Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Преди около 13 - 14 години Ево Моралес си го каза - всичко идва от хормоните, които блъскат в пилешкото.
Те му се смяха на човека, но той си го каза. Ядем боклуци.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
сами сте си виновни женорята. Отказахте се от женствеността, от слабия пол. Искахте равноправие, еманципация - ползите малко, борбата за място под слънцето още по жестока
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами стигнахме,щото всичко се изврати.Жените станаха мъже(което между другото мен идеално ме устройва),мъжете се феминизираха.Изкуството се изроди.
Те му се смяха на човека, но той си го каза. Ядем боклуци.
Коментар
-
Остави,че откакто станах само месояден самолета все е нагоре и жената не може да ми смогне.Ако и да гоня 50-е години.
Коментар
-
Ами стигнахме,щото всичко се изврати.Жените станаха мъже(което между другото мен идеално ме устройва),мъжете се феминизираха.Изкуството се изроди.
В блока ми има две семейства, където жената кара колата, а мъжът е под чехъл.
Дори вчера видях по-готината двойка да се прибира вкъщи и жената да кара.
А по-смотаната двойка ги коментират, че вече не пъшкат. Обаче мъжът е путьо и я слуша и си живеят добре.
Интересно е, че в БГ ако един мъж е на 20+, рядко му се получават нещата. Въпреки че е младичък и с висок тестостерон, жените много не му пускат, искат пари и материални неща. И хорат взеха да се женят на 35 г. и дори на 40+.
Аз също търся от години, както добре знаете.
Поздрави
Коментар
-
Уви това си е тенденция навсякъде. Заради няколко капки катран няма да се отказваме от качеството.
Затова нашият век съм го кръстила “пластмасов”. Оня ден гледам в мрежите се върти клипче показващо постиженията на живописта в ренесанса и нон сенсът на “модерното изкуство”. Клипчето завършваше с отворен въпрос към публиката: как от творба като Давид на Микеланджело или която и да е творба на Вермеер стигаме до ред поставени една върху друга пластмасови кофи за боклук, наречени “модерно изкуство”?
Същата работа и с музиката: как от “Лунната Соната” на Бетовен стигнагме до клипчето постнато по-долу?
- 1 like
Коментар
-
Ботич и Мирчо са друга квалификационна група.
Ти кажи да се притесняваме ли днеска от международното положение, че като те дъмне утре некой дрон - край с имотите. И не визирам дронът без глава на Дронамикс.
Аз съм обезпокоена. И притеснена.
Коментар
-
Уви това си е тенденция навсякъде. Заради няколко капки катран няма да се отказваме от качеството.
Затова нашият век съм го кръстила “пластмасов”. Оня ден гледам в мрежите се върти клипче показващо постиженията на живописта в ренесанса и нон сенсът на “модерното изкуство”. Клипчето завършваше с отворен въпрос към публиката: как от творба като Давид на Микеланджело или която и да е творба на Вермеер стигаме до ред поставени една върху друга пластмасови кофи за боклук, наречени “модерно изкуство”?
Същата работа и с музиката: как от “Лунната Соната” на Бетовен стигнагме до клипчето постнато по-долу?
сами сте си виновни женорята. Отказахте се от женствеността, от слабия пол. Искахте равноправие, еманципация - ползите малко, борбата за място под слънцето още по жестокаLast edited by X_Y; 15.04.2024, 14:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз ти се извинявам от името на всичките български мъже! Не всички сме нереализирани провинциални селтаци, вулгарни и брутални. Има и стари софиянци, галантни кавалери, докато се втурнахме да се качваме в автобус на една спирка, направих жест на една жена да мине пред мен и усмивката й беше красноречива, че няма много хора, като мен останали.Уви това си е тенденция навсякъде. Заради няколко капки катран няма да се отказваме от качеството.
Last edited by Selena2024; 15.04.2024, 03:37.
Коментар
-
Като разгонихте женските после не се сърдете. Съни я обидихте, а другите просто ги отегчихте.
Какво да Ви правя - шашави сте и туйто.
- 2 Харесвания
Коментар
-
обидчиви фльорци не ни трябват. Да са снимат в тикток и да се кефат на лайкове.
- 1 like
Коментар
-
Като разгонихте женските после не се сърдете. Съни я обидихте, а другите просто ги отегчихте.
Какво да Ви правя - шашави сте и туйто.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
е то сал с пръчове не е кеф, дори и само за бъзици
Какво да Ви правя - шашави сте и туйто.
Коментар
Коментар