IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

А ти в каква област работиш, Панчанга? Рано ли се ожени?

Поздрави
    -1

Поздрави!

Това, в каква област работи някой - няма отношение към въпроса и темата тук, което означава, че не можеш да се концентрираш върху същността на темата (освен, ако нямаш някакви различни разсъждения/домогвания, които са вън от контекста...)
    Другият момент - информацията: рано/късно оженил се - също е безпредметна. Причината: аналогия между различни случаи е безпредметна.
    Що за характеристики? "Рано" - "късно" оженил се?
    ЗА някого 18 години са "късно", за други - 25 = "рано", също, както можем да кажем 40-годишен "младеж" и 50-годишен "старец"...
    Всеки се възприема по начин, който не съвпада с начина, по който го възприемат околните...
    ​​​​​​​Това, че мъжете можели, до по-голяма възраст може да бъде някакъв вид "оправдание", но времето си върви - неумолимо, а ние няма как да се променим! Околните мислят за себе си същото, разбира се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Изгледай видеото докрай. Абстрахирай се от расата на лектора. Той и марсианец да е лекторът, за да вникнеш трябва да имаш построена и изградена някаква ценностна система. Иначе на пастора ще викаш “негро”, на мен “булка” и така нататък.

Виж сега, имай си ги твоите убеждения, но уважавай събеседника. Никой не ти говори за “продажби”, нито за кражби. Посочих по-долу от коя минута нататък е ядрото. Там човекът обяснява добре защо и мъжете и жените в неговата общност не са удовлетворени. Но това, което казва си важи за целия западен свят.

Падат правилата от стар тип и се заменят с … вакуум. Там е проблемът, че без правила цялата структура се разпада. В случая лекторът ти говори чрез стари религиозни текстове за утвърдени през вековете етични правила.

Не ти казвам да се връщат непременно старите правила. Проблем е, че сега няма правила. А без никакви правила си живеем в подвижна лудница или джунгла или … какъвто термин ти хареса. Нарушен е балансът във взаимоотношенията. И нататък във видеото той ти казва, че проблемът идва от предните две три поколения, които спират да спазват традиционните правила.

Въпросът е: по-щастливи ли сме без никакви правила?
      Добре ще го догледам и ще коментираме, но ще е някога довечера .

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

"Козата си сака пръч" ! Това което този негро казва не е вярно ,поне според мен и поне до 15мин натам не съм гледал, загуби ме . Кое раздава жената бе булка ? Ти четеш ли се ? Трябва да се продаде за брак ли ,м ? Дори и с предбрачен договор ? Мислиш ли,че ще и хареса ? И на третия месец ще повдигне въпроса за продажбата .... мани мани . Или ще експлоатираме старите ценности но в крак със съвременното консуматорско мислене ?! Факт е ,че сървеменната жена е объркана и нещастна но поне според мен това произтича на първо място от това ,че съвременната жена е забравила какво е да е жена ! Съвременния мъж и той в това положение ,объркан ,нещастен и чувствителен ! Съвремие ...... Но продажбите си вървят , продават се едни кухи и лишени от същност опаковки ..... и за двата пола важи
        +1

А ти в каква област работиш, Панчанга? Рано ли се ожени?

Поздрави

Коментар

"Козата си сака пръч" ! Това което този негро казва не е вярно ,поне според мен и поне до 15мин натам не съм гледал, загуби ме . Кое раздава жената бе булка ? Ти четеш ли се ? Трябва да се продаде за брак ли ,м ? Дори и с предбрачен договор ? Мислиш ли,че ще и хареса ? И на третия месец ще повдигне въпроса за продажбата .... мани мани . Или ще експлоатираме старите ценности но в крак със съвременното консуматорско мислене ?! Факт е ,че сървеменната жена е объркана и нещастна но поне според мен това произтича на първо място от това ,че съвременната жена е забравила какво е да е жена ! Съвременния мъж и той в това положение ,объркан ,нещастен и чувствителен ! Съвремие ...... Но продажбите си вървят , продават се едни кухи и лишени от същност опаковки ..... и за двата пола важи
          Изгледай видеото докрай. Абстрахирай се от расата на лектора. Той и марсианец да е лекторът, за да вникнеш трябва да имаш построена и изградена някаква ценностна система. Иначе на пастора ще викаш “негро”, на мен “булка” и така нататък.

Виж сега, имай си ги твоите убеждения, но уважавай събеседника. Никой не ти говори за “продажби”, нито за кражби. Посочих по-долу от коя минута нататък е ядрото. Там човекът обяснява добре защо и мъжете и жените в неговата общност не са удовлетворени. Но това, което казва си важи за целия западен свят.

Падат правилата от стар тип и се заменят с … вакуум. Там е проблемът, че без правила цялата структура се разпада. В случая лекторът ти говори чрез стари религиозни текстове за утвърдени през вековете етични правила.

Не ти казвам да се връщат непременно старите правила. Проблем е, че сега няма правила. А без никакви правила си живеем в подвижна лудница или джунгла или … какъвто термин ти хареса. Нарушен е балансът във взаимоотношенията. И нататък във видеото той ти казва, че проблемът идва от предните две три поколения, които спират да спазват традиционните правила.

Въпросът е: по-щастливи ли сме без никакви правила?
          Last edited by Selena; 08.07.2021, 08:58.

Коментар

Не е простотия. Просто казва на жената една истина. Той визира САЩ, но то вече е валидно за целия западен свят. Ако жената не се държи достойно и не си знае цената и се “раздава” попадаме в параграф 22 на свят с неудовлетворени наранени жени и инфантилни непоемащи грам отговорност мъже, които третират жената като парцал.

Ок си е анализът.

Коментар

до 15 мин съм , пича е много объркан,говори глупости и въобще не съм съгласен с него . Жената на 3-тия месец трябвало да заяви ,че иска брак с подходящия човек или да бъдат платонични приятели . Слага на кантара на жената -грижа,секс, изслушване и помагане в бизнеса срещу БРАК . Пълна простотия . Ще го догледам де но по късно . То именно заради такова мислене няма бракове.
              Не е простотия. Просто казва на жената една истина. Той визира САЩ, но то вече е валидно за целия западен свят. Ако жената не се държи достойно и не си знае цената и се “раздава” попадаме в параграф 22 на свят с неудовлетворени наранени жени и инфантилни непоемащи грам отговорност мъже, които третират жената като парцал.

Ок си е анализът.

Коментар

Много интересно видео описващо реален процес в отношенията между половете. За англо говорящи.Особено от минута 22:51.

https://youtu.be/5NVChOVVQo4
                до 15 мин съм , пича е много объркан,говори глупости и въобще не съм съгласен с него . Жената на 3-тия месец трябвало да заяви ,че иска брак с подходящия човек или да бъдат платонични приятели . Слага на кантара на жената -грижа,секс, изслушване и помагане в бизнеса срещу БРАК . Пълна простотия . Ще го догледам де но по късно . То именно заради такова мислене няма бракове.

Коментар

• Много интересно видео описващо реален процес в отношенията между половете. За англо говорящи.Особено от минута 22:51.

https://youtu.be/5NVChOVVQo4

Коментар

• Най- малкото искат добра красива и добре запаметена сватба, остава спомен за цял живот, а и много от тях си го представят с години - https://www.fotografite.com/
                    най-добрите фотографи на България работят за вас и ви помагат да направите вашето събитие, сватба, рожден ден, кръщенка, индивидуална сесия незабравими

Коментар

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение

Абе, такава тема няма място в Инвестор, независимо дали е за дами, пичове или...каквито и да било.
                      белчо, ти трябва да си доста сериозен инвеститор, щом дори и от жени не се интересуваш.
                      или доста ограничен.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                        Да сменим заглавието на темата. Какво искат младите, готини пичове.
                        Абе, такава тема няма място в Инвестор, независимо дали е за дами, пичове или...каквито и да било.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

Никъде не става въпрос за кого се отнася.....
                          Няма никаква аналогия между мисленето на дамите и възприятията на мъжката част.
                          Обратното също е вярно, но да мислим толкова пространно - не е в логиката на никой от двата пола.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

+1000

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Майтапчийка! Тая притча не му върши работа. Момче и т.н.... Този младеж отдавна не е момче, а е на 40++
                              ПотърсИ друга притча: за мъдреца и икономиста на 40++ (до ръгбиста, на под 30), с апартамент в София и вила на морето.
                              Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Като сте почнали … и аз влизам с всичко коз

https://knowyourarchetypes.com/mytho...rmes_Archetype

https://youtu.be/5efQCp5yjyU

Коментар

Working...
                                X