IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

[ATTACH=CONFIG]n4188383[/ATTACH]
    екстра, но трябва да е по-дебел
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мяза ми на хорър версията на Мишки рокери от Марс. Имаше едно такова детско когИ бях малък.
      Click image for larger version

Name:	ratt2.jpg
Views:	1
Size:	36.8 КБ
ID:	4188383

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
        [ATTACH=CONFIG]n4188375[/ATTACH]
        Мяза ми на хорър версията на Мишки рокери от Марс. Имаше едно такова детско когИ бях малък.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	ratt1.jpg
Views:	1
Size:	33.8 КБ
ID:	4188375

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Щях да напиша "студентка", ако беше женско.
            подвел съм се
            споменаваш го в среден род
            и без никакви подробности, с които обикновено описваш мачовците
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Бате Ратко,историята в случая е доста интересна.Бях на санаториума в Поморие да си лекувам бележките от фитнеса. И в тоя санаториум ходеха и жени,които не могат да забременеят.Та от добро сърце се опитах да помогна на една жена да забременее,но тя искаше изобщо да не ни виждат двамата заедно Дали са имали резултат усилията ми не знам,щото повече не я видях. Същевременно имаше и една кака от София, която ме беше харесала,преподавателка в университет и с нея водихме интелектуални разговори.Ограничих се с интелектуалните разговори, щото не ме вдъхновяваше сексуално.И тя уж й беше приятно, ама накрая на престоя се избъзиках с една друга мадама,че съм само разводач бил в санаториума и оная преподавателката ми вика:"А що беше само разводач,ами не върши й работа ".
              Ето жената я е сърбяло,пък аз не й свърших работа. Та каквото и да ти говорят жените, знай че става въпрос за сърбеж.
              И като някоя ти говори за култура в действителност иска да те ,сещай се за римата.
              щом е така доктор ботчо ще преглежда извънредно пациентки с тоя симптом
              но преди прегледа трябва да се окъпят
              препоръка е

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

па после се чудиш, защо ти е сърдита селенка

а това със санаториума не го одобрявам
                  отишли там жениците да си починат и да си лекуват нещо
                  а ти, де скачаш да ги яриш
                  Бате Ратко,историята в случая е доста интересна.Бях на санаториума в Поморие да си лекувам бележките от фитнеса. И в тоя санаториум ходеха и жени,които не могат да забременеят.Та от добро сърце се опитах да помогна на една жена да забременее,но тя искаше изобщо да не ни виждат двамата заедно Дали са имали резултат усилията ми не знам,щото повече не я видях. Същевременно имаше и една кака от София, която ме беше харесала,преподавателка в университет и с нея водихме интелектуални разговори.Ограничих се с интелектуалните разговори, щото не ме вдъхновяваше сексуално.И тя уж й беше приятно, ама накрая на престоя се избъзиках с една друга мадама,че съм само разводач бил в санаториума и оная преподавателката ми вика:"А що беше само разводач,ами не върши й работа ".
                  Ето жената я е сърбяло,пък аз не й свърших работа. Та каквото и да ти говорят жените, знай че става въпрос за сърбеж.
                  И като някоя ти говори за култура в действителност иска да те ,сещай се за римата.
                  Last edited by Vergil1975; 12.06.2024, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

студентчето мъжко ли беше или женско
                    Щях да напиша "студентка", ако беше женско.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                      В неделя следобед стояхме на спирката на магистралата и чакахме автобус за София няколко човека. Денят беше слънчев, а аз бях доста изморен, защото фурсирах да свърша работата бързо. Един автобус не ни спря (Те обикновено спират, за да може шофьорът да си докара допълнителни пари като качи пътник, но не му даде билет).

Другите взеха да се вайкат, че може да не се приберем. Аз им казвам, ако трябва и на стоп, но ще се приберем.

Едно студентче казва: "Те вече не спират".

Аз отвърнах: "Преди 30 г. и преди 26 г. така съм пътувал на стоп 2 пъти като ученик и студент. И тогава имаше мутри и престъпност."

Студентчето: "Да, но хората се напатиха и не спират вече. Отделно всеки четвърти е с някакво отклонение"

Аз добавих: "Да, така е"
                      студентчето мъжко ли беше или женско
                      препоръка е

Коментар

А сега де.Ти изкара украинките и рускините най-големите боклуци,а пък аз съм имал долнопробно отношение към жените.А пък източноазиатките направо ги изкара подчовеци.Санаториумите пък какво общо имат относно отношението ми към жените?Да правил съм секс с жени на санаториум, ама това означава ли, че отношението ми е долнопробно?Уверявам те,че никоя не съм изнасилил. Всичко е било доброволно. Даже една се разсърди веднъж,че само разговаряхме и нищо не съм предприел.
                        па после се чудиш, защо ти е сърдита селенка

а това със санаториума не го одобрявам
                        отишли там жениците да си починат и да си лекуват нещо
                        а ти, де скачаш да ги яриш
                        Last edited by ratten; 12.06.2024, 15:35.
                        препоръка е

Коментар

• В неделя следобед стояхме на спирката на магистралата и чакахме автобус за София няколко човека. Денят беше слънчев, а аз бях доста изморен, защото фурсирах да свърша работата бързо. Един автобус не ни спря (Те обикновено спират, за да може шофьорът да си докара допълнителни пари като качи пътник, но не му даде билет).

Другите взеха да се вайкат, че може да не се приберем. Аз им казвам, ако трябва и на стоп, но ще се приберем.

Едно студентче казва: "Те вече не спират".

Аз отвърнах: "Преди 30 г. и преди 26 г. така съм пътувал на стоп 2 пъти като ученик и студент. И тогава имаше мутри и престъпност."

Студентчето: "Да, но хората се напатиха и не спират вече. Отделно всеки четвърти е с някакво отклонение"

Аз добавих: "Да, така е"

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Нали си ерудит, опитай се да вникнеш. Изобщо чел ли си нещо, дай едно заглавие поне. Говориш като еднокнижник, пък не знам.

Аналогията,която си направил със Златното руно,аргонавтите,кучето от подземният свят Цербер и Шлиман е тъпа.Между другото една от книгите, които съм чел е точно"Златното руно"на Робърт Грейвс.Доста по-интересно е написана от твоите небивалици.
                            Но в едно нещо си прав-в" Стани богат 'ми се падна въпрос от гръцката митология, на който отговорих веднага.
                            Last edited by X_Y; 12.06.2024, 22:08. Причина: Обида.

Коментар

По-голяма тъпня скоро не бях чел.Опитал си нещо,а се е получило едно НИЩО.
                              Нали си ерудит, опитай се да вникнеш. Изобщо чел ли си нещо, дай едно заглавие поне. Говориш като еднокнижник, пък не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                                Мирко рецитирал Шекспир, докато жените през това време си разчесвали златното вуно и пет пари не давали за Шекспир. Действието се развивало в Колхида, където свирепият Цербер пазел да не би Мирко, разбирайки омерзен, че Шекспир не е ключът към царството, да им посегне. Мирко успял да пребори Цербер, като извикал "Екоравновесие". Влязъл вътре, установил, че всички са девствени, остригал ги нула номер и отнесъл вуната им в студиото на "Стани богат" и като един Шлиман тропнал трофея на масата на Ники Кънчев. Пичите косми се разлетели от вентилатора и посипали в златисто екзалтираната публика. Разрешил на живо загадката на аргонавтите, стигнал до 13-тия въпрос и изпил на екс чашата със студена вода, която давали на участниците. Така го прерязало, че изгубил гласа си и не успял да отговори на последните два въпроса. Почувствал се победител, той решил да прочете 1000 книги от библиотеката на Евгич. Отметнал ги за нула време, докато Евгич се наканел да снесе яйца. После овършал и касиерките в Кауфланд и Фантастико и те хлопнали кепенци, защото всички касиерки излезли по майчинство. Сега, вече 50 годишен чичка с вуна по врата и космалаци в ушите, знаел всички тайни за всичко тайно. И всеки, който отправи интелектуално предизвикателство към него, ще бъде смазан с две туби вазелин.
                                По-голяма тъпня скоро не бях чел.Опитал си нещо,а се е получило едно НИЩО.

Коментар

Working...
                                X