Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Ще те прекръстим на Мадам Фибоначи..... Ще се консултираме с теб за очакваните трендове...
Във валутните двойки материята е опасна и хлъзгава... Цъкай си на демо, иначе ще те ошушкат от раз..., ама то - шило в торба не стоЯЛО (казват) ...
..................
Иначе - зная, че си млада, включително И за политика, ама зависи от ориентацията ти в съответната листа и също - дали вуйчо ти е... владикаТА..., т.е. и млади се класират там (точно като теб), ама нещо ми се виждаш разколебана - и с право, де...
Коментар
-
Ще те прекръстим на Мадам Фибоначи..... Ще се консултираме с теб за очакваните трендове...
Във валутните двойки материята е опасна и хлъзгава... Цъкай си на демо, иначе ще те ошушкат от раз..., ама то - шило в торба не стоЯЛО (казват) ...
..................
Иначе - зная, че си млада, включително И за политика, ама зависи от ориентацията ти в съответната листа и също - дали вуйчо ти е... владикаТА..., т.е. и млади се класират там (точно като теб), ама нещо ми се виждаш разколебана - и с право, де.... Ох чакай да си плюя в пазвата и срещу двете опции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Абе не бе, Селена си е тук, за курнела питах...
Селена сутринта ти отговори точно за въпросната, а по-късно допълни, че имала много топки по нея, което я прави по-мъж от мъжете...
Някои казват, че и Кърджалийката имала. Една (топка)....
Коментар
-
Ако питаш Селена - няма я тук...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Тц. Аз сега ша ставам трейдър
Млада съм за политика
..................
Иначе - зная, че си млада, включително И за политика, ама зависи от ориентацията ти в съответната листа и също - дали вуйчо ти е... владикаТА..., т.е. и млади се класират там (точно като теб), ама нещо ми се виждаш разколебана - и с право, де...
Коментар
-
Тц. Аз сега ша ставам трейдър
Млада съм за политика
- 2 Харесвания
Коментар
-
Остана и да си почнала да ги броиш!
Те, сигурно са цяла гора - разгръщаш шубраците, за да не пропуснеш някоя! : )
Че то - в политиката - нали все някой експериментира нещо... И теб - когато те изберем - ще импровизираш и ще вървиш напред, за да омайваш електоралната маса...
Млада съм за политика
Коментар
-
Амин
Ако е в сферата на религията - нека бъде! (което ти е приоритет)...
Коментар
-
Не съм ги броила, обаче, няма да отречеш, че благодарение на нея мача стана интересен
Те, сигурно са цяла гора - разгръщаш шубраците, за да не пропуснеш някоя! : )
Че то - в политиката - нали все някой експериментира нещо... И теб - когато те изберем - ще импровизираш и ще вървиш напред, за да омайваш електоралната маса...
Коментар
-
Пък за баницата не се заричай. Помня две прабаби и един прадядо. Уникално богатство е да може прабаба да ти дава рецепти на живо.
Коментар
-
Колко "повече" от две, че ми стана любопитно?
Това трябва да е в сферата на женските фантазии, непостижимо за нашето (мъжко) въображение...
Коментар
-
Амин. Помня две прабаби и един прадядо. Уникално богатство е да може прабаба да ти дава рецепти на живо.
Коментар
-
Че има повече топки от много "алфи". Абе разведрих се в родината
.
Това трябва да е в сферата на женските фантазии, непостижимо за нашето (мъжко) въображение...
Коментар
-
Ако пък знаеш и как се топват във врящата вода разточените кори - за т.нар. Макарина - нямаш цена!
Зная, че нямаш понятие за какво ти говоря, но до след 10-12 месеца трябва да си научила как се прави - за кафето ми е думата -с Макарина...
Иначе ще си пиеш кафето с Имхотеп......,не че е лошо момчето, ама сега си има друга любов... (Започва с К и завършва на А...) Пак не ти пречи с него да си пиете кафето и каквото там дойде...
А щях да забравя: и за Лорда ти ходатайствам! Вчера щяхме списък да правим, ама ни налегнаха задачите... ОбърнИ внимание на този наш съфорумник! Мисля, че има смисъл!
Виж и другите "диаманти" ТУК. Нали си знаеш стоката: не прескачай само на жълтите цветове!
Аз съм прозрачен - оставам за догодина (ако изобщо имам право на ред, де!)
За. родината: зная, че освен да се разведряват - хората тук още са: щастливи, радостни и задоволени (във всички направления...) ПожелавАм ти всичко това да ти се случва постоянно...
Коментар
Коментар