If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм си купувал от Славейков литература. Сега има антикварни книжарници с книги, втора ръка (ползвани), понякога има хубави и изгодни.
Ние имаме доста книги, някой от тях ги прочистихме (пишеше за кумунизъм или такива, които няма да прочетем, без особено съдържание и от неизвестен автор). И сме купили други, за училище, актуални книги, по езици или за следването ни.
Точно те са ми таргета. Открих една и търся конкретна книга, която загубих навремето.
Няма как да не се съглася. Лошото е, че влияе и на нас. В отпуск с ясна глава и вчера влизам в две книжарници и какво констатирам;
Нищо що годе качествено за четене. С триста зора намерих 3 книги.
Ню Ейдж боклуци, диети, мантри и треторазрядни романчета.
Не мога да го сравня с богатия разкошен книжен пазар през 90те години, даже леко ми липсват “букинистите” от пл. Славейков.
Та това е положението и на баш Евго няма да му е лесно да намери не пластмасова жена …
И аз съм си купувал от Славейков литература. Сега има антикварни книжарници с книги, втора ръка (ползвани), понякога има хубави и изгодни.
Ние имаме доста книги, някой от тях ги прочистихме (пишеше за кумунизъм или такива, които няма да прочетем, без особено съдържание и от неизвестен автор). И сме купили други, за училище, актуални книги, по езици или за следването ни.
Първоначално изпратено от Evgo
Да ви кажа, българската казарма е мизерна работа, добре, че я махнаха. Не се става мъж там, само добиваш просташки език. Отделно издевателства, дори и смърт (наскоро научих за такъв нелеп случай).
Евго, това опростачване с татуировки и чалга сега е много по- голямо от това на казармата..За някои хора целият им живот е мизерия..Казармата за тези, които са ходили е мярка и препятствие, което ако издържиш ставаш закален и мъж..Това с фитнеса и татото е бледо копие на закалката на армията..Когато си вътре я мразиш и псуваш, а после я оценяваш.. То не случайно толкова кралски особи младежи ги пращат да служат в армията и флота..Що се отнася до нагона и хъса, който придобиваш там към жените, то нищо не може да го замени и замести.Смъртта за която говориш е много по -малка от тази по пътищата...
Сложих ти един плюс.
Аз бих отишил в Американската армия (ако бях американец). Там ги тренират хубаво и ги гледат хубаво, всички изглеждат супер мъжкари, плащат им добре, но не бих отишъл в българска казарма.
Ако правиш секс от 16 годишен, нагона си го имаш, както и опита. Преди да те вземат войник на 19г, може да си опукал 5-10 мадами,
Дааа, твоят лирически герой явно е доста по-глупав от моя
И това не ми се беше случвало: да си меря "лирическия герой" с лирическата героиня на една еманципирана дама... .. Никога не е късно човек да научи нещо ново...
Иначе, много харесах онова поетично сравнение: "Божествена частичка, която не трябва да се затрива". Поставям палец (разбира се, не върху частичката!)
Дано някой медик го въведе официално в професионалната терминология! (някак много суховато звучи онова латинско наименование "clitoris")...
И все пак казармата малко или много учи мъжа кога да говори и кога да си затваря устата!
Затова моя съвет към теб е по-добре не говориш за неща, които не познаваш лично, а само си чувал за тях. Със същия успех можеш да говориш и на жените за месечния им цикъл ?!?
п.с. Да - казармата е мизерия, но при условие, че ти не си я изживял лично и ако се случи така, че източника ти на информация утре се отметне - и твоето мнение ще увисне като прани гащи във въздуха.
махането на казармата е най-голяма глупост която направиха. Може да е 3 месеца ама трябва да я има. И жените трябва да ходят в казарма. Тя да е един вид военна подготовка да се научат какво да правят в извънредни ситуации пък и не толкова ситуации като припаднал, ранен човек. действия заедно като едно общество
Първоначално изпратено от Evgo
Да ви кажа, българската казарма е мизерна работа, добре, че я махнаха. Не се става мъж там, само добиваш просташки език. Отделно издевателства, дори и смърт (наскоро научих за такъв нелеп случай).
И все пак казармата малко или много учи мъжа кога да говори и кога да си затваря устата!
Затова моя съвет към теб е по-добре не говориш за неща, които не познаваш лично, а само си чувал за тях. Със същия успех можеш да говориш и на жените за месечния им цикъл ?!?
п.с. Да - казармата е мизерия, но при условие, че ти не си я изживял лично и ако се случи така, че източника ти на информация утре се отметне - и твоето мнение ще увисне като прани гащи във въздуха.
Евго, това опростачване с татуировки и чалга сега е много по- голямо от това на казармата..За някои хора целият им живот е мизерия..Казармата за тези, които са ходили е мярка и препятствие, което ако издържиш ставаш закален и мъж..Това с фитнеса и татото е бледо копие на закалката на армията..Когато си вътре я мразиш и псуваш, а после я оценяваш.. То не случайно толкова кралски особи младежи ги пращат да служат в армията и флота..Що се отнася до нагона и хъса, който придобиваш там към жените, то нищо не може да го замени и замести.Смъртта за която говориш е много по -малка от тази по пътищата...
Ами така е - тотално опростачване /в световен план/. За мен лично всички беди идват от неграмотността! Колкото по-прост е един човек, толкова по-агресивен и нахален е /почти не останаха изключения като благите, необразовани овчари в Родопите/.
Книги почти не се четат - масовото "ограмотяване" става чрез телевизора, а там едната вечер са 'Бързи и яростни', другата вечер - разни татуирани до ушите водещи прокламират немъчени пари, слава и известност, а в комбинация със соц. мрежите - всеки вече е звезда! С такива модели за подражание какво друго да очакваш?!
Няма как да не се съглася. Лошото е, че влияе и на нас. В отпуск с ясна глава и вчера влизам в две книжарници и какво констатирам;
Нищо що годе качествено за четене. С триста зора намерих 3 книги.
Ню Ейдж боклуци, диети, мантри и треторазрядни романчета.
Не мога да го сравня с богатия разкошен книжен пазар през 90те години, даже леко ми липсват “букинистите” от пл. Славейков.
Та това е положението и на баш Евго няма да му е лесно да намери не пластмасова жена …
Коментар