Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЦитат от една приятелка
''Жената не иска да я искаш, ако тя не те иска, но не иска и да не я искаш, защото тогава тя те иска и ако тогава размислиш и я искаш, тогава пак не те иска, защото не иска да я искаш, но не точно, а иска да я искаш. Какво неясно има тук?''
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Можем ли да направим извод, че Решението е човек да се самоусъвършенства, да става по-добре версия на себе си?
Причината не е ли само една - да пренаредиш някаква (микро) Матрица / Система според твоите желания?
Да. Решението ускорява нещата, иначе става по-бавно и с много повече шамари от живота. Но и без това решение еволюцията си върви.
Да и не. Да мачкаш другите заради собствените си демони/желания е резултат от погледа върху живота. И едно дете си мисли, че върши правилното нещо, когато набие друго и му вземе играчката, но ако има осъзнаването на възрастен няма да го прави. Ако станеш малко по-осъзнат, би трябвало да ти се промени отношението и към партньорите в частност, иначе какво осъзнаване е? Агресията към другите, незвисимо кои, може да ти стане безсмислена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Можете и е типично женско поведение заради негодността ви да поемате отговорност
Все някой друг ви е виновен, цял живот - и не можете да понасяте несъгласните с тоя тип "обществен договор". Но майтапа става пълен с осъзнаването, че точно нежеланието да се научите ви прави второ качество малоценни, до степен понякога тотално негодни партньори.
Уникум изказване особено по отношение на българската жена дето ви влачи всичките на гърба си.
Вземам си почивка от темата и форума. Време е за по приятни неща.
На всички участници пожелавам страхотно лято
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Епа не мисля че една брадата жена е приятна гледка, още по-малко лецпи, нахлузила колан с чеп
Хората та хората, а майката природа като ти сецне хормоните - на съд ли ще я изправиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТи мамче в ориенталски манталитет ли ме нарочваш?
Просто се върни назад и си прочети постовете. Мил пардон ако грешно сме те разбрали.
Last edited by Selena; 02.07.2022, 00:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
...ммм, това от Зеланд ли е, или си е твое виждане?
Не можем непрекъснато да се оправдаваме с липсата на достатъчно любов от родителите си, когато сме били малки...
Интересно ми е имаш ли деца, и ако отговора е "да", колко са и мислиш ли, че им даваш достатъчно любов...
(в никакъв случай не се чувствай длъжна да ми отговориш, само ако искаш)
Все някой друг ви е виновен, цял живот - и не можете да понасяте несъгласните с тоя тип "обществен договор". Но майтапа става пълен с осъзнаването, че точно нежеланието да се научите ви прави второ качество малоценни, до степен понякога тотално негодни партньори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ми то и при мъжете е комично. Даже не заслужава коментар.
Времената се измениха и това, което едно време правеха само мъжете го правят и жените.
Предполагам шокира и не е приятно за мъжете. От другата страна е същото.
После, в 21ви век сме. Едно от нещата, които ми се иска българинът да прихване от Европа е да престане да лепи етикети. Хората на 50, 60 и 70 просто се забавляват и си живеят живота. Тук им се лепят някакви етикети чичак бил, лелка била, а най-комичното е, че поставящи те тези етикети са на същата възраст.
Та ето ти комични коментари.
Хората та хората, а майката природа като ти сецне хормоните - на съд ли ще я изправиш?
Коментар
-
Цитат от една приятелка
''Жената не иска да я искаш, ако тя не те иска, но не иска и да не я искаш, защото тогава тя те иска и ако тогава размислиш и я искаш, тогава пак не те иска, защото не иска да я искаш, но не точно, а иска да я искаш. Какво неясно има тук?''
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеМен па ме изумява КВО ГИ БЪРКА някои кой ЧУЖД човек какво бил правил.
Ако искаш го прави същото и ти, ко не ти изнася не го прави
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеИ аз не разбрах Но имаше един виц скоро:
''Какво би правило 50 годишно момиче, с 50 годишен дядо, като теб?''
Ако искаш го прави същото и ти, ко не ти изнася не го правиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКво лошо има в чичак и лелка? Да не би да си тинейджър (още един етикет), сигурно и жена е етикет. Да вземам "оу", "ей", "шии", "чиии" да си викаме като маймуните
''Какво би правило 50 годишно момиче, с 50 годишен дядо, като теб?''
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ми то и при мъжете е комично. Даже не заслужава коментар.
Времената се измениха и това, което едно време правеха само мъжете го правят и жените.
Предполагам шокира и не е приятно за мъжете. От другата страна е същото.
После, в 21ви век сме. Едно от нещата, които ми се иска българинът да прихване от Европа е да престане да лепи етикети. Хората на 50, 60 и 70 просто се забавляват и си живеят живота. Тук им се лепят някакви етикети чичак бил, лелка била, а най-комичното е, че поставящи те тези етикети са на същата възраст.
Та ето ти комични коментари.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеМи то и при мъжете е комично. Даже не заслужава коментар. Времената се измениха и това, което едно време правеха само мъжете го правят и жените. Предполагам шокира и не е приятно за мъжете. От другата страна е същото. После, в 21ви век сме. Едно от нещата, които ми се иска българинът да прихване от Европа е да престане да лепи етикети. Хората на 50, 60 и 70 просто се забавляват и си живеят живота. Тук им се лепят някакви етикети чичак бил, лелка била, а най-комичното е, че поставящи те тези етикети са на същата възраст. Та ето ти комични коментари.
- 1 like
Коментар
Коментар