Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЦялостно поведение... мъжко... не е само 1 елемент да кажеш.
Нещо като контра на кифлите.анти-кифли, "мъжки момичета", ама бая залитащи в крайности.
Някаква форма на самодостатъчност се демонстрира.
Пример: Купуват си жилище и се хвърлят сами да си изплащат ипотеката - ОК, на твое име ще е, спокойно, но при евентуална безработица рискът да го загубиш е доста по-голям, отколкото ако сте семейство, но те в аванс имат вече някаква предварителна нагласа да са самотни майки?! Т.е. не изключват да имат дете, но някак вече са се нагласили сами да го отглеждат? Това виждам и това ми прави впечатление.
Странни разбирания... (но със сигурност е имало болка, за да има такова мислене)?
Относно изплащането, не се притеснявам толкова. Ако тя е квалифицирана или хубава, лесно ще намери работа в СФ.
Много жени не искат да слугуват на мъж и не могат да го търпят, трябва им само за зачеването и ако може да го оскубят, като заклан петел в гореща вода,
- 1 like
Коментар
-
Нищо общо няма собственият апартамент, ипотеката, собственият бизнес или каквото там, с намерението жената да бъде самотна майка. Напълно счупена логика. Пълно е с "момински\ергенски апартаменти", които след брака просто се дават под наем, а семейството се мести в по-голям, по-добър, по-подходящ и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПо-ербап като агресивно говорене или като агресивни действия?
Нещо като контра на кифлите.анти-кифли, "мъжки момичета", ама бая залитащи в крайности.
Някаква форма на самодостатъчност се демонстрира.
Пример: Купуват си жилище и се хвърлят сами да си изплащат ипотеката - ОК, на твое име ще е, спокойно, но при евентуална безработица рискът да го загубиш е доста по-голям, отколкото ако сте семейство, но те в аванс имат вече някаква предварителна нагласа да са самотни майки?! Т.е. не изключват да имат дете, но някак вече са се нагласили сами да го отглеждат? Това виждам и това ми прави впечатление.
Странни разбирания... (но със сигурност е имало болка, за да има такова мислене)?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Evgo
Да ви кажа, българската казарма е мизерна работа, добре, че я махнаха. Не се става мъж там, само добиваш просташки език. Отделно издевателства, дори и смърт (наскоро научих за такъв нелеп случай).
Евго, това опростачване с татуировки и чалга сега е много по- голямо от това на казармата..За някои хора целият им живот е мизерия..Казармата за тези, които са ходили е мярка и препятствие, което ако издържиш ставаш закален и мъж..Това с фитнеса и татото е бледо копие на закалката на армията..Когато си вътре я мразиш и псуваш, а после я оценяваш..То не случайно толкова кралски особи младежи ги пращат да служат в армията и флота..Що се отнася до нагона и хъса, който придобиваш там към жените, то нищо не може да го замени и замести.Смъртта за която говориш е много по -малка от тази по пътищата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Не е към мен въпроса, но моя отговор би бил: Именно!
p.s.
Ама последно време те го дават по-ербап и от мъжете!
А такава наперена, дето си мери оная работа с мъжете - бая има да чака за оферти и предложения!
Е, някой чехльо ще ѝ пасне идеално, знаеш! Два остри камъка брашно не мелят е казал народът.
Тъй че факта, че % брадати мухльовци расте - не е случаен. Тече двустранен процес на напасване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Напиши в google "Книжен пазар" и ще ти излезе линк. В полето за търсене напиши желаната от теб книга в кавички.
Ще излязат няколко предложения. С хубаво качесто са - много добро или отлично качество.
намерих я и даже я поръчах. Дължа една бира. Ще черпя.
Била е от 1994 г.Last edited by Selena; 25.08.2022, 15:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Точно те са ми таргета. Открих една и търся конкретна книга, която загубих навремето.
Ще излязат няколко предложения. С хубаво качесто са - много добро или отлично качество.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Не е към мен въпроса, но моя отговор би бил: Именно!
p.s.
А такава наперена, дето си мери оная работа с мъжете - бая има да чака за оферти и предложения!
Е, някой чехльо ще ѝ пасне идеално, знаеш! Два остри камъка брашно не мелят е казал народът.
Тъй че факта, че % брадати мухльовци расте - не е случаен. Тече двустранен процес на напасване...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз съм си купувал от Славейков литература. Сега има антикварни книжарници с книги, втора ръка (ползвани), понякога има хубави и изгодни.
Ние имаме доста книги, някой от тях ги прочистихме (пишеше за кумунизъм или такива, които няма да прочетем, без особено съдържание и от неизвестен автор). И сме купили други, за училище, актуални книги, по езици или за следването ни.
- 1 like
Коментар
-
Няма как да не се съглася. Лошото е, че влияе и на нас. В отпуск с ясна глава и вчера влизам в две книжарници и какво констатирам;
Нищо що годе качествено за четене. С триста зора намерих 3 книги.
Ню Ейдж боклуци, диети, мантри и треторазрядни романчета.
Не мога да го сравня с богатия разкошен книжен пазар през 90те години, даже леко ми липсват “букинистите” от пл. Славейков.
Та това е положението и на баш Евго няма да му е лесно да намери не пластмасова жена …
Ние имаме доста книги, някой от тях ги прочистихме (пишеше за кумунизъм или такива, които няма да прочетем, без особено съдържание и от неизвестен автор). И сме купили други, за училище, актуални книги, по езици или за следването ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПасивността би следвало да е по-скоро дамско качество нес па?
Ти как мислиш?
p.s.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Друго си е напомпан с тестостерон мъж, нали? Никога да не може да уцели чинията.
Ти как мислиш?
Коментар
-
Много добър пойнт +100
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiro7 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Evgo
Да ви кажа, българската казарма е мизерна работа, добре, че я махнаха. Не се става мъж там, само добиваш просташки език. Отделно издевателства, дори и смърт (наскоро научих за такъв нелеп случай).
Евго, това опростачване с татуировки и чалга сега е много по- голямо от това на казармата..За някои хора целият им живот е мизерия..Казармата за тези, които са ходили е мярка и препятствие, което ако издържиш ставаш закален и мъж..Това с фитнеса и татото е бледо копие на закалката на армията..Когато си вътре я мразиш и псуваш, а после я оценяваш..То не случайно толкова кралски особи младежи ги пращат да служат в армията и флота..Що се отнася до нагона и хъса, който придобиваш там към жените, то нищо не може да го замени и замести.Смъртта за която говориш е много по -малка от тази по пътищата...
Аз бих отишил в Американската армия (ако бях американец). Там ги тренират хубаво и ги гледат хубаво, всички изглеждат супер мъжкари, плащат им добре, но не бих отишъл в българска казарма.
Ако правиш секс от 16 годишен, нагона си го имаш, както и опита. Преди да те вземат войник на 19г, може да си опукал 5-10 мадами,
Коментар
Коментар