Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 23.11.2022, 18:27.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
На мен ми се стори, че за родината си се загрижил. Объркал съм се нещо. Нормално е за мен. Мога ли да знам, на какво дължа тази висока чест, да проявяваш такъв интерес към личността и битието ми?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
На Запад има последователи на философия наречена чайлдфри. Доброволно приемат да бъдат бездетни. Племенницата ми беше омъжена за младеж, с подобно отношение към семейния живот.
На около 32 години реши, че иска да стане майка. Съпругът й, който е с 2 години по-голям от нея, не промени си мнението по въпроса. Разведоха се, тя има дъщеря на 4 години. Той има 4 или 5 котки. Всеки е доволен от живота си.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
НСИ да питам ,защо ти не си дал сигурност на жена си, та да иска да има дете ,баш от тебе ?! Ти верно ли ме питаш тва ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
И какъв е проблема? Много жени го правят. Ако не се получава с мъжа и намират някой стар съученик, колега.
Е, мъжа и може би не знае. И какво?
Ако с негово съгласие зачене от донор е друга ситуацията. Имам близка,която роди по тоя начин и мъжът прие детето като негово .
Коментар
-
НСИ да питам ,защо ти не си дал сигурност на жена си, та да иска да има дете ,баш от тебе ?! Ти верно ли ме питаш тва ?!
На около 32 години реши, че иска да стане майка. Съпругът й, който е с 2 години по-голям от нея, не промени си мнението по въпроса. Разведоха се, тя има дъщеря на 4 години. Той има 4 или 5 котки. Всеки е доволен от живота си.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny
Цецо,
харесва ми как си ми праснал цитат. Правилно - неизвестен автор така се цитира!
Обаче... неправилно ме интерпретираш!
Нищо... ще го преживея някак си
Не искам да споря с теб, щото имаме много прилики - на една възраст сме, завършили сме МГ, в ИТ сектора сме, четящи хора сме...
Има и разлики - аз имам 2 деца, карам кола с ръчни скорости и нямам камера за обратно виждане (но пък съм факир на пътя), портфейла ми акции е шестциферен (можеше да е седмцифрен, ако се бях омъжила за работата си), била съм само в 5-6 държави (имам опции за много повече, но нямам време)...
С мъжа ми се запознах в 1 курс в университета. Той беше в по-горен
Цецо,
с много високо мнение съм за тебе. Мога да те оценя по достойнство, повярвай ми! Симпатичен си ми! Но... ти не си хлапето. Ти си един млад и много умен мъж, който... се крие зад едно симпатично хлапе...
Очаквано съм те засегнала. Сега съжалявам. Никой няма право да се бърка за важните работи в живота ти, прав си! Ти не би го допуснал... както не го допускам и аз!
Не искам да продължавам разговора за хлапето, щото ще станем на кълбо... Вдигам бяло знаме и се оттеглям!!!
Много здраве, любов и щастие ти желая!!!
P. S. Ще бъде много възпитателно за ергените във форума, ако след като ти се роди бебенце, споделяш за грижите, трудностите и радостите при отглеждането
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това от страната на "някой друг" ли си го мислиш
Е, мъжа и може би не знае. И какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Въпросната "принцеса" никога не си е тръгвала, за да може да "дойде". Защо до сега не е искала да има деца в България, можеш да питаш НСИ. Там работят сериозни учени, които пишат демографски стратегии, на база именно познанието си по предходния въпрос. Мен не ме мисли, скоро може и да ги бъде. За останалите милиони, които нямат тен обаче не съм сигурен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВинаги съм се чудил защо двойка, които не успяват да заченат трошат луди пари за "ин витро".
Да организират някак си жената да прави любов 5-10-15 пъти с някой друг и да си зачене нормално.
Аз не виждам нищо противоречиво и нередно в такова едно решение.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ти верно ли си на 45г още нямаш деца , що бе ?! Тва обикалях , гледах, консумирах си го спести ! 45 баце , принцесата не дойде викаш а ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВинаги съм се чудил защо двойка, които не успяват да заченат трошат луди пари за "ин витро".
Да организират някак си жената да прави любов 5-10-15 пъти с някой друг и да си зачене нормално.
Аз не виждам нищо противоречиво и нередно в такова едно решение.
- 1 like
Коментар
-
Аз не виждам нищо противоречиво и нередно в такова едно решение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Много си отворен като не ти е дошло на главата. Казвам го от личен опит. И то основно,щото в темата пишат мъже, които искат да стават бащи на 45 плюс години.Да не се озоват в небрано лозе и да се чудят как да постъпят постфактум.Last edited by aleks262; 23.11.2022, 18:21.
Коментар
-
Винаги съм се чудил защо двойка, които не успяват да заченат трошат луди пари за "ин витро".
Аз не виждам нищо противоречиво и нередно в такова едно решение.Last edited by vikhunter; 23.11.2022, 17:44.
Коментар
Коментар