Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това с различните легла не го разбирам.
За по-възрастни двойки, ОК.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Какво ти направи впечатление в характера?
Няма да пиша за тия неща тук. Специфични са, не те касаят и нямат общо с областта, в която работиш...
Може би - ако искаш да ти погледна колата - би разбрала и нещо повече... Любопитка!
Коментар
-
Тц .
Помогнах обаче на Кавръка, За него остават с една зодия по-малко
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Оффф - нямам тия подробности. Не съм задълбавал дотолкова. Направило ми е впечатление и съм отминал, но характерът... /тук имам доста неща, които ОСмислих впоследствие, а е можело да стигна до изводите си доста по-рано.../ Трябвало е да мина през подобно изпитание!
Не мисля, че е има здрав смисъл при обобщаване на качествата по зодии..., но ми е забавно да слушам или чета понякога за отпускане...
Помисли: 12 зодии, а милиони хора с еднакви качества и възможности, според това, кога са родени!
Е, аз залагам повече на желанието да се усъвършенстваме и постоянството ни в дадена област, ако и много неща да не ми се отдават, колкото и да съм настоятелен /нормално е!/... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1)Прекалявате с подигравките, май не съм желана тук, но аз не се натрапвам, всичко приемам с усмивка и не ви се сърдя От няколко месеца в Инвестор следя основно темите за акции и злато, по диагонала чета още две теми, тази тема тук я чета от самото начало. Прави впечатление, че във всички теми рано или късно започват лични конфликти и нападки, а това не кефи, господа
По-добре да си пиша в темата за златото
Приятна ви вечер
Не съм виновен: видях цената на един от моделите декове, който цитираш. Струваше 30 000 лв.... /оттук и връзката ми с апартамента/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
Трудно ще стане с колони, уважаеми, но виж, ако ми подариш този скромен дек НАКАМИЧИ 1000 ZXL аз ще те поканя на вечеря и ти ще излезеш с мен и ще ти е невъзможно да ми откажеш [ATTACH=CONFIG]n3600318[/ATTACH]
Май си вършала из специализираните форуми или си слушала разбиратели. И по-семпъл ще ти върши работа.
Коментар
-
Зодията на дамата?
Оффф - нямам тия подробности. Не съм задълбавал дотолкова. Направило ми е впечатление и съм отминал, но характерът... /тук имам доста неща, които ОСмислих впоследствие, а е можело да стигна до изводите си доста по-рано.../ Трябвало е да мина през подобно изпитание!
Не мисля, че е има здрав смисъл при обобщаване на качествата по зодии..., но ми е забавно да слушам или чета понякога за отпускане...
Помисли: 12 зодии, а милиони хора с еднакви качества и възможности, според това, кога са родени!
Е, аз залагам повече на желанието да се усъвършенстваме и постоянството ни в дадена област, ако и много неща да не ми се отдават, колкото и да съм настоятелен /нормално е!/... ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Жена,която дава 300 кинта седмично за обувки,ще има и доста други разходи.Досега не ми се е случвало да хвърлям пари по жени освен плащане на ресторанти и хотели.Честно казано не съм попадал в такава ситуация,при която жената обича луксозният живот.А и няма да попадна-не съм касичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Селенче ,ти коя беше ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kristina dimitrova (1) Разгледай мнение
ти провери ли му цената /на дека/
Нали затова казах да ти купи апартамент - по-лесно ще му бъде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тя не е важна колата, а мъжа, който може да си го позволи това. И при това такъв един мъж е добра партия не защото е богат, а защото щом е богат, значи е уверен в себе си, силен, волеви, знае какво иска и знае как да го постигне, в това число и в личен и семеен план. Тоест мъж - лидер, а не мъж като лайно в дъжд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чакай сега,тя обувките ще си ги купува сама.Работещо момиче,е .Не мисли за обувки.
Коментар
Коментар