Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Да не си жена на днешно време. Както казваше една адвокатка:"Мъжете или са женени, или са гейове,или са депресирани".
Неслучайно има един лаф, че по време на криза жените започват да се омъжват по любов.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И ни крадат пинсетите гадините и козметичките. Аман.Last edited by mirodes; 09.05.2024, 21:13.
Коментар
-
Ами то е мода в София, не в наше село. И ти да си беше седял на село и теб нямаше да те хване тая мода.Така че ходи на козметик, щото хомо бандитите дебнат да ебнат.
А ти си и заможен ,така че ще минеш с названието гей.Ако беше някой голтак ,друга е думата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеЕвго, след онзи пост за вечерята със спортиста ми струва , че имаш някви колебания на кой бряг да играеш. Ходи си провери нивата на тестостерон. Ако е нисък, опция ти е да минеш на TRT или да пробваш по натурални начини да го вдигнеш. Често казваш, че нямаш енергия, това също е признак за нисък Т. Отделно си емоционален- качество на жените и пак - нисък Т и висок естроген. Помисли над това.
Привет,
да ти кажа, че все още е висок, не ми е удобно да напиша как го установявам.
Наистина нямам колкова енергия като на 25 г., но това е нормално за 40+. Обаче не се давам, и съм трудолюбив и продуктивен.
Предполагам, че физически си по-добре от мен, все пак редовно ходиш в залата. А иначе всеки има някакви фантазии, които няма и не могат да се сбъднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
след теб!
А ти си и заможен ,така че ще минеш с названието гей.Ако беше някой голтак ,друга е думата.Last edited by mirodes; 09.05.2024, 17:08.
- 1 like
Коментар
-
Евго, след онзи пост за вечерята със спортиста ми струва , че имаш някви колебания на кой бряг да играеш. Ходи си провери нивата на тестостерон. Ако е нисък, опция ти е да минеш на TRT или да пробваш по натурални начини да го вдигнеш. Често казваш, че нямаш енергия, това също е признак за нисък Т. Отделно си емоционален- качество на жените и пак - нисък Т и висок естроген. Помисли над това.
Коментар
-
Няма искам, не искам. Мода е,трябва да си в крак с времето.препоръка е
Коментар
-
А умни са.Малката е цялата на майка си,като компютър е,нищо не пропуска.А голямата спечели второ място в състезание по математика за цялата област. Общо за мъже и жени.На практика първо,щото класираната на първо място беше преписвала от нея.
А са и красиви.Това със сигурност не са го наследили от майка си,а от баба си по бащина линия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
сакън! аз съм едва първо поколение софиян.
далеч съм от тия грацки моди
Коментар
-
По-добре е от тъпа и да са ти тъпи децата.
А са и красиви.Това със сигурност не са го наследили от майка си,а от баба си по бащина линия.
- 1 like
Коментар
-
Точно така е.
Ама много си умна.Жената и тя такава.Ама много умна жена не е и много добре.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дойде ти накрая акъла. Кажи му на Евго, че не рекъл не си намерил, но здравият разум е победил.
Ама много си умна.Жената и тя такава.Ама много умна жена не е и много добре.
Коментар
-
сакън! аз съм едва първо поколение софиян.
далеч съм от тия грацки моди
Коментар
Коментар