If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бегай, Бегай и после отнякъде да се яви Ботльовица невчесана, яхнала метлата и да ме оскубе …
шта качим на лебедката - 500 кила държи, не мое си по голямо чудовище. И директно на терасата на романтична гледка.
Па и селенка с 50кила проскубана кокошка ли ще я плашиш, синковеца и няма и 40
Трудничко ще му е.Ако пък и видя,че надделявя нямам никакви притеснения да използвам помощни средства-една бутилка в главата знаеш ли колко бързо ги осмирява подобни бабаити. [/му
Та и ти внимавай - голям залък хапни … голяма дума не казвай …
То момчето ако беше в София досега да ме е поканило и да я е направило - не като Ботльо
Губиш си времето в тоя форум, тука сме все разказвачи,не е..и.При мен специално хич не е толкова лесно да ходиш по чуждо като си женен.Някои го правят,ама мен бързо ме хващат,щото не мога да лъжа.
не си прави илюзии, мирко
след 10 години най-много да те опуха някой велинградски бек, докато го одобряваш
Трудничко ще му е.Ако пък и видя,че надделявя нямам никакви притеснения да използвам помощни средства-една бутилка в главата знаеш ли колко бързо ги осмирява подобни бабаити.
Коментар