Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ся кажи сама ли го фана или той зе, та ти легна в ръчицата
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Аха, всеки живеейки във времето си , го прави-времето в което живее
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ами мъжка е, кво да ви правим - няма ги вече ония чисти святи девици от едно време...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеБоклука е мъжка работа !!!
Чудно е как консерви , като вас , забравят такава важна традиция свързана с мъжката роля , в грижата за боклука , възпята дори в народното творчвство , например - вицовете
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не си права......
Като разказах на майка ми.......за нещо гнусно относно последната ми приятелка (нещото е много гнусно и не смея да го напиша, характерно е за много простите хора, такива без образование и т.н.) и тя ми вика:
"Добре си се отвървал"
добре га по*ебапрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Моята рода е прилагала тази тактика, защото бракове не са били по любов, а по уговорка. Тази една година е давала възможност на новобрачните да свикнат един с друг. Имали са по 4 - 5 деца, а дамите са раждали дори след 40-та си година. Друг е въпросът колко от тези деца са оцелявали.
Може да е от възпитанието, което съм получила, но аз винаги съм виждала логика в този начин на поведение в началото на една семейна връзка.
Наздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Как ?
Като въртя колелото като в "Осъдени души" ли ...?
Интересно възпитание към въздържание....
Наздраве !
Отговорният подход беше след първата година. Щото освен всичко друго, исках да родя отрочето през лятото
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е то много сложно стана, една година разузнаване, па после така, па онака и накрая едно дете, евентуално.
Твойта рода може и от 200 години да е прилагала тая тактика, но със сигурност с много по-сериозни резултати, иначе нямаше да те има.
Може да е от възпитанието, което съм получила, но аз винаги съм виждала логика в този начин на поведение в началото на една семейна връзка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първата година от съвместното съжителство трябва да протече без бременност и наличие на деца. Дори само заради това, да се постигне съгласие кой ще изхвърля боклука, кой ще пуска прахосмукачка и кой ще зарежда съдомиялната.
След установяване на правата и задълженията, може да се премине към следващата стъпка - борба с демографската криза в държавата.
Мъжът има едно единствено задължение - да носи пари в семейството, по възможност много. Всичко останало е задължение на жената.
По въпроса с решенията за различните покупки - тях винаги ги взема жената, с изключение на покупката на лека кола. Там мъжът взема решение за избора на модел на колата, както и за нейните конски сили, а жената решава какъв ще бъде цвета на колата и на тапицерията вътре в нея. Ако нещо не се разбират - ами две стаи, две спални, два хладилника, два телевизора и всичко останало по две, включително и колите. За броя на децата - ами там се умножава по четири ......
Жените не трябва да забравят, че светът е мъжки, и в него те имат едно единствено право - да раждат деца и да ги отглеждат. Всичко останало са подробности. Като отгледат децата, започват да гледат внуци .....Last edited by Mateev; 03.02.2021, 21:04.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Синът ми е "правен" тежки 4 месеца. Добре,че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието подходи отговорно:)
Наздраве, дръво!
Като въртя колелото като в "Осъдени души" ли ...?
Интересно възпитание към въздържание....
Наздраве !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Е то много сложно стана, една година разузнаване, па после така, па онака и накрая едно дете, евентуално.
Твойта рода може и от 200 години да е прилагала тая тактика, но със сигурност с много по-сериозни резултати, иначе нямаше да те има.
То пък една "отговорност" (при правенето, де!)
Месеци на "отговорност"... Интересно тълкуване! (и хрумване)
Не всеки може да постъпва толкова "отговорно" - очевидно това са възможностите на определени (избрани) мъжки индивиди... Блажени вярващите...Какви неща учат в университетите!
.............
Да не говорим, че и в университета са едни "светила" (някои)... Та връща се с два реда сълзи (и со...поли) ... "Ми, няма да имаме, каза доФтура!"
Споко, де - няма страшно! Докторът дава гаранции само за себе си... И като се почна една "отговорност"...Не само 4 месеца!
Коментар
� -
Синът ми е "правен" тежки 4 месеца. Добре,че по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието подходи отговорно
Наздраве, дръво!
Коментар
�
Коментар