If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха, Евгич мерси за подкрепата, както и от всички останали, но целта ми беше да провокирам такава реакция
Кака Съни е интелигентна, но и много реактивна. А такива мадами винаги е весело да ги закачаш. Държат като тенджера под налягане и в един момент като "отпушат", започва шоуто. Ти що мислиш съм я кръстил ококорени очички? - толкова се е натрупало, че ще й изскочат очичките от налягането.
Повярвай ми, нищо от нещата които е изписала по мой адрес, не ги мисли, а са плод на "наранено его", които ако един мъж има интерес, много лесно може да обърне в негова полза. От там насетне "джентълменският" подход, който обичаш да прилагаш би се оценил изключително много.
Вече ще се държа само cocky с жените, защото те това ценят,
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...
Прекали малко. По фино следва да е коментарчето ти.
Струва ми се, че тънката линия на социалния договор винаги минава през това да не обиждаме събеседника.
В тоя ред на мисли много ми се ще да изпием физически заедно по едно питие за заглаждане на ръбовете. Проблем ми е, че когато съм в родината - август - вие сте по отпуски. Зимата не идвам, така че остава да е по Великден .
От мен страхотен ден!
Ех тая женска солидарност.
Няма й нищо на Сънито, да не кажа, че тъкмо й стана интересно. На маса може, но няколко човека трябва да ни сложите в изолатора - за мен не съм сигурен, но ратко задължително. С това чувство за хумор, до него сядам само и единствено с каска...че кат почнат да хвърчат чаши и чинии...
Много неща изписа, колкото да се направиш на интелигентна и остроумна.
Лошия мечок е културен пич, с професия, млад е и е готин (чел съм го много тук), и ми се струва, че всяка жена би му се зарадвала във всяко отношение. Освен че понякога ходи на кръчма, няма други "пороци".
Хората умишлено не искат да се подписват в Съвета, за да не се развеждат после и да не им оберат имуществото.
Поздрави
Хаха, Евгич мерси за подкрепата, както и от всички останали, но целта ми беше да провокирам такава реакция
Кака Съни е интелигентна, но и много реактивна. А такива мадами винаги е весело да ги закачаш. Държат като тенджера под налягане и в един момент като "отпушат", започва шоуто. Ти що мислиш съм я кръстил ококорени очички? - толкова се е натрупало, че ще й изскочат очичките от налягането.
Повярвай ми, нищо от нещата които е изписала по мой адрес, не ги мисли, а са плод на "наранено его", които ако един мъж има интерес, много лесно може да обърне в негова полза. От там насетне "джентълменският" подход, който обичаш да прилагаш би се оценил изключително много.
Бе не е баш така Да не каже някой, че е простотия - стих на един от големите ни поети е
Поетите от Омир още,
Та чак до Гарсия до наши дни,
Възпяват във безсънни нощи
Все добродетелни жени.
Възпяват устните, косата,
Гърдите като на коза!
Възпяват ханша и бедрата,
Ала забравят за Гъза!
Жени без гъз?! Какво сте вие?!
Кажете, ала без сръдня!
Гъзът е нещо естетично,
И кой не тръгва след жена,
Която с крачки симетрични,
Умело си върти Гъза!
Кажете още кой не зяпа,
Жена кога се наведе.
Гъзът й белнат като ряпа,
С греховна сила го зове!
Не е ли вярно, че в кревата,
Преди да почне любовта,
Ние съблазняваме жената,
Като я галим по Гъза!
О, женски Гъз! Бъди прославен!
Надебелявай и цъфти!
Акъла мъжки покорявай,
И към съблазни го води!
От изобразителен материал в Мрежата, а и от лични наблюдения в България, струва ми се, че дупетата на шпаньолките са вулгарни – даже дупарата на Голата/Облечената Маха на Гоя (представи си я права...). Нещо, отиващо към гъркините*.
Унгаркините са добре.
--------
* – народите, най-много възпявали красотата на женската физика – др. гърци и францьози – имат най-голям процент женска грозотия всред населението; ния просто си имаме хубавелки и не страдаме да пишем поеми за некакво изключение, щото у нас то е норма.
Бе не е баш така Да не каже някой, че е простотия - стих на един от големите ни поети е
Поетите от Омир още,
Та чак до Гарсия до наши дни,
Възпяват във безсънни нощи
Все добродетелни жени.
Възпяват устните, косата,
Гърдите като на коза!
Възпяват ханша и бедрата,
Ала забравят за Гъза!
Жени без гъз?! Какво сте вие?!
Кажете, ала без сръдня!
Гъзът е нещо естетично,
И кой не тръгва след жена,
Която с крачки симетрични,
Умело си върти Гъза!
Кажете още кой не зяпа,
Жена кога се наведе.
Гъзът й белнат като ряпа,
С греховна сила го зове!
Не е ли вярно, че в кревата,
Преди да почне любовта,
Ние съблазняваме жената,
Като я галим по Гъза!
О, женски Гъз! Бъди прославен!
Надебелявай и цъфти!
Акъла мъжки покорявай,
И към съблазни го води!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мерси, към Мадрид нямам път засега - не ме впечатли преди години и едва ли ще се напъна втори път да ида. А и предпочитам, без да се обиждаш, Италия, макар че миналата година бях много впечатлен от абсолютно всичко в Тенерифе и се замислих дали, когато се пенсионирам след 20+ години, да не отида да живея там?
От изобразителен материал в Мрежата, а и от лични наблюдения в България, струва ми се, че дупетата на шпаньолките са вулгарни – даже дупарата на Голата/Облечената Маха на Гоя (представи си я права...). Нещо, отиващо към гъркините*.
Унгаркините са добре.
--------
* – народите, най-много възпявали красотата на женската физика – др. гърци и францьози – имат най-голям процент женска грозотия всред населението; ния просто си имаме хубавелки и не страдаме да пишем поеми за некакво изключение, щото у нас то е норма.
Аз знам за Яя Туре - голем фудбалерац беше преди 10-на години. Иначе най-редовно срещам момиченца, кръстени Ая или Айя - явно фенове на кобилките и на творчеството на Йовков Майка ми ми е разказвала, че като ме родила, имало и едно цигане в залата, което си кръстило чавето Арсен и когато мама я попитала зашо кръщава детето си така и дали знае, че това е име на отровен химичен елемент, онази рекла, че ѝ звучи добре, затова. Хора много, свят широк
Да, да, Яя Туре, бях го забравил. А Арсеновци - много: Арсен Люпен, Арсен Дедич, югославски певец.
Какво искат жените ? Каквото е искала, постигнала го е – надвила е на всички, на мъжа си, майка си, баща си и е нарекла дъщеричката си Яя. Само с две еднакви, гласни букви. По екстравагантност И. Мъск я бие, той кръстил сина си с име приличащо на трудно запомняща се парола - X Æ A-Xii.Наскоро гледах филма „Триъгълник на тъгата“ (Triangle of Sadness), познат у нас и като „Идиотския триъгълник“ с режисьор Рубен Йостлунд. Много хубав (според мен), с оригинален сценарий филм, препоръчвам да се гледа. Спечелил Златна палма в Кан за 22-ра година. В него главната героиня Чарлби Дийн също се казва Яя (YaYa). Тя играе скъпоплатен супер модел; има сцена където е по бански до басейна на круизен кораб. На корема й се вижда белег от разрез 15 см над и толкова под пъпа. Прочетох някъде, че „Актрисата е починала поради усложнение след операция, която е извършена 10 години преди смъртта ѝ“. Това става малко след снимките на филма.
В единственото изречение на български съставено само от гласни букви също присъства яя. То е „Я ю яя“ и в превод от трънски диалект означава „Аз го яхах“. Вероятно за магаре се отнася.
Толкова за Яя (YaYa). Ако някой знае повече – да се обади.
Може да е ни в клин, ни в ръкав, може да е тъпо, но ми се ще разговорите да тръгнат в друга насока.
Аз знам за Яя Туре - голем фудбалерац беше преди 10-на години. Иначе най-редовно срещам момиченца, кръстени Ая или Айя - явно фенове на кобилките и на творчеството на Йовков Майка ми ми е разказвала, че като ме родила, имало и едно цигане в залата, което си кръстило чавето Арсен и когато мама я попитала зашо кръщава детето си така и дали знае, че това е име на отровен химичен елемент, онази рекла, че ѝ звучи добре, затова. Хора много, свят широк
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар