IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo

Не говори за себе си.

От ф.б. един от приятелите ми ме пита "Готов ли си?" Става дума за готин баровец на 54 г, с хубава кола, бил е инструктор по фитнес, семеен, с дете.

Има много добро приятелско отношение към мен.
    За какво да си готов?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Е какво се правиш на интересен, като и ти не си намерил своята Ганка!

На тебе ти треА някой Ганчо ма те нещат и те.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha

Точно тоя който си цитирал,лъже най-много !
        И парадоксалното в случая е,че това което е предлагал на лични,не е лъжа.
        Защо мислиш ,че кисне в женска тема и ви слуша глупостите за кларинети и дудуци по цял ден?
        Той фантизара сексуално пред монитора четейки ви.
        Но както и да е.За мен не е проблем,гей ли е,черен ли е,мюсюлманин ли е.Стига да не пречи на себе си и на околните и да не парадира с гейщината си ,най-важното.В тях да си прави каквото ще.
        Ок,ама твърдения без доказателства са клевета.Като обвиняваш някого за нещо трябва й да го докажеш.Ако някой е показвал скрийншот от лични съобщения има начин да бъде намерен и показан.А само голи твърдения олекват.
        Last edited by Vergil1975; 13.06.2024, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975

Тя е аристократка със синя кръв,пък тук обсъждаме женичките от БГ Анадола. И аз като човек от народните низини не съм имал досег до такива аристократични особи,затова и зададох въпрос дали й е златна.Все пак като на човек от простолюдието трябва да ми е простено,че задавам подобни въпроси.
          Аз мога да разкажа за старите софиянци на база на това, че моите предци са живели баш в центъра на СФ в периода 1950-1968г и са контактували с тях:
          някои от тях са арменци, евреи, или са били на служба при царя, или са завършили висше преди 1944 г. и са имали държавна работа. Жените често не са работели, а са били домакини. Като отидеш на гости у тях, ще те почерпят с кафе и бяло сладко във вестибюла, а ако са щедри, ще те нагостят. По онова време хората не са ламтели и много често живеели под наем. И ако имали нещо повече (храна, дрехи или други стоки), давали на другаря си. Относно интериора в домовете, гледали сте филми и няма смисъл да го описвам. И ходели често на Централна баня, защото в старите кооперации нямало топла вода, а парното било на дърва и въглища.

Домакините приготвяли вкусни сладкиши и десерти (имаме рецепти от тях), също така плетяли и бродирали. Ходели много спретнати, както може да видите по старите филми,

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

...и говориш за финансова култура?
            Питай англичаните купили 2007-2008ма по море и планина/Банско/ колко се защитиха от инфлацията?
            Голяма част от тях излязоха от инвестициите с 50 и повече % назад. Един ваканционен имот ползван месец и отдаван през останалото време носи повече главоболия и нерви от един автомобил.
            Тези англичани много често са били жертва на алчни брокери, на хитри адвокати, на лъжливи строители. И език не знаят, което усложнява нещата.

През 1998, 2001 и 2003 г. в София се продаваха евтини апартаменти - най-евтиният вариант е панелна гарсионера, която след преработване става за ползване от двойка и дори от младо семейство. Такива гарсионери са се продавали за 5, 8 и 10 хиляди евро (долара) в посочените от мен години. По едно време доларът беше 2 лв (2000 г.). За 26 г една подобна гарсионера е генерирала огормен паричен поток при непрекъснато отдаване и среден към нисък наем.

Нашата вила на морето струваше 6 хиляди долара през 1994 г., към края на годината. Днес струва 120 -150 000 евро след реновирането, а имаме голямо спестяване от нашето ползване и хората, които сме канили.

Всеки прави грешки и може да стане жертва на имотна измама или да не му дадат да упражни правата си както трябва.

В блока ми има семейство, които са малко смотанки външно - у тях е мръсно и неоправено, имат scruffy look, неподстригани и със стари дрехи ходят родителите. Мога още да пиша, но не е това целта. Въпреки това, хората са успешни инвеститори, от наследство са купили 2 големи апартамента в София за децата си, сега са дали апартаментите под наем и са се преместили в къща близо до София. И внучета имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
              Играта загрубя. Бате Ратко не знаех,че си такъв палавник.
              и аз не знаех
              препоръка е

Коментар

• Играта загрубя. Бате Ратко не знаех,че си такъв палавник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И да се вържа всяка година да ходя на едно и също място? За 2-3 седмици годишно, абсурд.
                  2-3 СЕДМИЦИ ЩЕ ГО ЧИСТИШ и няма да почиваш и минута. И ще харчиш 3 пъти повече пари да работиш къртовска работа
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Този път и той беше с автобус.

Но ме е карал към 6-7 пъти.

Лош Мечо,

за 20-30 г. един ваканционен имот ще се изплати и ще си на +.

А платените пари за наеми отиват в канала / down the drain.
                    ...и говориш за финансова култура?
                    Питай англичаните купили 2007-2008ма по море и планина/Банско/ колко се защитиха от инфлацията?
                    Голяма част от тях излязоха от инвестициите с 50 и повече % назад. Един ваканционен имот ползван месец и отдаван през останалото време носи повече главоболия и нерви от един автомобил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

добре е да се престрашиш и да започнеш да шофираш
                      има малко разправии с колите, но като цяло са доста полезни

тоя комшия те докара дотам и те заряза ли?
                      Този път и той беше с автобус.

Но ме е карал към 6-7 пъти.

Лош Мечо,

за 20-30 г. един ваканционен имот ще се изплати и ще си на +.

А платените пари за наеми отиват в канала / down the drain.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                        За аватарче ей такова май ти трябва. Но изчакай поне седмица преди да го смениш, че селена ще те гризне
                        [ATTACH=CONFIG]n4188416[/ATTACH]
                        не, искам да се вижда и малко от пейзажа

мирко изгони селенка от темата
                        и скоро тук сериозно ще замирише на мъже
                        препоръка е

Коментар

На мен също ми се иска да имам комфортен автомобил и да го карам. Но като си представя разправиите около него и евентуалните ПТП, за сега не купувам.

Комшията ми каза накрая, че мислел, че няма да се справя двора, но го опровергах.
                          добре е да се престрашиш и да започнеш да шофираш
                          има малко разправии с колите, но като цяло са доста полезни

тоя комшия те докара дотам и те заряза ли?
                          препоръка е

Коментар

• За аватарче ей такова май ти трябва. Но изчакай поне седмица преди да го смениш, че селена ще те гризне
                            Click image for larger version

Name:	ratt5crop.jpg
Views:	2
Size:	87.5 КБ
ID:	4188416
                            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Тоя най ще му отива

чудесно попадение, хванал съм заек за вечеря
                              и кондорка за удоволствия след вечерята
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво евго,
                                обаче какво ще правиш ако колегите започнат да се интересуват от тестостерона ти
                                по-добре разказвай на колежките, хем може и да го премерят, колко се е вдигнал
                                думата "колеги" включва и двата пола, а аз имах предвид форума

Коментар

Working...
                                X