If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието личен момък от китна Чужденеция - висок, красив, умен, успешен, уверен в себе си. Такива мъже не ревнуват .
Наздраве!
Хаха, след това описание няма да ти се налага да гониш Евгича. Сам ще ви намери
Наздраве!
Кака, едрата 1/3 не ревнува ли, четейки как ще гониш форумните ергени по плажа?
По-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието личен момък от китна Чужденеция - висок, красив, умен, успешен, уверен в себе си. Такива мъже не ревнуват .
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Нали и преди съм ти писала, че само доброто ми възпитание и средата, в която съм израсла ме възпират да изкажа мнението си за теб. Знам, че не всеки е имал щастието да попадне на такива родители и приятели, та затова не съм твърде критична.
Ама, все пак внимавай с коментарите, щото както се правя на неграмотна и ниско образована , мога да се забравя и по инерция да напиша на кое стъпало от човешката еволюция си се спрял.
Наздраве!
Коментарите ти никога не съм ми интересни и не ги чета и не ги вземам предвид.
И аз нямам хубаво мнение за теб. Гледай си живота и не се занимавай с мен.
Дори е възможно да се засечем лятото на морето (като знам къде ходите за 1 ден с колата) без да се познаваме и да се разминем.
Късни прозрения на дамския състав, ориентиран към шоу-бизнеса... и не само...
Погледнах в уики,..., че те - баба Търнър и кака Лили - били наборки от вида "Бабе(т)"(в една година са раждани), само че - едната - в Нътбуш, а другата - в Разград... И да - не са лишени от решителността да "правят шоуто" - отиват и го правят, без да отлагат "за по-добрите дни и времена" (оказва се, че такива нямат шанс, независимо от фантазиите ни).... И правилно: времето не тече, а скорострелно лети.
Някои дами (каки, лели, баби) - хващат птичето на рамото си, защото вярват в максимата: "по-добре (сега) птичка в ръката, отколкото (някога) - орел в небесата"..
Кака Търнър и кака Лили - май и те са съгласни с народа и неговите умотворения... ..., ама и годинките им не са малко .. Ако отчетем, че Томчето Търнър е прозряла истината на 70 (според цитата) - пак е била доста, над средната възраст за подобна оценка, а къде е днес!...
Но всеки вярва в своите критерии за творческо дълголетие и "младост"... уви - времето лети и някои хващат птичките (може да са орехчета, но са птички, които отлитат бързо...) Шоуто трябва да продължи ... СЕГА (в смисъл - в момента, а не някога)
Успех!
"В света на компонентите няма еквиваленти", както са казвали старите алхимици, а те са знаели, какво говорят. - Венедикт Ерофеев
"Време е да забравим за старите методи" - това наистина беше слоганът на епохата. - Джон Джаксън Милър
"Във вселената има много умни същества. Повечето от тях са котки." Стара полска пословица. - Стефан Гарние
„За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 – днешните 50. Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена – aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи!“
Тина Търнър
Късни прозрения на дамския състав, ориентиран към шоу-бизнеса... и не само...
Погледнах в уики,..., че те - баба Търнър и кака Лили - били наборки от вида "Бабе(т)"(в една година са раждани), само че - едната - в Нътбуш, а другата - в Разград... И да - не са лишени от решителността да "правят шоуто" - отиват и го правят, без да отлагат "за по-добрите дни и времена" (оказва се, че такива нямат шанс, независимо от фантазиите ни).... И правилно: времето не тече, а скорострелно лети.
Някои дами (каки, лели, баби) - хващат птичето на рамото си, защото вярват в максимата: "по-добре (сега) птичка в ръката, отколкото (някога) - орел в небесата"..
Кака Търнър и кака Лили - май и те са съгласни с народа и неговите умотворения... ..., ама и годинките им не са малко .. Ако отчетем, че Томчето Търнър е прозряла истината на 70 (според цитата) - пак е била доста, над средната възраст за подобна оценка, а къде е днес!...
Но всеки вярва в своите критерии за творческо дълголетие и "младост"... уви - времето лети и някои хващат птичките (може да са орехчета, но са птички, които отлитат бързо...) Шоуто трябва да продължи ... СЕГА (в смисъл - в момента, а не някога)
Възпитанието е насилие и граници ! В къщи не е навън ! :P
ПП Под насилие нямам в предвид да му изкривиш кокалите !
ПП В момента работя по въпроса ,че холът не е детската им стая и свободата върви под ръка с отговорности !
ПП Разбира се за да възпитаваме децата трябва да възпитаваме и себе си !
Зависи от начина на възпитание. Язе съм далеч от разните му там финландски и други тип модели, де проповядват свобода и зачитане правата на детето, но не съм привърженик на строгите ограничения. Всичко - с мярка.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
„За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 – днешните 50. Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена – aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи!“
Няколко пъти го циклихме след като поотрасна, но ... следите остават
Наздраве!
Възпитанието е насилие и граници ! В къщи не е навън ! :P
ПП Под насилие нямам в предвид да му изкривиш кокалите !
ПП В момента работя по въпроса ,че холът не е детската им стая и свободата върви под ръка с отговорности !
ПП Разбира се за да възпитаваме децата трябва да възпитаваме и себе си !
Коментар