IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Различни са възприятията на хората за културно мероприятие. На мен такива събирания с цел забава, къде ми ближат по 2 ракии/уискита цяла вечер, без да има хора на автопилот, не ми допадат. Затова съм казал, че ако се намери булка, която толкова да ме омота, че да подвия коляно, ще вдигна сватба с целия й репертоар + бонуси.
    Бре мечо, ти в началото на форумния си живот нямаше ли сериозна мецана? С такова епечатление съм останал....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По принцип е така.

Ходил съм на малко сватби от 2000 г. насам. Хората не правят и не канят, прави се в тесен кръг.

Хората от провинцията харесват да се направи голямо тържество, с много ядене и пиене, с речи, с танци, да се поканят и двете роди. Преди 1989 г. (дори през 1990 г.) съобщаваха кой какво дава.

На мен ми допада елегантна церемония като в немските романтични филми за лелки и баби - културно, стегнато, истинско, с хора, които се обичат и са преодолели трудна ситуация, за да се намерят.
      Различни са възприятията на хората за културно мероприятие. На мен такива събирания с цел забава, къде ми ближат по 2 ракии/уискита цяла вечер, без да има хора на автопилот, не ми допадат. Затова съм казал, че ако се намери булка, която толкова да ме омота, че да подвия коляно, ще вдигна сватба с целия й репертоар + бонуси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По принцип е така.

Ходил съм на малко сватби от 2000 г. насам. Хората не правят и не канят, прави се в тесен кръг.

Хората от провинцията харесват да се направи голямо тържество, с много ядене и пиене, с речи, с танци, да се поканят и двете роди. Преди 1989 г. (дори през 1990 г.) съобщаваха кой какво дава.

На мен ми допада елегантна церемония като в немските романтични филми за лелки и баби - културно, стегнато, истинско, с хора, които се обичат и са преодолели трудна ситуация, за да се намерят.
        аа, не.
        сложих ти лайк, но да знаеш
        има време и за това, сега заглеждай по-младичките
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
          Оня ден имахме среща на випуска 30 години от завършването. Годините си дават отражение и повечето ми съученички са лелки. Друго си е някоя по-млада.
          ми и те така си викат;
          тука само чичета,
          де да имаше някой младичък евго
          препоръка е

Коментар

• Оня ден имахме среща на випуска 30 години от завършването. Годините си дават отражение и повечето ми съученички са лелки. Друго си е някоя по-млада.

Коментар

Кой да обясни на горкия човечец, че сватбите са 8 часов изпит на няколко етапа - физически, питеен и устен. За успешно преминалите, винаги се намира, я кумата, я някоя шаферка.
              По принцип е така.

Коментар

Кой да обясни на горкия човечец, че сватбите са 8 часов изпит на няколко етапа - физически, питеен и устен. За успешно преминалите, винаги се намира, я кумата, я някоя шаферка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
                  За малко развеселяване на атмосферата

https://www.facebook.com/share/r/nV5...ibextid=UalRPS

Коментар

• За малко развеселяване на атмосферата

https://www.facebook.com/share/r/nV5...ibextid=UalRPS

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      пак ли го разсърдихте мирко
                      Мирко обича да хапе ама не обича да го хапят. Сори. Ще му мине. Пак ще зашляпа из форума.
                      Last edited by Selena2024; 15.06.2024, 14:13.

Коментар

• пак ли го разсърдихте мирко
                        препоръка е

Коментар

Точно това смятам и да направя.Обидите към мен се толерират,а аз като отвърна и ме банват.
                          Дотук бях с тоя форум.
                          Айде пак. Никой не те обижда. Ти обиждаш. Дръж се нормално с хората и те ще ти отвърнат със същото.
                          Last edited by Selena2024; 15.06.2024, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

ОФ. Скрий се някъде. Произведи мисъл от фронталния Кортекс.
                            Точно това смятам и да направя.Обидите към мен се толерират,а аз като отвърна и ме банват.
                            Дотук бях с тоя форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Става ясно, лошото ти здравословно състояние те е превърнало в брутален черногледец и простак. Иначе не си глупав и не си прост.
                              Имах съсед, много болен, носеше със себе си катетър и торбичка за урина. Много зъл. Постоянно повтаряше "няма ли, най-после, да дойдат турците и да изколят всички до крак". Той умря.
                              Здравословното ми състояние е перфектно. Само не ставам за спортист и бачкатор на строеж/поточна линия. От 4 години не ми дават години живот като на обречените. А почнах от 6-9 месеца, слабеех по 10кг на месец.
                              Ако съм много упорит и тренирам всеки ден мога да постигна нормални нива на 50г мъж. Само дето ще си скъся живота с 10г от 50 на 40 примерно и то ако не предизвикам някой инсулт. Всякакво натоварване/напъване ми е забранено, да вдигам повече от 10 кила примерно
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Какво ти пречат хората?Клиенти са на заведението както и ти и имат право да са там, щом собствениците нямат против. Западна Европа стана като в Ориента, дигиталните номади ви са проблема.При положение, че не ти нарушават правата по никакъв начин.
                                Явно те дразни,че не ти обръщат внимание. Ако те заглеждаха похотливо,друга песен щеше да пееш.Ама сигурно си има причина, за да не те заглеждат.
                                ОФ. Скрий се някъде. Произведи мисъл от фронталния Кортекс.

Коментар

Working...
                                X