IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Селена много хора отиваме на работа да работим а не да си търсим партньори или близалки за една нощ.Най глупавото нещо което можеш да направиш е да си търсиш жена на работа..
    Това за Евго е някаква полезна информация. За мен не е необходима.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Какво гнусно може да е било? Да не би да не е било катерица, а някакъв скункс?

Така като те чета и ти нямаше да я одобриш, щеше да те издразни с простотията си и да я разкараш набързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не си права......

Като разказах на майка ми.......за нещо гнусно относно последната ми приятелка (нещото е много гнусно и не смея да го напиша, характерно е за много простите хора, такива без образование и т.н.) и тя ми вика:

"Добре си се отвървал"
        Какво гнусно може да е било? Да не би да не е било катерица, а някакъв скункс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Щото пак ще избързаш, а то си има ритъм в отношенията. Ти все бързаш. И много бързо се отказваш ми прави впечатление.

Нали ти харесваха латино танците. Представи си го като танго. Нема да бързаш толкова. Изиграй го докрай танца и спазвай ритъма.
          Не си права......

Като разказах на майка ми.......за нещо гнусно относно последната ми приятелка (нещото е много гнусно и не смея да го напиша, характерно е за много простите хора, такива без образование и т.н.) и тя ми вика:

"Добре си се отвървал"

Коментар

Хехе, че то баш в работна среда стават свалките

Партньор, който държи на теб няма да се занимава с глупости. Партньор, който не държи на теб ще кръшка от всякаква позиция - домашна, работна, отпускарска, марсианска ...

Изчисти го този страх в главата си. Защо да ти кръшка ако си ок? А ти тука вече три години повтаряш, че си ок - май от 2017 ми беше регистрацията.

Стига с тия черни мисли бе човек. На жената в главата й се въртят други работи. Тя не е мъж и не мисли за кръшкане всяка свободна наносекунда.
            То ужас тва - да работиш цял ден с мъжа ти/жена ти, и вечерта пак заедно
            Сигурна рецепта за изкрейзване.
            Ако говорим за свалки/изневери, може да стане много опасно, ако се разделят двамата гадно и продължат да работят заедно. Аралък за отмъщение бол, баш в работна среда заедно. И обикновено така става.
            Казали са хората: Където си вадиш хляба, не трябва да си вадиш оная работа.
            P.S. Гледал съм на живо няколко случая. Разводи, сълзи, сополи, отмъщения, изгонване или напускане по собствено желание на фирмата... ей такива работи.
            Хепи-енд имаше само веднъж, свършил със семейство и дете.
            Last edited by Kildirim_Bei; 03.02.2021, 11:46.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Навремето е било - каквото има в съседния двор, това е. С дупе, без дупе, с цици, без цици, каквото- такова. Животът е бил за оцеляване, така са правели и децата - за работна ръка и преодоляване на високата детска смъртност. Не е имало семейство без поне седем раждания - две три измрат, другите останат. Погребенията са били чести като днешните разходки по екзотични места. Как са издържали хората на тази непрестанна жътва на смъртта - е уникално. Някой остане вдовец с четири деца, защото родилките са измирали като на конвейер - машини за раждания, все някога стане сакатлък. Жена с четири деца останала без мъж - висок травматизъм, войни, болести. Вземат се и правят още четири, станат 12 общо. И не са очаквали нищо, освен да приберат зелето. Така е било. Ние и въображение нямаме да осмислим подобни времена. Сега правим по едно и си съдираме гащите то да стане поне шеф в телевизията. Иначе - провал, голям провал, след който животът е загубил всякаква стойност. Високи цели, високи очаквания, които водят само и единствено до едно - провал. Забравихме, че сме венец на Твореца само, за да благодарим за зелето.
              Ха ха ха по онова време не е било баш така как го описваш...но си прав че днешните хора нямаме дори въображение да осмислим каквото и да било от ония времена...Да ги сравняваме с днешните е безсмислено.

Коментар

А пък ако кажеш на някоя, с която само излизате на срещи: "Искам да си моя, те обладая и да имаме много бебета", няма много да се зарадва и ще избяга сигурно,
                Е тва ма прибии с камъни ама не мога дори да го измисля камо ли да го кажа..

Коментар

Партньор, който държи на теб няма да се занимава с глупости. Партньор, който не държи на теб ще кръшка от всякаква позиция - домашна, работна, отпускарска, марсианска ...

Изчисти го този страх в главата си. Защо да ти кръшка ако си ок? А ти тука вече три години повтаряш, че си ок - май от 2017 ми беше регистрацията.

Стига с тия черни мисли бе човек. На жената в главата й се въртят други работи. Тя не е мъж и не мисли за кръшкане всяка свободна наносекунда.
                  Селена много хора отиваме на работа да работим а не да си търсим партньори или близалки за една нощ.Най глупавото нещо което можеш да направиш е да си търсиш жена на работа..

Коментар

Щото пак ще избързаш, а то си има ритъм в отношенията. Ти все бързаш. И много бързо се отказваш ми прави впечатление.

Нали ти харесваха латино танците. Представи си го като танго. Нема да бързаш толкова. Изиграй го докрай танца и спазвай ритъма.
                    Евго иска да вкара всичко в едно изречение. А мисълта трудно се помества в езика.

Коментар

А пък ако кажеш на някоя, с която само излизате на срещи: "Искам да си моя, те обладая и да имаме много бебета", няма много да се зарадва и ще избяга сигурно,

Коментар

С едно обладаване, не стават много бебета. Иска си къртовски труд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Уви, кофти облъчване от медии и хора.
                          Всеки си търси една с визията на Натали Портман, доходите на Ким Кардашиян, задника на Джей Ло и интелекта на професорка по молекулярна биология и като не намери - олеле, аверите ми си намериха страхотни жени, аз - не!

Дрън-дрън - красивите, умни и успешни жени са невероятна рядкост, а ако го има, са сбъркани тотално като мислене.
                          Наистина мисля, че семейното щастие и уют е в нищо неотличаващото се момиче с бузки, по-голям нос, по-малки гърди или бенка на тъпо място.

Да не говорим, че генетиката е голяма лотария и понякога красавици раждат посредствени деца като визия и обратното.

Коментар

Партньор, който държи на теб няма да се занимава с глупости. Партньор, който не държи на теб ще кръшка от всякаква позиция.

В света на нанотехнологиите наносекундата е достатъчна.

Коментар

Да ти кажа, че на тоя скъп и несигурен живот, е задължително жената да ходи на работа, за да си изкара за пенсия, дори да е със заплата 1000 лв.

И да не мисли за глупости и да не кани мъже докато той е на работа.

Тъй като имам регистрации в няколко сайта за запознанства и знаеш, че търся, съм забелязъл няколко жени.......хем имат връзка, хем и те влизат в тези сайтове, да се оглеждат.....дали няма да излезе нещо. Или пък преди да се оженят, до последно висят там, имат годеник, но пак са в сайта и светят, че са онлайн.

Точно това ме дразни и не го приемам.А иначе казват: "Ти си ми втория"

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                                Пичове, за съжаление младите мъже (до 40) сме си абсолютно интернет поколение по отношение на жените - ама да е хубава, ама тяло, ама готвене, ама да е разбираща, ама да е вярна, ама да е отдадена майка, ама и заплата да носи...

Разгледайте стари снимки от български сватби - жените масово са просто прилично изглеждащи, няма високи, дългокраки и с голям бюст, пък са билу стожери на големи семейства.

Има си добри момичета, които са направо посредствени като визия, с които един мъж ще бъде много щастлив.

Огледайте се около вас - със сигурност има поне няколко супер готини пича с кариера, визия и тяло, до които седи една обикновена девойка - я пълничка, я с обикновена физиономия, я нисичка, обаче са си супер щастливи. Защо ли?
                                Навремето е било - каквото има в съседния двор, това е. С дупе, без дупе, с цици, без цици, каквото- такова. Животът е бил за оцеляване, така са правели и децата - за работна ръка и преодоляване на високата детска смъртност. Не е имало семейство без поне седем раждания - две три измрат, другите останат. Погребенията са били чести като днешните разходки по екзотични места. Как са издържали хората на тази непрестанна жътва на смъртта - е уникално. Някой остане вдовец с четири деца, защото родилките са измирали като на конвейер - машини за раждания, все някога стане сакатлък. Жена с четири деца останала без мъж - висок травматизъм, войни, болести. Вземат се и правят още четири, станат 12 общо. И не са очаквали нищо, освен да приберат зелето. Така е било. Ние и въображение нямаме да осмислим подобни времена. Сега правим по едно и си съдираме гащите то да стане поне шеф в телевизията. Иначе - провал, голям провал, след който животът е загубил всякаква стойност. Високи цели, високи очаквания, които водят само и единствено до едно - провал. Забравихме, че сме венец на Твореца само, за да благодарим за зелето.

Коментар

X