Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Другото което е мъжете с пари задължително по едно предбрачно договорче. В случай че жената иска развод и да се хване с някой кирливец, да не ви вземат после паричките и "да издържате" друг мъж. Щото любовта е до време. Пък и голяма част от мъжете са лапнишарани, само една усмивка и дават мило и драго да свалят звезди. А жените са хитри.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами ето-и сама си стигнала до същият извод.Че мъжете не влагат чувства в изневярата и след нея започват да се отнасят по-добре с жените си.А при жените е обратното.Един приятел така хвана гаджето си на калъп с друг мъж.Оная му беше лазила в краката и се молела да й прости.Той й прости и на следващата година я беше хванал да прави секс с двама едновременно.
Друг пък си беше хванал приятелката,че се среща с бившето си гадже.И оная така беше обещала,че няма да се повтори.Да ама не,редовно си ходела при бившия да я боцка.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Ами ето-и сама си стигнала до същият извод.Че мъжете не влагат чувства в изневярата и след нея започват да се отнасят по-добре с жените си.А при жените е обратното.Един приятел така хвана гаджето си на калъп с друг мъж.Оная му беше лазила в краката и се молела да й прости.Той й прости и на следващата година я беше хванал да прави секс с двама едновременно.
Друг пък си беше хванал приятелката,че се среща с бившето си гадже.И оная така беше обещала,че няма да се повтори.Да ама не,редовно си ходела при бившия да я боцка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Много образно се изразяваш...
В интерес на истината: времето си минава, а тя остава "небоцкана"... Двойна загуба! Бивш /настоящ - може би подобно разделение не е част от мисленето на дамите...
Как да си обясним подобен феномен? Все ще бъде загубено време... Тя е потърсила някакви компенсации, защото времето е неумолимо!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Жената ще презира и ненавижда мъж, който й е изневерил. Тефалът ще е най-малкият му проблем. Тя може с години да не го показва, докато някой ден ...
Това имах предвид. Дискусията се изроди в хуленето на българката, което е доста грозно. Понеже е предпочела друг етнос, сакън, колко е лошава тя и разпътна. Ама ако съм мъж, всичко ми е позволено и всичко ми се прощава. Пак двоен, малко инфантилен аршин общо взето.
А темата е за това какво искат жените. Ами, научихме какво не искат мъжете общо взето. Не е зле от време на време човек да се попогледне в огледалото и малко да си поразшири кръговзора.
Затова известно време ще Ви оставя, господа .
Наздраве, Селена!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
А свинското и него ли си го спрел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Жената ще презира и ненавижда мъж, който й е изневерил. Тефалът ще е най-малкият му проблем. Тя може с години да не го показва, докато някой ден ...
Това имах предвид. Дискусията се изроди в хуленето на българката, което е доста грозно. Понеже е предпочела друг етнос, сакън, колко е лошава тя и разпътна. Ама ако съм мъж, всичко ми е позволено и всичко ми се прощава. Пак двоен, малко инфантилен аршин общо взето.
А темата е за това какво искат жените. Ами, научихме какво не искат мъжете общо взето. Не е зле от време на време човек да се попогледне в огледалото и малко да си поразшири кръговзора.
Толкова наранена и обезверена изглеждаш...
Да не хукнеш сега да си променяш пола!!! ))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеАми "надгражда" жената.... (жесток термин, много е модерен)
Има ли проблем? Важно е да ѝ прости! Ако не ѝ прости, ще "надгражда" с... друг...
Коментар
-
Естествено,че не е вярно.Един мъж никога няма да презира жена си ако ако знае,че е разбрала за изневярата му.Даже още повече ще я заобича.Докато в обратният случай жената започва да презира мъжа.
Коментар
-
Друг пък си беше хванал приятелката,че се среща с бившето си гадже.И оная така беше обещала,че няма да се повтори.Да ама не,редовно си ходела при бившия да я боцка.
Много образно се изразяваш...
В интерес на истината: времето си минава, а тя остава "небоцкана"... Двойна загуба! Бивш /настоящ - може би подобно разделение не е част от мисленето на дамите...
Как да си обясним подобен феномен? Все ще бъде загубено време... Тя е потърсила някакви компенсации, защото времето е неумолимо!
Коментар
-
Алкохол не пия .
И наистина не разбрах какво имаш предвид с хващане на самодивско.
Коментар
-
...............................Той й прости и на следващата година я беше хванал да прави секс с двама едновременно.
........................................
И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Местен фолклор, ще ме извиниш. Това е израз, който се използва, за да се онагледи нарушаването на някакви правила и норми. В случая - наличието на изневяра.
П.П. Наздравицата ми е по инерция от другата тема, в която пиша.
Друг пък си беше хванал приятелката,че се среща с бившето си гадже.И оная така беше обещала,че няма да се повтори.Да ама не,редовно си ходела при бившия да я боцка.Last edited by mirodes; 14.05.2020, 18:55.
Коментар
-
Алкохол не пия .
И наистина не разбрах какво имаш предвид с хващане на самодивско.
П.П. Наздравицата ми е по инерция от другата тема, в която пиша.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар