Уточнение - тези, които на 25-30-40 г. са били на сухо, не се превръщат внезапно на 50 години в магнит за млади девойки и момци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
каквото и да се обобщава, рецепти за не-нам-кво-си и т.н., на всеки каквото му е писано, това ще стане... колкото и ще да се напъва.
И 50-годишни ще спят с млади мацки/пичове, и 30-годишни момци/девойки ще седят на сухо.
това е положението, без значение дали на някой му харесва или не.Last edited by Kildirim_Bei; 01.09.2022, 12:18.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
Анализът ти е верен. И аз бях на 27г, млад, енергичен, готин, и с хубава работа.
И ме харесваха лелки около 40 годишни, каквито аз не харесвах. И това че бях младичък, помага да направиш кариера и да те оценят бързо, ако работиш здраво. Младият мъж по не е комплексиран (по-ведър и усмихнат), въпреки това българката решава да стане майка към 35-37 г (наскоро го казаха в едно проучване) и много не отразява 27 годишния симпатяга. Отделно на 27 години трудно можеш да купиш апартамент в София при днешните цени.
Има виагри и те помагат на мъжа на 50г да се почувства мъж и да не се изложи. Отделно може да отгледа 1-2 деца, като ще се пенсионирана 65 или 67г. И е въпроси на манталитет - дали си чичак, който е отпуснат, яде чесън и пие или си енергичен мъж на 50г с перфектна хигиена.
Тук някой колеги са споменавали и един познат е казвал, че дядовците им на 80г се занимавали с жени и можели,
А относно Интернет запознанствата, предимно боклуци има там. Ромки, лелки или баби качват обяви, че си търсят мъж из групите във ф.б.
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
Казахме. И реакциите на отделните потребители бяха много показателни. Тия дето нямат проблем с жените реагираха доста интелигентно, други се засегнаха, Евго подкара клетвите - обичайното за тази тема.
Марсианецът е обобщил доста добре смешката за 50 годишните, които се състезават с 30 годишни.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДобро утро. Толкова писано от мъже, какво искат жените, само жените мълчат и не се намесват да кажат какво точно търсят.
Попрочетох и да Ви кажа, според моя скромен опит, последното нещо за което им пука на жените е за шкембето на някой 40-50-60г. мъж. Други неща са важни и се очакват от мъжете в тази възраст.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДобро утро. Толкова писано от мъже, какво искат жените, само жените мълчат и не се намесват да кажат какво точно търсят.
Марсианецът е обобщил доста добре смешката за 50 годишните, които се състезават с 30 годишни.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Добро утро. Толкова писано от мъже, какво искат жените, само жените мълчат и не се намесват да кажат какво точно търсят.
Попрочетох и да Ви кажа, според моя скромен опит, последното нещо за което им пука на жените е за шкембето на някой 40-50-60г. мъж. Други неща са важни и се очакват от мъжете в тази възраст.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Всичко е индивидуално,ако си някой тюфлек с шкембе, естествено че няма да си атрактивен за жените. Ама един мъж на 50 години,който се поддържа и спортува е доста атрактивен за широк диапазон жени.За разлика от 30 годишен, който трудно ще създаде нормална връзка с жена над 35 години.Щото редки изключения са връзки на жени с по-млади мъже.Та от една страна ако имаме мъж, наближаващ 50,който се поддържа и спортува,с добра кариера и финансово положение и тюфлек на 30 години с шкембе ,огромен задник и цици като на жена (а в последно време е пълно с такива или с феминизирани слаботелесни мъже),то доста жени биха избрали първият. Колкото до желанието за секс, то пак е свързано със здравословното състояние на мъжа-един активно спортуващ мъж на 50 години ще се представи доста по-добре в леглото от тюфлека на 30.Имам двама такива познати по на 35 години,единият сигурно не е правил изобщо секс с жена, другият си намери по Интернет някаква филипинка, за която се ожени ,а и двамата живеят в София, добре заплатени са ,със собствени жилища,с потенциал да се издигат в кариерата. Обаче жени липсват покрай тях,щото физически не привличат жените.Същевременно един приятел на 46 години се разведе и за три години си о...а.В крайна сметка се ожени повторно за жена с 25 години по-млада и си имат дете.
Анализът ти е верен. И аз бях на 27г, млад, енергичен, готин, и с хубава работа.
И ме харесваха лелки около 40 годишни, каквито аз не харесвах. И това че бях младичък, помага да направиш кариера и да те оценят бързо, ако работиш здраво. Младият мъж по не е комплексиран (по-ведър и усмихнат), въпреки това българката решава да стане майка към 35-37 г (наскоро го казаха в едно проучване) и много не отразява 27 годишния симпатяга. Отделно на 27 години трудно можеш да купиш апартамент в София при днешните цени.
Има виагри и те помагат на мъжа на 50г да се почувства мъж и да не се изложи. Отделно може да отгледа 1-2 деца, като ще се пенсионирана 65 или 67г. И е въпроси на манталитет - дали си чичак, който е отпуснат, яде чесън и пие или си енергичен мъж на 50г с перфектна хигиена.
Тук някой колеги са споменавали и един познат е казвал, че дядовците им на 80г се занимавали с жени и можели,
А относно Интернет запознанствата, предимно боклуци има там. Ромки, лелки или баби качват обяви, че си търсят мъж из групите във ф.б.
Поздрави
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
това са балалайки. мъжете на 50 + са единствено финансово по симпатични от мъжете на 30 + минус 2-3 мъжете са в своя пик около 30-те ...
повечето малко под, по малко, малко над ..
по отношение на жените, аз мога да кажа, че имам опит и през интернет запознанства и през случайни такива без въобще нета да играе роля и т.н.
има много различни жени и в нета и извън него . различен бит, различни нужди и приоритети и дефицити .
качествена млада жена ... мъж на 50 не може да си намери, понеже на 50 мъжа има в главата си сумарен образ на перфектната жена съвкупност на всички с които е имал контакт и е харесал през съзнателния си жизнен път .
колкото по рано избираш толкова по лесно се избира, колкото повече опит трупаш, толкова по труден става избора .
като цяло от всички жени аз мога да кажа, че стават не повече от 5 % независимо срещнати в нета или извън него ..
като в критерия стават влизат жени, които са с ниво от средно нагоре, но далеко от перфектния образ .
зависи кой в каква ситуация е и какви нужди и приоритети има .. понякога, когато един мъж е занижил критерия, посредствена жена може да го впечатли много .. и обратно, ако няма потребност и нужда от жена, един мъж може да пропусне покрай себе си много качествена жена .
в общи линии обаче .. за да имате качествена жена до себе си ... ви трябва една прилична основа .. останалото вие го моделирате . това предполага жената да е млада и да не е с вече изграден и твърд характер ..
а твърдение от рода на, мъжа на 50 е атрактивен за жените, повече клони към абсурдно от колкото към действителността .
и да се лансира това твърдение от жена ... може, но ако жената е като тази .
един 27+ мъж превъзхожда във всяко отношение един мъж на 50 като изключим опита и финансовия ресурс в общия случай .
а тези неща имат тежест, но не чак толкова голяма, колкото повечето мъже мислят. на 50 мъжа вече е почнал да се спуска по баира, ако мога така да се изразя, независимо в колко добра форма и кондиция е, спрямо 27 годишния издиша отвсякъде . ако сравняваме 50 със 60 - 65 да .. атрактивен е .. но все още, тоест е на предела и на лимита ..
жена койято е сексуална, млада и търсеща .. няма да се задоволи с 50 г. мъж .. такъв мъж може да е атрактивен за жени, които търсят спокоствие, обичат да мързелуват, и някой да ги обгрижва .. в мъжа на 50 младата жена може да вижда татенцето .
страстта и желанието за секс при мъжа след 35 започва да пада, зареди спадането на нивата на тестостерон в организма ..
и това е биохимичен процес, който се изразява съвсем физически при мъжа ..
при жените също има такъв процес, просто при тях обикновено ... този процес започва малко по късно и свършва малко по късно от колкото при мъжете ..
жените с малко повече опит на около 25 + са осъзнали тези истини и търсят мъж на около 30 с добри възможности, добре изглеждащ и с потенциал ..
мъж на 50 освен да си купи 25 годишна .. друго трудно би могъл да направи повече и по добре от мъж на 30 ...
като купуването има много изражения и измерения ...
не се заблуждавайте .. след 50 сте на перона на последния влак . това принципно ..
а че може по един или друг начин мъж на 50 да е атрактивен е така, но тази атрактивност не е като онази атрактивност ..Last edited by mirodes; 01.09.2022, 05:21.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Колкото и да ти се стори учудващо мъжете на 50 години са доста атрактивни за жените. Един приятел е на 48 години и от две години е разведен.Приятелката му е с 25 години по-млада,доста добре изглеждаща(не е някоя кифла с джуки и напомпани цици),а и има доста предложения от също добре изглеждащи жени.Друг приятел на 52 години е вдовец и по едно време ходеше с три жени едновременно, ама двете ги разкара щото му идваше нанагорно да е с три жени.
повечето малко под, по малко, малко над ..
по отношение на жените, аз мога да кажа, че имам опит и през интернет запознанства и през случайни такива без въобще нета да играе роля и т.н.
има много различни жени и в нета и извън него . различен бит, различни нужди и приоритети и дефицити .
качествена млада жена ... мъж на 50 не може да си намери, понеже на 50 мъжа има в главата си сумарен образ на перфектната жена съвкупност на всички с които е имал контакт и е харесал през съзнателния си жизнен път .
колкото по рано избираш толкова по лесно се избира, колкото повече опит трупаш, толкова по труден става избора .
като цяло от всички жени аз мога да кажа, че стават не повече от 5 % независимо срещнати в нета или извън него ..
като в критерия стават влизат жени, които са с ниво от средно нагоре, но далеко от перфектния образ .
зависи кой в каква ситуация е и какви нужди и приоритети има .. понякога, когато един мъж е занижил критерия, посредствена жена може да го впечатли много .. и обратно, ако няма потребност и нужда от жена, един мъж може да пропусне покрай себе си много качествена жена .
в общи линии обаче .. за да имате качествена жена до себе си ... ви трябва една прилична основа .. останалото вие го моделирате . това предполага жената да е млада и да не е с вече изграден и твърд характер ..
а твърдение от рода на, мъжа на 50 е атрактивен за жените, повече клони към абсурдно от колкото към действителността .
и да се лансира това твърдение от жена ... може, но ако жената е като тази .
един 27+ мъж превъзхожда във всяко отношение един мъж на 50 като изключим опита и финансовия ресурс в общия случай .
а тези неща имат тежест, но не чак толкова голяма, колкото повечето мъже мислят. на 50 мъжа вече е почнал да се спуска по баира, ако мога така да се изразя, независимо в колко добра форма и кондиция е, спрямо 27 годишния издиша отвсякъде . ако сравняваме 50 със 60 - 65 да .. атрактивен е .. но все още, тоест е на предела и на лимита ..
жена койято е сексуална, млада и търсеща .. няма да се задоволи с 50 г. мъж .. такъв мъж може да е атрактивен за жени, които търсят спокоствие, обичат да мързелуват, и някой да ги обгрижва .. в мъжа на 50 младата жена може да вижда татенцето .
страстта и желанието за секс при мъжа след 35 започва да пада, зареди спадането на нивата на тестостерон в организма ..
и това е биохимичен процес, който се изразява съвсем физически при мъжа ..
при жените също има такъв процес, просто при тях обикновено ... този процес започва малко по късно и свършва малко по късно от колкото при мъжете ..
жените с малко повече опит на около 25 + са осъзнали тези истини и търсят мъж на около 30 с добри възможности, добре изглеждащ и с потенциал ..
мъж на 50 освен да си купи 25 годишна .. друго трудно би могъл да направи повече и по добре от мъж на 30 ...
като купуването има много изражения и измерения ...
не се заблуждавайте .. след 50 сте на перона на последния влак . това принципно ..
а че може по един или друг начин мъж на 50 да е атрактивен е така, но тази атрактивност не е като онази атрактивност ..Last edited by marsianec1; 01.09.2022, 02:42.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Точно така.
Братовчед ми спи с ромейки поради липсата на жени в неговото село и близките градчета. И каза, че не го бърка това.Last edited by Andi11; 31.08.2022, 22:02.
- 1 like
Коментар
� -
Благодаря. Надявам се на добра комуникация с интелигентните хора във форума.
А на тъпунгерите ще отговорям подобаващо.Пък ако ще да получа бан.
Братовчед ми спи с ромейки поради липсата на жени в неговото село и близките градчета. И каза, че не го бърка това.
Коментар
�
Коментар