Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
По изключение се съгласявам с таз позиция, обаче проблемът е, че и към сестрата ако подходът е в стил слон в стъклария, сестрата едва ли ще го допусне до втора бейзболна база.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Пъстри, кафяви.
Ако клъвне, приемам хонорар за ноу хау в уиски
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами извинявай, но подчертаното е обидно. Отделно, че не е вярно. Не подценявай хората. Някои жени нямат приоритет обезателно да имат деца. А ако искат деца внимателно подбират бащата.
Може просто да не си бил нейн тип. Не е искала да те обиди не ти го е казала направо. Само малките деца реагират толкова агресивно.
Очисти го това съзнание от това кой на колко години е и кой колко пари изкарва.
На бас, че не помниш какъв цвят са били очите й.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не съм я блокирал (изтрих я) и не съм я обиждал. Аз просто и написах нещо, което е вярно в общия контекст, без да казвам, че се отнася за нея.
Тя е стара мома и срокът й изтича. Какво чака и какво очаква?
Може просто да не си бил нейн тип. Не е искала да те обиди не ти го е казала направо. Само малките деца реагират толкова агресивно.
Очисти го това съзнание от това кой на колко години е и кой колко пари изкарва.
На бас, че не помниш какъв цвят са били очите й.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами ти си се държиш като 15 годишен това е положението. Милиграм промяна не виждам. Давай към следващата.
Сега разбор на ситуацията:
1. Спира да ти пише - превеждам, защото не зацепваш - жената ти казва и то деликатно, че няма интерес - не е длъжна, не те е харесала, не го приемаш лично и я оставяш на мира.
2. Ти обаче продължаваш да досаждаш - пишеш ултиматуми в стил руска посланничка до наш Киро - резултат - вече си окончателно отписан.
3. Накрая като не става на твоята почваш и да обиждаш - е извинявай, ама ти е отговорила, защото вече си бил мега досаден.
4. Накрая позорно я блокираш.
Евго, голямо си дете. Кога ще узрееш не знам.
Поуката от цялата случка е да се оттегляш навреме без да обиждаш. С възпитание. А ти си изгорил пак моста. Един слон в стъклария е балерина от “Лебедово езеро” в сравнение с твоите действия.
Тя е стара мома и срокът й изтича. Какво чака и какво очаква?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Поуката е че след 1. може да тресне сестра и примерно, с което ще изпълни елегантно и останалите точки + топката в нейното поле
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами ти си се държиш като 15 годишен това е положението. Милиграм промяна не виждам. Давай към следващата.
1. Спира да ти пише - превеждам, защото не зацепваш - жената ти казва и то деликатно, че няма интерес - не е длъжна, не те е харесала, не го приемаш лично и я оставяш на мира.
2. Ти обаче продължаваш да досаждаш - пишеш ултиматуми в стил руска посланничка до наш Киро - резултат - вече си окончателно отписан.
3. Накрая като не става на твоята почваш и да обиждаш - е извинявай, ама ти е отговорила, защото вече си бил мега досаден.
Поуката от цялата случка е да се оттегляш навреме без да обиждаш. С възпитание. А ти си изгорил пак моста. Един слон в стъклария е балерина от “Лебедово езеро” в сравнение с твоите действия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
Един приятел от Варна ме беше запознал с една госпожица, на 40г, неомъжвана, учителка по английски, без мъж.
И аз се надявах, че може да станат нещата, обаче отново греда. Тя си се занимава с разни старомомински глупсоти, има куче, пише простотии във фейсбук, предполагам от време на време се пердаши с местни варненци, излиза от време на време, не е амбициозна и вероятно не изкарва много пари. Има учители с английски, които са трудолюбиви и печелят добре (от преводи и уроци + заплатата). Аз се държах културно и сме чатили с нея, лайквам й нещата, честитя й празниците в продължение на 1 г.
И взе да не ми отговаря, при което аз се ядосах и й написах, че ще прекратя приятелството. Тя се прави на утрепана.
И след това й написах на английски:
"Hi, ....generally speaking, spinsters in Bulgaria are bad, sour and difficult to conquer. Sad, but true."
Тя ми написа, че я е развеселило това и аз я изтрих оканчателно.
Поуката от цялата случка е да се оттегляш навреме без да обиждаш. С възпитание. А ти си изгорил пак моста. Един слон в стъклария е балерина от “Лебедово езеро” в сравнение с твоите действия.Last edited by Selena; 06.07.2022, 16:26.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Привет,
Един приятел от Варна ме беше запознал с една госпожица, на 40г, неомъжвана, учителка по английски, без мъж.
И аз се надявах, че може да станат нещата, обаче отново греда. Тя си се занимава с разни старомомински глупсоти, има куче, пише простотии във фейсбук, предполагам от време на време се пердаши с местни варненци, излиза от време на време, не е амбициозна и вероятно не изкарва много пари. Има учители с английски, които са трудолюбиви и печелят добре (от преводи и уроци + заплатата). Аз се държах културно и сме чатили с нея, лайквам й нещата, честитя й празниците в продължение на 1 г.
И взе да не ми отговаря, при което аз се ядосах и й написах, че ще прекратя приятелството. Тя се прави на утрепана.
И след това й написах на английски:
"Hi, ....generally speaking, spinsters in Bulgaria are bad, sour and difficult to conquer. Sad, but true."
Тя ми написа, че я е развеселило това и аз я изтрих оканчателно.
Коментар
-
Има връзка. Човекът казва, че не е ходил на училище (ти гледаш ли материалите, които поставш?) и затова не мода си “спелне” името. Колкото до африканските крале, те обикновено учат в Итън или в доволно снбско подобно швейцарско училище/университет.
Обаче … на чужд гръб исто тояги/подигравки са малко …
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Няма връзка, човекът можеше да е син на кралят и кралицата в изгнание на Намибия и да се е родил в Монако и пак да се казва Увувуевуевуе
Обаче … на чужд гръб исто тояги/подигравки са малко …Last edited by Selena; 02.07.2022, 01:05.
- 1 like
Коментар
-
Никой не избира къде да се роди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Трийте ама се сетих за това https://www.youtube.com/watch?v=W85F...SASCOMEDYSKITZ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
Коментар