IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

+ 111
    Никой не може да ме убеди, че от 2-6 ГХерца вълни не влияят на организма и мозъка на човека. Ако ще и 1/100 от mW пак са вредни......
    Науката за разпространение на СВЧ вълни е много сложна. Интерферентните и дифракционни вълни са с неясен характер и факторите от който зависят са много (като се почне от времето и се стигне до обиците и герданите на жената до теб... ) . Само като пример - всяка неравна повъхност става източник на вълна....и т.н.
    Прибавете и факта, че във всеки момент ще си в обхвата на поне 3 антени.....

пп Тръгнали от короната да се плашат.....Не ми се пишат простотии, но имах колега при военните, който ми разказва....Преместим поделението ( 2-3 камиона с антени и локатори ) до някое село....След 5-6, месеца камбаната започва да бие всяка седмица....
    Моят съвет е :
    Ако е възможно - събота и неделя изключвайте телефона, далеч от рутери и технически простотии....Ако имате в стаята рутер го изключвайте преди лягане....
    Не отричам че лъченията вредни хуабво е да се избягват...

В софия в средностатисчески блок живеем в wifi супа аз виждам 11 мрежи
    mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
      Първо населено място в САЩ отцепено за 2 седмици от националната гвардия.
      моля пускайте и източник

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
        Проф.Живко Желев: 5G вълните сриват имунната система. Засегнатият от коронавирус Ухан, облъчван с над 10 000 антени

Преди да ме заклеймите, спомнете си за немалкото първоначално считани за безопасни неща.
        Да ама в иран нямат 5г нито 4
        mWPCloud.com

Коментар

• Първо населено място в САЩ отцепено за 2 седмици от националната гвардия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Източник?

Щото оня ден някой пусна в темата разбивка по възрастови граници за Италия и имаше - не е като да нямаше - 1-2% се падаха на тях.

Челната статия на Вести-Последни официални данни за коронавируса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
              От всички починали 463 в Италия няма нито един под 60 години.................
              Източник?

Щото оня ден някой пусна в темата разбивка по възрастови граници за Италия и имаше - не е като да нямаше - 1-2% се падаха на тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                Проф.Живко Желев: 5G вълните сриват имунната система. Засегнатият от коронавирус Ухан, облъчван с над 10 000 антени

Преди да ме заклеймите, спомнете си за немалкото първоначално считани за безопасни неща.
                + 111
                Никой не може да ме убеди, че от 2-6 ГХерца вълни не влияят на организма и мозъка на човека. Ако ще и 1/100 от mW пак са вредни......
                Науката за разпространение на СВЧ вълни е много сложна. Интерферентните и дифракционни вълни са с неясен характер и факторите от който зависят са много (като се почне от времето и се стигне до обиците и герданите на жената до теб... ) . Само като пример - всяка неравна повъхност става източник на вълна....и т.н.
                Прибавете и факта, че във всеки момент ще си в обхвата на поне 3 антени.....

пп Тръгнали от короната да се плашат.....Не ми се пишат простотии, но имах колега при военните, който ми разказва....Преместим поделението ( 2-3 камиона с антени и локатори ) до някое село....След 5-6, месеца камбаната започва да бие всяка седмица....
                Моят съвет е :
                Ако е възможно - събота и неделя изключвайте телефона, далеч от рутери и технически простотии....Ако имате в стаята рутер го изключвайте преди лягане....

Коментар

• От всички починали 463 в Италия няма нито един под 60 години.................

Коментар

• Проф.Живко Желев: 5G вълните сриват имунната система. Засегнатият от коронавирус Ухан, облъчван с над 10 000 антени

Коментар

• Разказът на един италиански лекар от мястото на събитието за всички скептици и лаици по темата.
                      Д-р Даниеле Макини, лекар от болницата “Хуманитас Гавацени”, в Бергамо, Северна Италия, се обърна към социалните медии, за да напише емоционално предупреждение за реалната опасност от неглижирането на епидемията от коронавирус, и да пр

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                        Възможно е да има колеги, които да с а решени да вземат всички възможни мерки против заразяване.
                        За да са максимално ъп то date, още малко нова информация от Китай:

Coronavirus can travel twice as far as official ‘safe distance’ and stay in air for 30 minutes, Chinese study finds
                        Изчетох статията с много голямо внимание, но не съм съгласен с изводите, защото експеримента не е чист.
                        Причината:
                        1. Никой не знае къде е бил всеки един пътник на автобуса преди да се качи на него и камерата да го заснеме.
                        2. Вземането на проба за зараза не е станало веднага след слизане от автобуса, а дни наред след това, и то само от разболелите се хора.

Следователно няма никаква гаранция за това, че разболелите се хора са се заразили точно в този автобус и точно от този "пациент 0". Следователно изводите в статията са грешни или най-малкото недоказани, и със сигурност са много далече от това, което се нарича НАУЧЕН ПОДХОД.

Единствената вярна информация в статията е тази, че в китайските автобуси има камери, и че записите от тези камери явно се пазят много дълго време, и в случай на нужда се използват за едно или друго разследване. Добра демонстрация на технически възможности, но лоша демонстрация на дедуктивно мислене.

Ако в автобуса се возеше човек със счупен крак и след една седмица още двама души от автобуса си счупят крака, значи ли това, че счупването на крака се предава по въздуха на разстояние до 4.5 метра?
                        Last edited by Mateev; 10.03.2020, 18:52.

Коментар

• Един интересен тред в Туитъра

https://twitter.com/jasonvanschoor/s...42891077697538

И надолу има въпроси и отговори разни

This is just a query: japan had 1st case 2 weeks ahead of Italy. Has older population. Has 170 mill vs Italy’s 60 million. Yet japan has only 14 deaths so far, right? half from cruise ships. Italy has 460 plus deaths. Why the difference?

I live in Kyoto Japan. This is how we are beating it: restaurants are empty, sporting events are closed, school is closed, obsessive hygiene, no one is travelling, people are working from home, the streets are quiet, all the foreign tourists are gone, Japan is shut down.

Коментар

• Възможно е да има колеги, които да с а решени да вземат всички възможни мерки против заразяване.
                            За да са максимално ъп то date, още малко нова информация от Китай:

Coronavirus can travel twice as far as official ‘safe distance’ and stay in air for 30 minutes, Chinese study finds

Коментар

• Осемте съмнителни проби са отрицателни ... Започвам да мисля , че четирите положителни са съмнителни по отношение на позивността ...

Коментар

• Добрата страна да имаш корона вирус

https://in.reuters.com/article/healt...-idINR1N2A900G

Само да не реши тука някой с дългове да разпали у нас

Коментар

X