IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Идеологията му също е престъпна. Ще береш ядове. Но …

Мизогинията и дискриминацията по полов признак също подлежат на санкция. А разпространяването на мизогинияси го има като състав в доста евронаказателни кодекси, хеле пък чрез социални мрежи.

Анонимност няма нали помниш?
    Total bullshit. То ако беше така либерастите в САЩ и Великобритания да са му спретнали десетки дела.Но все още има свобода на словото.Поне по някои теми.
    И аз съм му слушал десетки интервюта и клипове и в НИТО ЕДИН случай не се е изказал с омраза към жените. Просто казва нещата от живота такива каквитокса.Попита едни жени какво смятат за най-важно в живота и те му отговориха,че една искала да пътува, друга да прави кариера, трета искала да спасява Земята. И Тейт ги попита планират ли да имат деца. И те му отговориха, че не искат деца. Тогава той им каза, че това е предателство спрямо предците им,които са се борили с всякакви препятствия ,за да създадат и отгледат деца.
    С което съм 100 процента съгласен.
    И казва,че за всички проблеми са виновни мъжете. С което също съм съгласен на 100 процента.Проблемите в семейството възникват заради слаби мъже.
    Last edited by mirodes; 05.03.2023, 19:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Какви доказателства има срещу него не ми е известно. Гледах видео от конфискуването на колите му, автопаркът му беше впечатляващ, като на Кристияно Роналдо. Лично аз не вярвам състоянието му да е натрупано по честен начин, но не мога да бъда сигурен дали ще го осъдят. Според мен са си го "сготвили", както се случи у нас с доста крупни бизнесмени последните години.
      Доколкото прочетох с отвращение са отвличали млади румънки в Англия, където са ги заставяли да проституират. Бели робини. Едната успява да избяга и оттам циреят се пуква и този тип го арестуват. Предстои да се проследи. Интересен казус от наказателна гледна точка.

Парите са от трафик на жени. Мръсни пари. Никакъв “бизнесмен” не е този и никой не го е “сготвил”. Просто явно румънските прокурори си вършат добре работата, защото жертвата се връща в Румъния и оттам подава жалбата.

Разказвам ти по памет. Някой ден ще постна и линкове.

А мизогинията си е съставомерна при мен. Проблемът с интернет разпространението е кой НК прилагаш, но ако съставите са уеднаквени няма мърдане.

А те вървят към уеднаквяване по линия на ЕС сътрудничество.
      Last edited by Arana; 05.03.2023, 19:36.

Коментар

Тъй де тъй и аз тъй

Щом андрю ти е кумир, работата ептен е отекла в канала.

Само на твое място бих внимавала с изявления за подкрепа на отявлен престъпник и то в нета, ама ти нали си юрист, най-добре си знаеш.

А андрю ще го осъдят. Пак ще си приказваме. Тук даже вече сме трима юристи с Кайзен барабар.
        Какви доказателства има срещу него не ми е известно. Гледах видео от конфискуването на колите му, автопаркът му беше впечатляващ, като на Кристияно Роналдо. Лично аз не вярвам състоянието му да е натрупано по честен начин, но не мога да бъда сигурен дали ще го осъдят. Според мен са си го "сготвили", както се случи у нас с доста крупни бизнесмени последните години.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Щом си юрист ще знаеш,че престъпник е само този, който има влязла в сила присъда.А делото на Тейт още е на досъдебна фаза.
          А и мен изобщо не ме бърка виновен ли е за това,за което го обвиняват, а ме интересуват посланията му.Ако е виновен нека да си понесе наказанието.Това няма да направи думите му по-неверни.
          Идеологията му също е престъпна. Ще береш ядове. Но …

Мизогинията и дискриминацията по полов признак също подлежат на санкция. А разпространяването на мизогиния си го има като състав в доста европейски наказателни кодекси, хеле пък чрез социални мрежи.

Анонимност няма нали помниш?
          Last edited by Arana; 05.03.2023, 19:29.

Коментар

Тъй де тъй и аз тъй

Само на твое място бих внимавала с изявления за подкрепа на отявлен престъпник и то в нета, ама ти нали си юрист, най-добре си знаеш.

А андрю ще го осъдят. Пак ще си приказваме. Тук даже вече сме трима юристи с Кайзен барабар.
            Щом си юрист ще знаеш,че престъпник е само този, който има влязла в сила присъда.А делото на Тейт още е на досъдебна фаза.
            А и мен изобщо не ме бърка виновен ли е за това,за което го обвиняват, а ме интересуват посланията му.Ако е виновен нека да си понесе наказанието.Това няма да направи думите му по-неверни.

Коментар

Аз отдавна съм приключил с теб. Коментирам ЕДИНСТВЕНО това, което си написала за мен и да се защитя.Иначе изобщо не ми дреме какво пишеш или мислеш,нито пък имам желание да комуникирам с теб.
              Тъй де тъй и аз тъй

Last edited by Arana; 05.03.2023, 19:11.

Коментар

Къш. За днеска ти стига. Утре едва ли ще съм в настроение. Имаш си нови приятелчета - поиграй си с тях
                Аз отдавна съм приключил с теб. Коментирам ЕДИНСТВЕНО това, което си написала за мен и да се защитя.Иначе изобщо не ми дреме какво пишеш или мислеш,нито пък имам желание да комуникирам с теб.

Коментар

Този Андрю Тейт ли имаш предвид?

Мисля, че обвинението на румънската прокуратура е за изнасилване и трафик на жени.

Съни, много грешен анализ, не знам как се стигнало да си направиш такъв извод за мен, но в частта ти, отнасяща се до мен, няма нищо вярно.

Явно не си усетила шегата в поста ми. Уверявам те, никога не съм обмислял да купувам съдомиялна, а ти чак си написала категоричното "взе решение"

BadBear - "А мъжа отсреща се чуди и се вайка, та чак до изкуствен интелект стига, барем заеме няква позиция." - можеш ли да посочиш, от кой мой пост си стигнал до извода, че съм се чудел и вайкал? Изкуственият интлект беше в отговор на julius, че в темата сте се събрали форумния chatGPT и така и така се дискутираше темата за чиниите, реших да постна гледната точка на така нашумелия последния месец AI. Наистина ли мислиш, че съм търсил съвет от изкуствен интелект как да си живея живота?!

"барем заеме няква позиция" - аз позицията си я имам и съм заявил, че когато приятелката ми няма време, се случва понякога да ѝ помогна с домакинската работа като измия чиниите. Нито съм се чудил, нито вайкал, нито съм искал съвет. Това, че всички са юрнаха да дават съвети, е друга тема.
                  Точно него. Има му клипове в Ютуб,гледай ги и после ще коментираме ако искаш.
                  Повдигнати са му обвинения за трафик на жени,но всеки е невинен до влизането в сила на присъда,с която го признават за виновен. А и виновен да е,това не означава, че нещата, които казва не са верни.Рядко се случва, но с неговите изказвания съм съгласен на 100 процента.Не само по отношение на жените, ами и за живота като цяло и различни житейски ситуации.
                  Last edited by mirodes; 05.03.2023, 19:06.

Коментар

Мисля, че обвинението на румънската прокуратура е за изнасилване и трафик на жени.

Съни, много грешен анализ, не знам как се стигнало да си направиш такъв извод за мен, но в частта ти, отнасяща се до мен, няма нищо вярно.

Явно не си усетила шегата в поста ми. Уверявам те, никога не съм обмислял да купувам съдомиялна, а ти чак си написала категоричното "взе решение"

BadBear - "А мъжа отсреща се чуди и се вайка, та чак до изкуствен интелект стига, барем заеме няква позиция." - можеш ли да посочиш, от кой мой пост си стигнал до извода, че съм се чудел и вайкал? Изкуственият интлект беше в отговор на julius, че в темата сте се събрали форумния chatGPT и така и така се дискутираше темата за чиниите, реших да постна гледната точка на така нашумелия последния месец AI. Наистина ли мислиш, че съм търсил съвет от изкуствен интелект как да си живея живота?!

"барем заеме няква позиция" - аз позицията си я имам и съм заявил, че когато приятелката ми няма време, се случва понякога да ѝ помогна с домакинската работа като измия чиниите. Нито съм се чудил, нито вайкал, нито съм искал съвет. Това, че всички са юрнаха да дават съвети, е друга тема.
                    Баш този. Велик “инфлуенсър”. Едно румънско момиче едвам се е отървало в Англия.

Коментар

Извъртам на куков ден. Не ми се занимава да ти цитирам коментарите,но аз НИКОГА НЕ ЛЪЖА.Не ми е в стила.
                      Естествено някои от коментарите ти не са директно адресирани към мен,но е пределно ясно кого визираш.Това си е типичен женски подход в стил"Думам ти дъще,сещай се снахо"и под измислицата,че си била коментирала тип поведение си плюеш по мен.Но посланието е ясно, прието е точно както си го замислила.
                      Къш. За днеска ти стига. Утре едва ли ще съм в настроение. Имаш си нови приятелчета - поиграй си с тях

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Аз съм в басейна бе Арана , но ти не ме видиш ! Верно ,че е некакъв тъп форум но знае ли човек , понякога ситуациите те удрят с чук а пък егото казва аз съм номер 1 , аз съм номер 1 по задание на програмиста ....
                        Много дискретно плуваш. Някоя водна зодия ще да си ти

Коментар

Айщайн, хехе здрасти и на теб. В моят род има монети от XIти век. Нататък се сещай сам.

На бас, че не зацепваш, че Миро извърта версията, както на него му изнася, а ти няма да си направиш труда да върнеш лентата на диалога от момента на появата на лирическия герой. Останалите просто се забавляваме, щото следим нещата от самият им генезис, когато нечия жена бе заплашила с развод лирическия герой, а той започна да обяснява как си пише с две рускини и има аспирации да си прави харем с украинки

Прочее следвай го наш Миро и далече ще стигнеш. Чак до десети век .

Ганчето се забавлява и пише в две три теми тук, а останалите ги чете с интерес щото “ганчето” има активи и в бг.

Толкоз от мен за тебе

ПП: относно дипломите ме гложди едно съмнение. Ти някаква диплома имаш ли? Отнякъде, било изток или запад?
                          Извъртам на куков ден. Не ми се занимава да ти цитирам коментарите,но аз НИКОГА НЕ ЛЪЖА.Не ми е в стила.
                          Естествено някои от коментарите ти не са директно адресирани към мен,но е пределно ясно кого визираш.Това си е типичен женски подход в стил"Думам ти дъще,сещай се снахо"и под измислицата,че си била коментирала тип поведение си плюеш по мен.Но посланието е ясно, прието е точно както си го замислила.

Коментар

Последният ти извод е оксиморон , извинявай !

Коментар

Хахаха.Точно днес гледах едно предаване в Ютуб с Андрю Тейт.И една жена го попита защо мъжете не искат да излизат с качествена жена като нея.И той не отрече,че е качествена,но каза,че мъжете постоянно водят битки на работата,в бизнеса са и така нататък и последното нещо, което искат е да водят и битки вкъщи.
                              Андрю Тейт ми е един вид гуру,въпреки че е по-млад от мен. Но нямам проблем да се уча и от по-младите.

Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Видяхме наскоро един Момчо, който беше разколебан дали е нормално понякога да мие чиниите вкъщи...
                              Отиде да пита Изкуствения интелект. Получи утвърдителен и убедителен отговор, но това не му беше достатъчно...
                              За да не изостава от масата, взе решение да купи съдомиялна машина - за улеснение.
                              А дали на човек, който живее с гаджето си под наем, му трябва съдомиялна машина? Колко ли чинийки на ден имат за миене, като сигурно се хранят веднъж дневно вкъщи, и то не всеки ден? И дали е удачно да си купиш съдомиялна машина, ако ще я ползваш веднъж седмично/месечно???

(извинявай Пич, не искам да те обидя... но вярвам, че най-ценното в един форум са алтернативните мнения и в крайна сметка ще извлечеш нещо ценно за себе си )

Коментар

Намокри се в басейна. Втори път те подсещам да излезеш от ролята на американски наблюдател и да поплуваш с нас.
                                Аз съм в басейна бе Арана , но ти не ме видиш ! Верно ,че е некакъв тъп форум но знае ли човек , понякога ситуациите те удрят с чук а пък егото казва аз съм номер 1 , аз съм номер 1 по задание на програмиста ....

Коментар

Working...
                                X