Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ти кажи какво стана с оная дето те покани на един рожден ден и с другата, дето ѝ миришеше устата
Не се тикай в моя диалог с Евго непоканен, Дон Скорпион
Щото тука само Евго и Миро мъжки споделят.
НЕ мога да мина в обяснителен режим, защото никой не може да ми държи сметка за това, как се нося в обществото.
Въпреки това ще кажа, че не е само една "оная", която ме е канила на Рожден ден - и това е най-естественото нещо на света: да уважиш някого/някоя, които имаш за добри приятели.
Нали не мислиш, че всички наши колеги с лош дъх трябва да бъдат анатемосани. или отделени в концлагери?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защото днешната жена си е малко курва по природа.
Имам един познат, на 38 г, с хубава професия (този, дето си беше купил 2 плетени лисици, с избродирани неговото име и на бивша приятелка,). Живее с майка си, кара BMW, няма приятелка, обаче според мен ходи на платено, той е фитнес маняк, има купи и не може да стои без секс.
Въпреки че изглежда супер и по-млад от годините си, не може да намери жена за семейство.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВчера попаднах на една дискусия във"Фейсбук "как така жените нямало нищо против да бъдат с мъж, който живее със съпругата си, а имали против да излизат с мъж, който живее с майка си. И 100 процента от коментиралите жени заявиха ,биха предпочели женен мъж пред такъв,който живее с майка си.Щото първият бил мъж,а вторият момче(естествено нямаха предвид възрастта).
Това потвърждава думите ми,че жените предпочитат мъже,които са одобрени от други жени. И ако мъж отиде на дискотека с жена има по-голям шанс да забие друга жена, отколкото ако е сам.Това и от личен опит мога да го кажа.
Имам един познат, на 38 г, с хубава професия (този, дето си беше купил 2 плетени лисици, с избродирани неговото име и на бивша приятелка,). Живее с майка си, кара BMW, няма приятелка, обаче според мен ходи на платено, той е фитнес маняк, има купи и не може да стои без секс.
Въпреки че изглежда супер и по-млад от годините си, не може да намери жена за семейство.
Коментар
-
Вчера попаднах на една дискусия във"Фейсбук "как така жените нямало нищо против да бъдат с мъж, който живее със съпругата си, а имали против да излизат с мъж, който живее с майка си. И 100 процента от коментиралите жени заявиха ,че биха предпочели женен мъж пред такъв,който живее с майка си.Щото първият бил мъж,а вторият момче(естествено нямаха предвид възрастта).
Това потвърждава думите ми,че жените предпочитат мъже,които са одобрени от други жени. И ако мъж отиде на дискотека с жена има по-голям шанс да забие друга жена, отколкото ако е сам.Това и от личен опит мога да го кажа.Last edited by mirodes; 26.10.2022, 12:14.
- 1 like
Коментар
-
Споделям мнението на Миродес за теб.
Не става дума за кафе, а за сметки по 100 лв (по старите цени).
Сега нови цени ли има?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Предубедена си към Евго. Много ти личи!
Предлагам да експериментираш. Ако искаш да не си голословна - трябва да експериментираш. Предлагам да "пуснеш" на Евго и чак тогава да го заклеймиш, в случай, че не те е "почерпил щедро" и го забележиш "да си брои стотинките"...
Евго работи много и печели, но не, за да черпи ония, които не му пускат! Логично е.
Не се тикай в моя диалог с Евго непоканен, Дон Скорпион
Щото тука само Евго и Миро мъжки споделят.Last edited by Arana; 26.10.2022, 11:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Едва ли помни нещо по-далеч от това този път каква сметка е платил. Сметката на бас, че я помни до стотинките след десетичната запетая.
Предубедена си към Евго. Много ти личи!
Предлагам да експериментираш. Ако искаш да не си голословна - трябва да експериментираш. Предлагам да "пуснеш" на Евго и чак тогава да го заклеймиш, в случай, че не те е "почерпил щедро" и го забележиш "да си брои стотинките"...
Евго работи много и печели, но не, за да черпи ония, които не му пускат! Логично е.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Жените не правят номера, а се отпускат. Аз отдавна ти казах да не черпиш, ако после ще те боли душата.
Няма по жалка гледка от мъж броящ си стотинките на среща.
По - добре ѝ спести на жената таво мизерно изживяване.
Колко струва едно кафе в София, бе Евго?
Коментар
-
Снимки качих вчера, но бързо ги изтрих за 30 мин - да не стане някоя засечка.
Напиши ми мейла си на лично и ще ти пратя.
Девойката е притеснителна, говори тихо и спокойно, леко засича, малко като от отминали времена, но ясно и изразително.
Селена,
работя много и имам пари, но не ми е ОК жените да ми правят номера и да черпя непознати щедро.
Няма по жалка гледка от мъж броящ си стотинките на среща.
По - добре ѝ спести на жената това мизерно изживяване.
Колко струва едно кафе в София, бе Евго?Last edited by Arana; 26.10.2022, 11:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
И на този въпрос отговора е тц.
Снимки явно няма да качиш, но да те питам един въпрос.
Какъв е гласа на девойката? Кажи някоя известна личност с подобен глас или тембър.
Напиши ми мейла си на лично и ще ти пратя.
Девойката е притеснителна, говори тихо и спокойно, леко засича, малко като от отминали времена, но ясно и изразително.
Селена,
работя много и имам пари, но не ми е ОК жените да ми правят номера и да черпя непознати щедро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тянънмън не изтрезнява ти не била пила?
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
И на този въпрос отговора е тц.
Снимки явно няма да качиш, но да те питам един въпрос.
Какъв е гласа на девойката? Кажи някоя известна личност с подобен глас или тембър.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Впрочем, въпросът ти е много интересен. Не сам по себе си, а факта че изобщо го задаваш.
"Какво искат жените?"
Някой да се вслуша в гласа им.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар