Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Последно един беше подал отговор на искова молба, в който беше писал, че искът е "не допустим" и "в напредвид".
Евго може да е всичко, но не и неграмотен. И аз понякога проверявам в гугъл, ако не съм сигурен.
На всеки се случва да сгреши нещо.Last edited by Evgo; 01.06.2023, 17:31.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Най-големият срам за уважаващ себе си адвокат е да не знае да пише правилно
За Евго се прощава - неговият храм са цифрите
Евго може да е всичко, но не и неграмотен. И аз понякога проверявам в гугъл, ако не съм сигурен.
Last edited by Kaizen9; 01.06.2023, 16:26.
- 1 like
Коментар
-
Чудих се кой ще го поправи.
На първия ми стаж във втори курс един от адвокатите още първия ден ме изпитва дали знам как се пише анцуг, отвертка и акумулатор.
За Евго се прощава - неговият храм са цифрите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
АнцуГ дяволът, Евго, е винаги в подробностите.
На първия ми стаж във втори курс един от адвокатите още първия ден ме изпитва дали знам как се пише анцуг, отвертка и акумулатор.Last edited by Kaizen9; 01.06.2023, 16:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Горнищата на Hugo Boss/Tommy Hilfiger не са точно анцук.
Освен за спорт, се носят и в къщи, и в квартала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Анцуг се ползва само за спорт !
Освен за спорт, се носят и в къщи, и в квартала.Last edited by Evgo; 01.06.2023, 16:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Имам 2 зимни и 2 пролетни анцука на Адидас, маратоники също имам.
Както и 2 горнища на Хуго Бос и Томи Хилфигер.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнениеПП: Направих една бърза справка- информацията ти е остаряла. Не е нужно да звъниш на 112, ако ще подписвате двустранен протокол.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Къде пише, че занимават КАТ? Диктуват ти един номер по телефона.
ПП: Направих една бърза справка- информацията ти е остаряла. Не е нужно да звъниш на 112, ако ще подписвате двустранен протокол.Last edited by Kaizen9; 01.06.2023, 14:25.
- 1 like
Коментар
-
Ако са дребни щетите и са се разбрали кой е виновен, защо да звъни на 112? Да занимават КАТ за дребни работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Винаги се обаждаш на 112 за да ти дадат номер, под който се регистрира събитието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПри ПТП с материални щети се прави двустранен протокол ЕДИНСТВЕНО ако няма спорове чия е вината.В противен случай трябва да се звънне на тел 112 и да дойде КАТ.
А ако колата е по-скъпа трябва да се направи Каско.И заради щетите по вина на собственика и заради кражба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ако времето е хладно,задължително елек тип "грейка".
П.П. Шегуваме се тук ние, но моят син и неговите приятели точно така се размотават надвечер из хабитатя. Тези, които ходят на работа с колелета и тротинетки дори и през деня са декисани с такъв екип.
Както казва Евго, когато са луксозни към е проблемаLast edited by polax; 01.06.2023, 13:45.
- 1 like
Коментар
Коментар