Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеПичове, за съжаление младите мъже (до 40) сме си абсолютно интернет поколение по отношение на жените - ама да е хубава, ама тяло, ама готвене, ама да е разбираща, ама да е вярна, ама да е отдадена майка, ама и заплата да носи...
Разгледайте стари снимки от български сватби - жените масово са просто прилично изглеждащи, няма високи, дългокраки и с голям бюст, пък са билу стожери на големи семейства.
Има си добри момичета, които са направо посредствени като визия, с които един мъж ще бъде много щастлив.
Огледайте се около вас - със сигурност има поне няколко супер готини пича с кариера, визия и тяло, до които седи една обикновена девойка - я пълничка, я с обикновена физиономия, я нисичка, обаче са си супер щастливи. Защо ли?
- 1 like
Коментар
-
Пичове, за съжаление младите мъже (до 40) сме си абсолютно интернет поколение по отношение на жените - ама да е хубава, ама тяло, ама готвене, ама да е разбираща, ама да е вярна, ама да е отдадена майка, ама и заплата да носи...
Разгледайте стари снимки от български сватби - жените масово са просто прилично изглеждащи, няма високи, дългокраки и с голям бюст, пък са билу стожери на големи семейства.
Има си добри момичета, които са направо посредствени като визия, с които един мъж ще бъде много щастлив.
Огледайте се около вас - със сигурност има поне няколко супер готини пича с кариера, визия и тяло, до които седи една обикновена девойка - я пълничка, я с обикновена физиономия, я нисичка, обаче са си супер щастливи. Защо ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Да е доволно грозна за тази ниска цена, естествено.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Това не е качество, а приятен навик.
Наздраве, bota!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Да пие
Наздраве, bota!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Освен изброените от теб положителни качества, дамата може ли да има и някое отрицателно?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеИч ви нема в презентациите..
,, Търся надута и меркантилна жена за лицемерна и взаимно изгодна връзка ,,
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
търся си меркантилна жена до 100лв на час
давам 150 лв за 2 часа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Докато си търсиш оправдания и се самозалъгваш с тях нищо няма да се получи.Имало пандемия тая такава другата онакава.Аз не знам как я търсиш тая жена и къде но е ясно че в интернет няма да я намериш..Казвал съм ти и друг път че си на възраст в която трябва да се правят компромиси.И да не търсиш жена която съществува само в твоята глава а такава дето предлага реалността..Ако бях ергенин за тия две години и жена да си бях намерил дете да имам че вече и с второто да е бременна.Нещата са прости много прости трябва действие а не развиване на теории
Не мога да забременявам жена, с която не се разбирам, и ме дразни и няма хубаво привличане и постоянно ме засича и ми дрънка уникални глупости.
Бота, има и готини платени и ми е интересно да опитам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Сега е пандемия и е трудно човек да си намери жена.
Аз съм ви разказвал за предишните случаи как протичаха и вече имам доста голям опит и още от самото начало всичко се вижда и личи.
Да ти кажа, че на лично мъжете от темата също споделят мнението ми "Прав си. Наистина правят такива номера и са меркантилни."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако си доволен, може да ми дадеш телефона й,
Коментар
-
търся си меркантилна жена до 100лв на час
Коментар
-
Сега е пандемия и е трудно човек да си намери жена.
Аз съм ви разказвал за предишните случаи как протичаха и вече имам доста голям опит и още от самото начало всичко се вижда и личи.
Да ти кажа, че на лично мъжете от темата също споделят мнението ми "Прав си. Наистина правят такива номера и са меркантилни."
Коментар
Коментар