Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Фактът, да се снимаш на фона на книгите в библиотеката си - няма голям смисъл, ако снимката не е качена в социалните мрежи...
(допълвам неангажиращо)
Преди време нямаше шанс да се купуват книги на класици и бестселъри, без абонамент. Уведомяваха абоната, когато излезе поредния том и той отиваше да си го купи, задължително с още 2-3 книги на автори, чиито книги залежаваха по рафтовете и партийна литература...
(сега човек може да напълни 2 стаи с бестселъри и дори може да се снима с фрак и цилиндър до тях!)
"Свободата, Санчо... " (Сервантес)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНе са виновни книгите, те не избират в чия библиотека да прашасват.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
и аз в свободното време се интересувам от история и география, както и от литература и езици.
Хората по 100 лв за "Отнесени от вихъра" дават, а аз си купих двата тома за 5:20 лв, отлично качество с вземане от книжарница в СФ наскоро.
Мисля дори да се костюмирам и да се снимам на фона на библиотеката си, да изглеждам интелигентно и да е интересно,
Днес един приятел на 33 г, с кого сме комшии на село, изрази разочарованието си от съвременната култура и от българката, почти с моите думи и по начина, по който аз съм писал в темата,
Поздрави
- 6 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
и аз в свободното време се интересувам от история и география, както и от литература и езици.
Хората по 100 лв за "Отнесени от вихъра" дават, а аз си купих двата тома за 5:20 лв, отлично качество с вземане от книжарница в СФ наскоро.
Мисля дори да се костюмирам и да се снимам на фона на библиотеката си, да изглеждам интелигентно и да е интересно,
Днес един приятел на 33 г, с кого сме комшии на село, изрази разочарованието си от съвременната култура и от българката, почти с моите думи и по начина, по който аз съм писал в темата,
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Жената би следвало да "краси света" ! Екстра си е синоптичката ! Не е пошла и вулгарна .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Рядко посещавам темата, заради разни сексистки глупости, но гледам, интересен спор се е зародил. Има прекрасни жени-писателки, но при Великите географски открития, няма нито една жена откривател и пионер в непознати земи. Това, разбира се си има своето обяснение, че жените са били домакини в миналото и са се грижели за отглеждането на челяд. Ама има и известни жени пиратиНа мен влечението към Географията, идва от баба ми по бащина линия, която, въпреки, че не беше напускала страната и беше домакиня, тъкачка на килими, непрекъснато четеше за други страни и народи. Това генетично се е предало на баща ми с когото вечер сме обсъждали развитите жп мрежи на Франция и Белгия, като фактор за развитие на селищата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
едно ретро поздрвче за колегите с негативните коментари:
https://www.youtube.com/watch?v=hqwIifgs7KU
Ако не можете да си го преведете, аз ще ви го преведа утре.
П.П. От по-горното, разбирам че можеш да си я преведеш сам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://www.plovdiv24.bg/novini/inte...fonova-1746872
Сигурен съм, че 99 процента от жалбите срещу красивата Натали са от жени.Била развращавала младите. А гей парада сигурно им изгражда морални добродетели.
Женската завист няма почивен ден.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Не съм съгласен!Процентите са 100...Не мога да си представя нормален мъж да подаде такава жалба....
Натали - какво повече да желае от един преуспял мъж като Евго - с няколко езика, с две магистратури, 2 работни места, имоти, пари...
Сега, дали всяка дама би желала (по темата) - винаги да поддържа (фалшив) имидж - и да избира висок ток (вместо удобен), или би заставала винаги на пръстите на краката си, когато се снима... Предполагам, ако дамите можеха да избират, не биха избрали и малък таз, с широчина около раменете им. Освен това, тук имаше и някакво единомислие по.въпроса, дали трябва да остава без съпруг и деца една дама, много след 30-те...
Айде, че заех много място в дебатите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Не съм съгласен!Процентите са 100...Не мога да си представя нормален мъж да подаде такава жалба....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://www.plovdiv24.bg/novini/inte...fonova-1746872
Сигурен съм, че 99 процента от жалбите срещу красивата Натали са от жени.Била развращавала младите. А гей парада сигурно им изгражда морални добродетели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.plovdiv24.bg/novini/inte...fonova-1746872
Женската завист няма почивен ден.Last edited by mirodes; 12.07.2023, 10:10.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар