Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ахххх, подправката и Аракис. Каква атмосфера. Почти успявам да представя мирисът на кафе с меланж
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Форумния герои е заспала егоцентричност писана за машина -правила , норми , функции , машнина която сънува нещо което не разбира ,защото е отвъд зададените параметри .
ПП Препратката към "следващият" е подправка , за теб и не само !
Коментар
-
Това го рекни на форумния лирически герой дето иска жената да му прави теманета и да го “уважава”. Аз претенции нямам
ПП Препратката към "следващият" е подправка , за теб и не само !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Силата няма нужда нито от уважение , нито от одобрение . Сблъсъкът винаги е болезнен ....кой е следващият е функция на слабостта искаща сила , а за да няма следващ е нужна любов .....Мозъкът бидейки инструмент на илюзията ,винаги , винаги има нужда от побутване ,за да осъзнае безсмислието на егото !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
What ?
Aааа, за това било всичко, господи боже,
ама да слезе да си събере вересиите го моля сериозно.
Уау, Мадрид станар равностоен на Лондон и Цюрих, според представите на представителката на Северопадналата България.
Само, че класа се постига от родословното дърво, след две-три поколонения, поне.
А, не, като представител на второ поколоние дето носи обуща и не е родено на къра.
Нито дипломите са ценз, това е индустрия, всеки едноок/куц/тъп би завършил всичко възможно,
ако си плати семестрите на Запад и някой да му помага със изпитите срещу заплащане.
Не, че испанската столица няма квартали коптори.
Повече уважение бих дал на някой български овчар, отколкото на превъзнесени зомбита емигрирали в чужбина и гледащи отвисоко.
Ганчето се изявява както последна инстанция по всяка тема, пази боже, че има Гъгъл.
Миро, чувствата са взаимни, не си единствен.
На бас, че не зацепваш, че Миро извърта версията, както на него му изнася, а ти няма да си направиш труда да върнеш лентата на диалога от момента на появата на лирическия герой. Останалите просто се забавляваме, щото следим нещата от самият им генезис, когато нечия жена бе заплашила с развод лирическия герой, а той започна да обяснява как си пише с две рускини и има аспирации да си прави харем с украинки
Прочее следвай го наш Миро и далече ще стигнеш. Чак до десети век.
Ганчето се забавлява и пише в две три теми тук, а останалите ги чете с интерес щото “ганчето” има активи и в бг.
Толкоз от мен за тебе
ПП: относно дипломите ме гложди едно съмнение. Ти някаква диплома имаш ли? Отнякъде, било изток или запад?Last edited by Arana; 05.03.2023, 18:38.
- 1 like
Коментар
-
Уважение не се постига с унижение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Пселютно вярно.
п.п Ти друга работа нЕмаш ли, та ме дразниш с тая Рибера? Тц, тц, тц, срама нямаш!
и говорим за петилетки и повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно така.И когато казваш на някой мъж,че гледал от селската си камбанария ,че бил изостанал в развитието си с векове ,не бил достоен да живее в Мадрид, че се бил оженил за грозна и тъпа жена и че не можел да предложи нищо друго освен бързо чукане, не очаквай уважение.
Aааа, за това било всичко, господи боже,
ама да слезе да си събере вересиите го моля сериозно.
Уау, Мадрид станар равностоен на Лондон и Цюрих, според представите на представителката на Северопадналата България.
Само, че класа се постига от родословното дърво, след две-три поколонения, поне.
А, не, като представител на второ поколоние дето носи обуща и не е родено на къра.
Нито дипломите са ценз, това е индустрия, всеки едноок/куц/тъп би завършил всичко възможно,
ако си плати семестрите на Запад и някой да му помага със изпитите срещу заплащане.
Не, че испанската столица няма квартали коптори.
Повече уважение бих дал на някой български овчар, отколкото на превъзнесени зомбита емигрирали в чужбина и гледащи отвисоко.
Ганчето се изявява както последна инстанция по всяка тема, пази боже, че има Гъгъл.
Миро, чувствата са взаимни, не си единствен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Пселютно вярно.
п.п Ти друга работа нЕмаш ли, та ме дразниш с тая Рибера? Тц, тц, тц, срама нямаш!
Коментар
-
Хм. Да речем, че харемите от млади жени не предизвикват и мен уважение към индивида дерзаещ за подобен социален модел.
Не познавам жена ти. Слагаш ми неистини в устата. Никога не си позволявам да обиждам хора, които не познавам. Обсъждаме начин на мислене и поведенчески модели, както и ценностни системи.
Ако предложиш нещо по-галантно от заглеждане по помакини и мисъл за бързото им изчукване докато си със съпругата си на “спа” ще си променя и мнението, не че има някакво значение за живота, вселената и всичко останало.
Наздраве с една Рибера
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИнтересно е от какви животни ще се възползват?
Коментар
-
Не се е родил този, който ще ми казва какво да правя.
Разполагаш с игнор опция. Решаваш си сам.
Андрю Тейт ми е един вид гуру,въпреки че е по-млад от мен. Но нямам проблем да се уча и от по-младите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Значи чувствата са взаимни.Не виждам смисъл да комуникираме. Имаш си интересни събеседници-другите жени,девственикът Харпия, така че няма да ти е никакъв проблем, че не общуваш с мъж като мен..
Разполагаш с игнор опция. Решаваш си сам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хм. Да речем, че харемите от млади жени не предизвикват и мен уважение към индивида дерзаещ за подобен социален модел.
Не познавам жена ти. Слагаш ми неистини в устата. Никога не си позволявам да обиждам хора, които не познавам. Обсъждаме начин на мислене и поведенчески модели, както и ценностни системи.
Ако предложиш нещо по-галантно от заглеждане по помакини и мисъл за бързото им изчукване докато си със съпругата си на “спа” ще си променя и мнението, не че има някакво значение за живота, вселената и всичко останало.
Наздраве с една Рибера
- 1 like
Коментар
Коментар