If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пита, щото иска да е информиран. Май не се очертава като рисков играч.
Наздраве!
Рисковите играчи измряха, именно по тая причина!
Останахме само безрискови...нали знаем, че се грижиш за приятелките си - няма начин да не си на пусия... (засада, ако някой не знае ловджийската терминология)...
Няма пълно щастие. Но в общи линии съм щастлива, когато децата и мъжът ми са добре, здрави и щастливи. Самата аз имам доста и всевъзможни проблеми и като цяло съм голям карък
Всеки има своите проблеми! Не си единствена с майка - авторитарен тип! Да не ти пука!
Едно гадже от студентските години има такава майка! 30 години по-късно - майка й не се е променила! Няма страшно! Това е част от Живота! Грижи се за семейството - ти усещаш нещата и можеш по принцип - всичко!
Това е интересно: колко пъти, в интимна обстановка дамата ти е правила проверка на правописа, след което те е изпращала в къщи, недоволен и не те е "огрявало"?
Да не би да имаш фобия, останала от някоя учителка?
Ако с учителките не ти върви - обръщай повече внимание на медицинските сестри - с белите мантички, с инжекция в ръка..
Определено правистките и медицинските сестри има с кво да се похвалят. А учителките са си просто класика , трябва да се върнем някъде в тинейджерството.
Няма пълно щастие. Но в общи линии съм щастлива, когато децата и мъжът ми са добре, здрави и щастливи. Самата аз имам доста и всевъзможни проблеми и като цяло съм голям карък
Мис ... преди 2 -3 дена в темата NYSE ти написах кратичък пост с 1 надпис от табела от времето на Социализма с мисъл на другаря Тодор Живков, прочете ли го ? Той беше адресиран конкретно за теб. Не случайно ти го написах и постнах снимка, ако си го прочела мисли върху тази мисъл, сериозно ти говоря това, не си нито карък нито ялов калитко и не се подценявай, имаш огромен потенциал, просто почвай вече да правиш това което пише на табелата ... чуваш ли ме момиче ?
Да ти каже честно пиинал съм неколко бири и за тва съм ,, щастлив,, ама май требваше да се подвизавам у другата тема. и това не съм го правил отдавна.
А наздраве.
Тук ,, девойките ,, се нуждаят от внимание и аз поне съм у ,,кондиция,, баш сега се отзовавам къде успешно къде не. Ама с тоя правопис надали ще ме огрее.
Това е интересно: колко пъти, в интимна обстановка дамата ти е правила проверка на правописа, след което те е изпращала в къщи, недоволен и не те е "огрявало"?
Да не би да имаш фобия, останала от някоя учителка?
Ако с учителките не ти върви - обръщай повече внимание на медицинските сестри - с белите мантички, с инжекция в ръка..
Да ти каже честно пиинал съм неколко бири и за тва съм ,, щастлив,, ама май требваше да се подвизавам у другата тема. и това не съм го правил отдавна.
А наздраве.
Тук ,, девойките ,, се нуждаят от внимание и аз поне съм у ,,кондиция,, баш сега се отзовавам къде успешно къде не. Ама с тоя правопис надали ще ме огрее.
А наздраве.
Кажи къде се позиоционираш у София или в Стара Загора.
А за дрехите. Основно са да установяват статута или да подхранват въображението. Ти как ще си в тога или с жартиери.
Гледам в нето хубаво време ще хвана. В тога, пък под тогата .... много взе да питаш
Коментар