IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Баш сега е времето на жените материалистки. В чисто исторически план, никога досега креватната гимнастика не е излизала толкова солено на мнозинството от мъжете.

Неслучайно има един лаф, че по време на криза жените започват да се омъжват по любов.
    Точно обратното е.При тая еманципация на жените сега за мъжете е много лесно да си осигурят секс без обвързване.Нещо,което не е имало в цялата човешка история. Ако не броим проституцията,ама нещата са различни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Да не си жена на днешно време. Както казваше една адвокатка:"Мъжете или са женени, или са гейове,или са депресирани".
      Баш сега е времето на жените материалистки. В чисто исторически план, никога досега креватната гимнастика не е излизала толкова солено на мнозинството от мъжете.

Неслучайно има един лаф, че по време на криза жените започват да се омъжват по любов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И ни крадат пинсетите гадините и козметичките. Аман.
        Да не си жена на днешно време. Както казваше една адвокатка:"Мъжете или са женени, или са гейове,или са депресирани".Аз тогава не бях женен,та трябваше да й доказвам,че не съм нито гей,нито депресиран.
        Last edited by mirodes; 09.05.2024, 21:13.

Коментар

Ами то е мода в София, не в наше село. И ти да си беше седял на село и теб нямаше да те хване тая мода.Така че ходи на козметик, щото хомо бандитите дебнат да ебнат.
          А ти си и заможен ,така че ще минеш с названието гей.Ако беше някой голтак ,друга е думата.
          И ни крадат пинсетите гадините и козметичките. Аман.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
            Евго, след онзи пост за вечерята със спортиста ми струва , че имаш някви колебания на кой бряг да играеш. Ходи си провери нивата на тестостерон. Ако е нисък, опция ти е да минеш на TRT или да пробваш по натурални начини да го вдигнеш. Често казваш, че нямаш енергия, това също е признак за нисък Т. Отделно си емоционален- качество на жените и пак - нисък Т и висок естроген. Помисли над това.

Привет,

да ти кажа, че все още е висок, не ми е удобно да напиша как го установявам.

Наистина нямам колкова енергия като на 25 г., но това е нормално за 40+. Обаче не се давам, и съм трудолюбив и продуктивен.

Предполагам, че физически си по-добре от мен, все пак редовно ходиш в залата. А иначе всеки има някакви фантазии, които няма и не могат да се сбъднат.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

след теб!
              Ами то е мода в София, не в наше село. И ти да си беше седял на село и теб нямаше да те хване тая мода.Така че ходи на козметик, щото хомо бандитите дебнат да ебнат.
              А ти си и заможен ,така че ще минеш с названието гей.Ако беше някой голтак ,друга е думата.
              Last edited by mirodes; 09.05.2024, 17:08.

Коментар

• Евго, след онзи пост за вечерята със спортиста ми струва , че имаш някви колебания на кой бряг да играеш. Ходи си провери нивата на тестостерон. Ако е нисък, опция ти е да минеш на TRT или да пробваш по натурални начини да го вдигнеш. Често казваш, че нямаш енергия, това също е признак за нисък Т. Отделно си емоционален- качество на жените и пак - нисък Т и висок естроген. Помисли над това.

Коментар

Няма искам, не искам. Мода е,трябва да си в крак с времето.
                  след теб!
                  препоръка е

Коментар

Да са ти живи и здрави.
                    Благодаря.

Коментар

А умни са.Малката е цялата на майка си,като компютър е,нищо не пропуска.А голямата спечели второ място в състезание по математика за цялата област. Общо за мъже и жени.На практика първо,щото класираната на първо място беше преписвала от нея.
                      А са и красиви.Това със сигурност не са го наследили от майка си,а от баба си по бащина линия.
                      Да са ти живи и здрави.

Коментар

сакън! аз съм едва първо поколение софиян.
                        далеч съм от тия грацки моди
                        Според Бай Пешо (беше ти приятел, свойски те наричаше Венко) ти си от врачанските села. Така ли е?

Коментар

По-добре е от тъпа и да са ти тъпи децата.
                          А умни са.Малката е цялата на майка си,като компютър е,нищо не пропуска.А голямата спечели второ място в състезание по математика за цялата област. Общо за мъже и жени.На практика първо,щото класираната на първо място беше преписвала от нея.
                          А са и красиви.Това със сигурност не са го наследили от майка си,а от баба си по бащина линия.

Коментар

Точно така е.
                            Ама много си умна.Жената и тя такава.Ама много умна жена не е и много добре.
                            По-добре е от тъпа и да са ти тъпи децата.

Коментар

Дойде ти накрая акъла. Кажи му на Евго, че не рекъл не си намерил, но здравият разум е победил.
                              Точно така е.
                              Ама много си умна.Жената и тя такава.Ама много умна жена не е и много добре.

Коментар

сакън! аз съм едва първо поколение софиян.
                                далеч съм от тия грацки моди
                                Няма искам, не искам. Мода е,трябва да си в крак с времето.

Коментар

Working...
                                X