинът на мислене на мъжът и жената се различават много повече, отколкото на две жени с разлика във възрастта от 15-20 години. Така че няма никакво значение възрастта на жената относно тези неща-никога няма да съвпадат напълно с тези на мъжа.

Коментар

Да, да ..., чували сме ги тия. След 20 - 25 години ще го окичи и с рога. А бе, идилия от всякъде.
                        Наздраве!
                        А след 50 години?Или след 100?Трябва ли да се притеснява,че след 25 години евентуално може да му сложат рога?Ами кога ще живее?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Да голяма е но в предвид ген, спорт и поддържане е допустима ми се струва .
                          Разликата в годините не е само цифра в ЕГН-то. Това е разлика в интересите, предпочитанията, начина на мислене... Колкото в по-зряла възраст навлизат, толкова и различията ще намаляват. Стига да успеят да ги преодолеят във времето докато са заедно.
                          Наздраве!
                          Мечо

Коментар

Хич не е голяма.Наборките ми са вече лелки.Една жена на 33 години(имаше такъв филм)перфектно ще ме допълва.Даже имам приятел, който кара 50 години,а гаджето му е на 24 години. И казва ,че го зарежда с енергия и позитивизъм.
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

Питнайсе е голяма разлика. Макар че, според народната мъдрост, ако вземеш млад мъж ще те навиква, а ако вземеш възрастен - ще му седнеш на коляното.
                              Наздраве!
                              Хич не е голяма.Наборките ми са вече лелки.Една жена на 33 години(имаше такъв филм)перфектно ще ме допълва.Даже имам приятел, който кара 50 години,а гаджето му е на 24 години. И казва ,че го зарежда с енергия и позитивизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Добре де , ти как мислиш , е ли по добре мъжкото да е по дърто от женското , да кажем с около от 5г до 15г ?
                                До 10г е хубава разлика, но има и с 20 г разлика, особено ако мъжът има доста пари.

Всеки може да пише каквото си иска по темата,
                                Last edited by Evgo; 28.06.2023, 18:25.

Коментар

Working...
                                X