Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
И аз си получавам съвети, и ги приемам. От дами, които познават женското мислене и са ми приятелки. Те са точно такива (приятелки, какъвто приятел си и ти на дамата, с култовата реплика: "Де го чукаш - де се пука!"..
Такава моя приятелка няма никога да ме подведе! Съветите й са точно формулирани. Харесва ми нейната лаконичност. Тя пък много харесва да чете моите писма, които ангажират вниманието й по различен начин от проблемите в сивото ежедневие.
Истинско приятелство от години. Да, харесва ми да получавам съвети (от НЕЯ!) и да зная, че съществува, точно като алтернатива на общата маса от жените (с реално и виртуално участие)...около мен. Тя дори не би помислила, че съм гаден..., гадина...

Единственият въпрос, който си задавам е, дали Тя познава достатъчно добре жените, или ти - мъжете? От онова, което пишеш - Тя ти води с няколко обиколки, а ти вече си изплезил език...

Тя не знае за участието ми в тоя форум, но мисля, че е редно да й подскажа за съществуването му ..
И се досетих отново за круиза, който - откъде ми дойде на ум? ОпорочиХТЕ първоначалната ми идея - с кофти-включванията си. И с "мъжките" си фантасмагории - също!
Време е темата с круизите (тук) да приключи (поне за мен!)Тя претърпя абсолютен крах. Корабокрушение. Ново потвърждение за кофти-развитието на виртуалните познанства. Доволен съм, че нямаше развитие.
Страхотно зареждане с положителна
енергия от страна на някои дами, а креативността им е наистина неизмерима....

Хубав и усмихнат ден, дами и господа (съветници)!

Да поработим все пак, нали !?!
Коментар