Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 18:59.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеДостигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
Има медали от състезания по културизъм и е супер.
Каза, че приема жени дори на 50+, не го бърка менопаузата и вагиналната сухота.
Обаче сподели също, че всички искат и пари. И не ги вълнуват толкова безупречния външен вид и мускулите.
А на мен в Тиндър ми писаха една африканка и една чужденка, която бие на фейк профил и на бот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Да си прасе с пари - иди дойди - имаме си в парламента бол, ама да си скръндзаво прасе с пари е трагикомичноНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
При положение, че гониш петдесеттака, мъдро решение си взел. С наборките всякак ще намериш общ език.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
моем само на еБали и люксозенец. Че ще ми е без пари спането и още повече ще ме посрещнат подобаващо. Може и ти да намажеш ко слушкаш, ако ли не пясък има колко искаш
Коментар
-
И ти нъл знаеш, че простотия не търпя? Тътри да купуваш билети за Малдивите, скръндзо ниедна скръндзаваНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
ама опечена ли е работата
Едно е сигурно - това не е Мико. Мико беше сериозен човек от старата школа.Last edited by Selena2024; 04.07.2024, 03:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Споко, все ще се намери вода да се подмиеш. Нъл знаеш че не обичам нечистоплътни
Last edited by Selena2024; 03.07.2024, 18:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеДостигнах до прозрението, че е по-добре да правиш свалки на жени,които те харесват, вместо да се мъчиш да впечатлиш такива, които не си падат по теб.В моя случай съм като магнит за жените във възрастта 40-55 години, така че ще се насоча към тая възрастова група.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ме вдъхновява особено щото си го представих и Ботльо кат препечен трудно подвижен пуяк и либидото отиде в съседната галактика
Вода си трябва ето нещо такова:Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар