Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ма хайде сега, не всички във форума са юристи
Случаят е само илюстративен и може за е плод на моето въображение!!!
/в цитата от мен си пропуснал последното ми изречение, а то е знаково - какво друго може да се очаква от нас, мъжете, освен поредният пропуск!/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя не е важна колата, а мъжа, който може да си го позволи това. И при това такъв един мъж е добра партия не защото е богат, а защото щом е богат, значи е уверен в себе си, силен, волеви, знае какво иска и знае как да го постигне, в това число и в личен и семеен план. Тоест мъж - лидер, а не мъж като лайно в дъжд.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SelenaКакво ти направи впечатление в характера?Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеНяма да пиша за тия неща тук. Специфични са, не те касаят и нямат общо с областта, в която работиш...
- 1 like
Коментар
-
Че на кого ще липсвам? А може би на всички, че няма с кого да се бъзикате и кого да обиждате. Аз си имам самочувствието, господа, имам и покритието за това самочувствие, не съм опряла да си търся мъж в този сайт. Просто исках да си говоря с някого, защото съм доста самотна. Но аз съм Скорпион.... мога да мина и без вас
Големи пичове сте всички тук, един от вас не се извини.... нищо аз ви прощавам, ако с нещо съм ви засегнала и обидила
Простете ми
Лека вечер
А всеки мъж иска красива жена.Ако някой ти каже противното ,не му вярвай.Ама красивите жени не ходят при всеки.Аз съм бил с доста красиви жени,ама никоя от тях не е била от тия,които мъжете ще си счупят вратовете да ги гледат.А на всеки му се иска такава.
Last edited by mirodes; 18.05.2020, 21:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Не им е лесно и на красивите жени особено ако искат да не бъдат само красиви.
Така сте избрали още при раждането си - да сте от страната на дамите и да регистрирате уважението ни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Според мен - силно обобщавайки /жениТЕ търсят/ - изкривяваш крайният резултат от разсъжденията ти. Зная, че има такива, които описваш, но не мисля, че са типичните случаи, въпреки че повече се раздуват, именно такива изкривявания, а хората харесват - какво? Те живеят с хляб и зрелища!
Моята майка е типичен пример: сутрин е на източния балкон, а след обяд - до вечерта - на западния. Комуникация, слънце, живот /новият прочит на "хляб и зрелища!"/ !
- 1 like
Коментар
-
Че на кого ще липсвам? А може би на всички, че няма с кого да се бъзикате и кого да обиждате. Аз си имам самочувствието, господа, имам и покритието за това самочувствие, не съм опряла да си търся мъж в този сайт. Просто исках да си говоря с някого, защото съм доста самотна. Но аз съм Скорпион.... мога да мина и без вас
Големи пичове сте всички тук, един от вас не се извини.... нищо аз ви прощавам, ако с нещо съм ви засегнала и обидила
Простете ми
Лека вечер
И скорпионът в мое лице ти се извинява, ако съм те обидил с нещо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Светът принадлежи на красивите жени.Може да имат всеки,мъж,който си поискат.Някоя красавица ще се изчука с някой като теб и мен,ама ще се ожени за богаташ.С извинение ако и ти си от тях и съм те принизил финансово.
Коментар
-
Както е казала актрисата За За Габор:„От един мъж искам само да е мил,нежен и внимателен.Толкова ли много искам от един мултимилионер„.
За 30 бона може да се купи нова кола.Или жилище в по-малък град или село.
Какво ли се учудвам като знам,че жените търсят в мъжете пари и секс.Милионер е..ч е мечтата на всяка жена.Затова и спортните звезди са толкова желани от жените.
Когато манекенките и красивите жени почнат да се женят за даскали ,тогава ще си сменя мнението.
Според мен - силно обобщавайки /жениТЕ търсят/ - изкривяваш крайният резултат от разсъжденията ти. Зная, че има такива, които описваш, но не мисля, че са типичните случаи, въпреки че повече се раздуват, именно такива изкривявания, а хората харесват - какво? Те живеят с хляб и зрелища!
Моята майка е типичен пример: сутрин е на източния балкон, а след обяд - до вечерта - на западния. Комуникация, слънце, живот /новият прочит на "хляб и зрелища!"/ !
Коментар
-
Винаги съм уважавал умните и разсъдливи дами. Дори се хващам, че им завиждам. Не са много, но ги има!
Да са здрави - но и да са сигурни в сентенцията за пътниците, които влизат в съответния влак...
Коментар
-
ами не, просто имах такъв преди 2 години, един клиент беше затънал и го бяха подгонили банки, данъчни, НАП, лихвари ... с моя екип едва успяхме да го спасим от бесилото, нямаше пари и ни подари разни скъпи неща на всеки, които беше успял да скрие. Аз взех този дек, другите ми се смееха. Но се наложи след няколко месеца да го продам, за да платя операция на майка ми. Сега си го искам отново. Искам същия и това е. Пак ще го имам.
Коментар
-
Както е казала актрисата За За Габор:„От един мъж искам само да е мил,нежен и внимателен.Толкова ли много искам от един мултимилионер„.
Винаги съм уважавал умните и разсъдливи дами. Дори се хващам, че им завиждам. Не са много, но ги има!
Да са здрави - но и да са сигурни в сентенцията за пътниците, които влизат в съответния влак...
Коментар
-
Не съм виновен: видях цената на един от моделите декове, който цитираш. Струваше 30 000 лв.... /оттук и връзката ми с апартамента/
За 30 бона може да се купи нова кола.Или жилище в по-малък град или село.
Какво ли се учудвам като знам,че жените търсят в мъжете пари и секс.Милионер е..ч е мечтата на всяка жена.Затова и спортните звезди са толкова желани от жените.
Когато манекенките и красивите жени почнат да се женят за даскали ,тогава ще си сменя мнението.
Това изобщо не е осъждане-всяка красива жена си знае колко е желана от мъжете,затова отива и при отличниците във финансов план.
Last edited by mirodes; 18.05.2020, 21:10.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар