Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това от страната на "някой друг" ли си го мислиш.
Наздраве!
П.П. Шегувам се, vikhunter!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не ряазбра въпроса, но няма да влизаме в уточнения, без друго беше закачка.
от възрастни хора съм чувал, че навремето имало такива санаториуми за жени, които в семейството не успявали да забременеят.
предполагам тогава никой мъж не е приемал, че проблема може да е в него. не като сегашните. и затова санаториумите били само женски. или поне там се постигали по-добри резултати.
та отивали тия сгодни млади женици на тия санаториуми за 1- 2 седмици, колкото им е картата
а там ги очаквали местни и околни младежи
и някак след престоя много бързо се случвало жените да забременеят.
надявам се да ме разбираш.
едно от тия места със санаториум било Вършец
известен сред запознатите повече като к*ротрОшец
моля модератора да не трие, защото ще се загуби логическата връзка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Има едно поверие ,че над 50% от децата се гледат не от биологичните си бащи ! И ? Боя да започва !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Е аз почвам скоро да работя по моя въпрос. Но за останалите милион българки без тен, ще трябва някой друг да се погрижи. А дано, ама надали.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И какъв е проблема? Много жени го правят. Ако не се получава с мъжа и намират някой стар съученик, колега.
Е, мъжа и може би не знае. И какво?
от възрастни хора съм чувал, че навремето имало такива санаториуми за жени, които в семейството не успявали да забременеят.
предполагам тогава никой мъж не е приемал, че проблема може да е в него. не като сегашните. и затова санаториумите били само женски. или поне там се постигали по-добри резултати.
та отивали тия сгодни млади женици на тия санаториуми за 1- 2 седмици, колкото им е картата
а там ги очаквали местни и околни младежи
и някак след престоя много бързо се случвало жените да забременеят.
надявам се да ме разбираш.
едно от тия места със санаториум било Вършец
известен сред запознатите повече като к*ротрОшец
моля модератора да не трие, защото ще се загуби логическата връзка
препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Спорим ,коментираме , а аз съм болен от вироза някаква и чешам клавиатурата днес ! НСИ то няма да ти направи деца , нали знаеш , в общия случай де в частния може и да може .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ти сериозно ли викаш какво толкова?Отглежда детето, полага грижи и дава финанси ,а се оказва, че това дете не е негово.Ако оная се размине само с бой ще е добре.
Ако с негово съгласие зачене от донор е друга ситуацията. Имам близка,която роди по тоя начин и мъжът прие детето като негово .
Коментар
� -
И какъв е проблема? Много жени го правят. Ако не се получава с мъжа и намират някой стар съученик, колега.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На Запад има последователи на философия наречена чайлдфри. Доброволно приемат да бъдат бездетни. Племенницата ми беше омъжена за младеж, с подобно отношение към семейния живот.
На около 32 години реши, че иска да стане майка. Съпругът й, който е с 2 години по-голям от нея, не промени си мнението по въпроса. Разведоха се, тя има дъщеря на 4 години. Той има 4 или 5 котки. Всеки е доволен от живота си.
Наздраве!Last edited by mirodes; 23.11.2022, 18:27.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
На мен ми се стори, че за родината си се загрижил. Объркал съм се нещо. Нормално е за мен. Мога ли да знам, на какво дължа тази висока чест, да проявяваш такъв интерес към личността и битието ми?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На Запад има последователи на философия наречена чайлдфри. Доброволно приемат да бъдат бездетни. Племенницата ми беше омъжена за младеж, с подобно отношение към семейния живот.
На около 32 години реши, че иска да стане майка. Съпругът й, който е с 2 години по-голям от нея, не промени си мнението по въпроса. Разведоха се, тя има дъщеря на 4 години. Той има 4 или 5 котки. Всеки е доволен от живота си.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
� -
НСИ да питам ,защо ти не си дал сигурност на жена си, та да иска да има дете ,баш от тебе ?! Ти верно ли ме питаш тва ?!
Коментар
� -
Ако с негово съгласие зачене от донор е друга ситуацията. Имам близка,която роди по тоя начин и мъжът прие детето като негово .
Коментар
� -
НСИ да питам ,защо ти не си дал сигурност на жена си, та да иска да има дете ,баш от тебе ?! Ти верно ли ме питаш тва ?!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
�
Коментар