Първоначално изпратено от Evgo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Е какво се правиш на интересен, като и ти не си намерил своята Ганка!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha
Точно тоя който си цитирал,лъже най-много !
И парадоксалното в случая е,че това което е предлагал на лични,не е лъжа.
Защо мислиш ,че кисне в женска тема и ви слуша глупостите за кларинети и дудуци по цял ден?
Той фантизара сексуално пред монитора четейки ви.
Но както и да е.За мен не е проблем,гей ли е,черен ли е,мюсюлманин ли е.Стига да не пречи на себе си и на околните и да не парадира с гейщината си ,най-важното.В тях да си прави каквото ще.Last edited by Vergil1975; 13.06.2024, 10:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975
Тя е аристократка със синя кръв,пък тук обсъждаме женичките от БГ Анадола. И аз като човек от народните низини не съм имал досег до такива аристократични особи,затова и зададох въпрос дали й е златна.Все пак като на човек от простолюдието трябва да ми е простено,че задавам подобни въпроси.
някои от тях са арменци, евреи, или са били на служба при царя, или са завършили висше преди 1944 г. и са имали държавна работа. Жените често не са работели, а са били домакини. Като отидеш на гости у тях, ще те почерпят с кафе и бяло сладко във вестибюла, а ако са щедри, ще те нагостят. По онова време хората не са ламтели и много често живеели под наем. И ако имали нещо повече (храна, дрехи или други стоки), давали на другаря си. Относно интериора в домовете, гледали сте филми и няма смисъл да го описвам. И ходели често на Централна баня, защото в старите кооперации нямало топла вода, а парното било на дърва и въглища.
Домакините приготвяли вкусни сладкиши и десерти (имаме рецепти от тях), също така плетяли и бродирали. Ходели много спретнати, както може да видите по старите филми,
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
...и говориш за финансова култура?
Питай англичаните купили 2007-2008ма по море и планина/Банско/ колко се защитиха от инфлацията?
Голяма част от тях излязоха от инвестициите с 50 и повече % назад. Един ваканционен имот ползван месец и отдаван през останалото време носи повече главоболия и нерви от един автомобил.
През 1998, 2001 и 2003 г. в София се продаваха евтини апартаменти - най-евтиният вариант е панелна гарсионера, която след преработване става за ползване от двойка и дори от младо семейство. Такива гарсионери са се продавали за 5, 8 и 10 хиляди евро (долара) в посочените от мен години. По едно време доларът беше 2 лв (2000 г.). За 26 г една подобна гарсионера е генерирала огормен паричен поток при непрекъснато отдаване и среден към нисък наем.
Нашата вила на морето струваше 6 хиляди долара през 1994 г., към края на годината. Днес струва 120 -150 000 евро след реновирането, а имаме голямо спестяване от нашето ползване и хората, които сме канили.
Всеки прави грешки и може да стане жертва на имотна измама или да не му дадат да упражни правата си както трябва.
В блока ми има семейство, които са малко смотанки външно - у тях е мръсно и неоправено, имат scruffy look, неподстригани и със стари дрехи ходят родителите. Мога още да пиша, но не е това целта. Въпреки това, хората са успешни инвеститори, от наследство са купили 2 големи апартамента в София за децата си, сега са дали апартаментите под наем и са се преместили в къща близо до София. И внучета имат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеИграта загрубя. Бате Ратко не знаех,че си такъв палавник.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И да се вържа всяка година да ходя на едно и също място? За 2-3 седмици годишно, абсурд.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Този път и той беше с автобус.
Но ме е карал към 6-7 пъти.
Лош Мечо,
за 20-30 г. един ваканционен имот ще се изплати и ще си на +.
А платените пари за наеми отиват в канала / down the drain.
Питай англичаните купили 2007-2008ма по море и планина/Банско/ колко се защитиха от инфлацията?
Голяма част от тях излязоха от инвестициите с 50 и повече % назад. Един ваканционен имот ползван месец и отдаван през останалото време носи повече главоболия и нерви от един автомобил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре е да се престрашиш и да започнеш да шофираш
има малко разправии с колите, но като цяло са доста полезни
тоя комшия те докара дотам и те заряза ли?
Но ме е карал към 6-7 пъти.
Лош Мечо,
за 20-30 г. един ваканционен имот ще се изплати и ще си на +.
А платените пари за наеми отиват в канала / down the drain.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЗа аватарче ей такова май ти трябва. Но изчакай поне седмица преди да го смениш, че селена ще те гризне
[ATTACH=CONFIG]n4188416[/ATTACH]
мирко изгони селенка от темата
и скоро тук сериозно ще замирише на мъжепрепоръка е
Коментар
-
На мен също ми се иска да имам комфортен автомобил и да го карам. Но като си представя разправиите около него и евентуалните ПТП, за сега не купувам.
Комшията ми каза накрая, че мислел, че няма да се справя двора, но го опровергах.
има малко разправии с колите, но като цяло са доста полезни
тоя комшия те докара дотам и те заряза ли?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Тоя най ще му отива
и кондорка за удоволствия след вечерятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво евго,
обаче какво ще правиш ако колегите започнат да се интересуват от тестостерона ти
по-добре разказвай на колежките, хем може и да го премерят, колко се е вдигнал
Коментар
Коментар