IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Евго грам не ме вълнува, честно.
    Мен пък ме вълнува...
    Евго е олицитворение на моето поколение... едно загубено поколение... Днешните 40 - 50 - годишни...
    Хора, които объркани от Промяната, загубиха усет за Живота... с объркани ценности... заради обърканите и изплашените си Родители... хора, които не успяха да създадат семейства...

Коментар

Той след последната кокошка, все някой трябва и да върши тънката работа кокошките да са щастливи
      Аман бе. Куртулисване немаш. Стига си кукуригал.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Абре Евго я пиши на лично как се казва тази мома? По описанието ти удивително прилича на една моя позната.
        Писах ти на лично,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не съм я блокирал (изтрих я) и не съм я обиждал. Аз просто и написах нещо, което е вярно в общия контекст, без да казвам, че се отнася за нея.

Тя е стара мома и срокът й изтича. Какво чака и какво очаква?
          Абре Евго я пиши на лично как се казва тази мома? По описанието ти удивително прилича на една моя позната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Развесели ме таз вечер ти. Чунким петелът не свършва и той в тенджерата на чорба. Чао.
            Той след последната кокошка, все някой трябва и да върши тънката работа кокошките да са щастливи

Коментар

Туй дето го цитираш го е писал РУБЛА-та, гледам е редактирал тука.
              Все тая, нещата в кокошето царство са прости - снасяте яйца, накрая в тенджерата Според полезността.
              Развесели ме таз вечер ти. Чунким петелът не свършва и той в тенджерата на чорба. Чао.

Коментар

Аз какво визирам, ти накъде заби … леллле … нейсе, на Евго му казах каквото имах да му
                казвам.

Айде лека от мене.

Все тая, нещата в кокошето царство са прости - снасяте яйца, накрая в тенджерата Според полезността.
                Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 20:23.

Коментар

Щото е кокошка, ей-затова Чики рики живот, ама когато и отсреща е чики рики, парите свършват бързо и после оня тръгва за друга чики рики и тая рев Те ти и частната школа.... кокошки без глави
                  Аз какво визирам, ти накъде заби … леллле … нейсе, на Евго му казах каквото имах да му
                  казвам.

Айде лека от мене.
                  Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 19:42.

Коментар

Чакай сега тука, стоп. Въпросът, милорд е, защо и как я е прелъгал и прекарал ....... докато наш Евго получава греда след греда. Тоз ......частна школа следва да отвори
                    Щото е кокошка, ей-затова Чики рики живот, ама когато и отсреща е чики рики, парите свършват бързо и после оня тръгва за друга чики рики и тая рев Те ти и частната школа .... кокошки без глави
                    Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 19:42. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Е тоя не се отказва и затова редува Левислава и Деснислава хахахаха
                      Кой ти каза че са успешни? Вървят си там някакви сапунки, после като една позната шопкиня ред сълзи ред сополи и развод с мангала, че го беше и довлякла от Куба в София преди това.
                      Чакай сега тука, стоп. Въпросът, милорд е, защо и как я е прелъгал и прекарал ......., докато наш Евго получава греда след греда. Тоз...... частна школа следва да отвори
                      Last edited by RUBLA; 06.07.2022, 19:40. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

А ако няма сестра?
                        Може приятелка да влезе в ролята, коя обича да гледа как на друга и свалят звезди - докато тя седи на сухо? Но при сестрите конкуренцията е цял живот и върви по мед и масло номера

Коментар

Ако толкова бързо се отказва, за какво ни е въобще?

После защо латино любовниците били по-успешни. Хайде Холан.
                          Е тоя не се отказва и затова редува Левислава и Деснислава хахахаха
                          Кой ти каза че са успешни? Вървят си там някакви сапунки, после като една позната шопкиня ред сълзи ред сополи и развод с мангала, че го беше и довлякла от Куба в София преди това.

Коментар

Тя сестрата сама ще се нахлузи, само трябва да и позволи в стил "ама аз, ама то не е редно, ох - ми добре, ама никой да не разбере" Конкуренцията е голяма работа!
                            А ако няма сестра?

Коментар

Какво пиеш, сладуранке? Ако не омеква така, закво му е въобще
                              Ако толкова бързо се отказва, за какво ни е въобще?

После защо латино любовниците били по-успешни. Хайде Холан.
                              Cardhu 12 años, whisky escocés single malt, 700 ml : Amazon.es: Alimentación y bebidas

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Пъстри, кафяви.
                                Демек лешникови.

Сега се опитай да създадеш комплимент от поне три реда за тези очи.

Ако искаш ги постни за редакция от дамската част на форума.

Жена се печели с емоция, а не с извадки от ведомости за нечия заплата.

Ако не умееш да създадеш емоцията, жената бяга.
                                Last edited by Selena; 06.07.2022, 17:41.

Коментар

Working...
                                X