IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 25

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Трима математици се запили в една кръчма. Дошло време за сметката. Келнерът я донесъл, единият математик погледнал сумата и изфъфлил:
      - Земи оправи сметката...
      След малко, с видимо коригирана сума, келнерът пристигнал отново. Същият математик метнал едно око и казал:
      - А бе, момче, нали ти казах вече, оправи си сметката...
      За трети път, вече блед като платно и придружен от управителя, сервитьорът се появил с нова, съвсем различна сума...
      А математикът казал:
      - И този път не е точна... Аз, менюто с цените не гледам, ама ние сме трима души, поръчахме си еднакви неща, а тая сума не се дели на три без остатък...
      Преди много-много години баща ми, който си беше сериозен акъл, направи същия номер на един касиер в Дамарче. Решаваме задачи, аз ще кандидатствам, и двамата сме откачили от математика, поръчваме си две тройки с гарнитура, две бири и 4 филийки и касиерът - едиколко си и 17 стинки. Баща ми моментално - Не е верно! Оня му падна чинето, смета пак - а, и осемнадесет, даже една стотинка по-малко. Да де, вика морука, аз не казвам, че ми искаш повече, просто не е вярно.
      И това ще мине ...

Коментар

• Майко мила!!!
        Разболял се някакъв мъж от коварна болест на тестисите. Обиколил всички светила на медицината, но те били категорични - ако иска да живее, трябва да му ги отрежат.
        Посъветвал го приятел, да отиде при една баба, народна лечителка. Отива нашия, споделя болката си, и за негово голямо облекчение лечителката му казала:
        - Остави ги тези доктори. Нищо не разбират! Само им дай да режат! Ето изпий тази отвара... Готово ли е? А сега подскочи, те сами ще си паднат.

Коментар

• - Мамо, влюбих се.
          – Как се казва? Може ли да готви? Как изглежда? От добро семейство ли е? Какво е завършила? С какво се занимава? Сериозно ли ходите? Защо не ми каза досега? Кога ще излизате? Да ти дам ли пари?
          – Тате, влюбих се.
          – В жена?
          – Да.
          – Хубаво…

Коментар

• Днес е Роговица (Кучкинден)
            Народен празник на измамения съпруг. Омъжените жени закичват косите си със здравец и тръгват да обикалят домовете, в които има “кучка”, демек жена с леко поведение. Посреща ги съпругът й, наричан “Рогльо”. Жените го даряват с кравайчета, които да закачи на “рогата си”, злорадстват и пеят:
            “Ставай Рогльо, дърт лешпер,
            носим ти добър хабер:
            Твойта булка от зарана
            трижди вече е ******* "

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              .......................

От Лувъра.

Леле, как му отива......( както казват лапетиите - много е вървежен...)

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Габровец с депресия отива при психолог. Психологът:

- Според мен и Вие като другите пациенти от Габрово, страдате най-вече заради това, че правите всичко възможно, за да не харчите пари. Това вечно въздържание води до вътрешни напрежения, които се натрупват и водят до депресия. Препоръчвам Ви шопинг - терапия. Изхарчете колкото може повече пари, като си купувате всичко, което Ви хрумне. Това действа безотказно!

След седмица габровецът идва на контролен преглед, отново тъжен и унил. Психологът:

- Колко пари похарчихте?

- 1000 лева, и НИКАКЪВ резултат!

- Хм. 1000 лв. е доста добра сума за шопинг, и да няма никакъв резултат.... а какво си купихте?

- 500 евро!
                  Това не е никакъв габровец. Минал се е със 10 евра.

Коментар

• Габровец с депресия отива при психолог. Психологът:

- Според мен и Вие като другите пациенти от Габрово, страдате най-вече заради това, че правите всичко възможно, за да не харчите пари. Това вечно въздържание води до вътрешни напрежения, които се натрупват и водят до депресия. Препоръчвам Ви шопинг - терапия. Изхарчете колкото може повече пари, като си купувате всичко, което Ви хрумне. Това действа безотказно!

След седмица габровецът идва на контролен преглед, отново тъжен и унил. Психологът:

- Колко пари похарчихте?

- 1000 лева, и НИКАКЪВ резултат!

- Хм. 1000 лв. е доста добра сума за шопинг, и да няма никакъв резултат.... а какво си купихте?

- 500 евро!

Коментар

• Трима математици се запили в една кръчма. Дошло време за сметката. Келнерът я донесъл, единият математик погледнал сумата и изфъфлил:
                      - Земи оправи сметката...
                      След малко, с видимо коригирана сума, келнерът пристигнал отново. Същият математик метнал едно око и казал:
                      - А бе, момче, нали ти казах вече, оправи си сметката...
                      За трети път, вече блед като платно и придружен от управителя, сервитьорът се появил с нова, съвсем различна сума...
                      А математикът казал:
                      - И този път не е точна... Аз, менюто с цените не гледам, ама ние сме трима души, поръчахме си еднакви неща, а тая сума не се дели на три без остатък...

Коментар

• .......................

От Лувъра.

Last edited by Kiro; 18.01.2020, 22:31.

Коментар

• Богат колекционер на стенни часовници се разхожда по търговска улица в Тел Авив. Внезапно колекционерът забелязва уникално красив стенен часовник (ХVII век - неизвестен майстор!), който стърчи самотно като единствен експонат на една празна витрина. Без секунда колебание ценителят влиза в малкото магазинче.
                          - Шалом! Желая да купя часовника, който е на витрината. - обръща се той към продавача.
                          - Шалом алейхем! - усмихва се продавачът.
                          - Съжалявам, но часовникът не се продава.
                          - О! Наистина ли? Само кажете цена! Или ми предложете друг подобен...
                          - Съжалявам, Господине! Ние не продаваме часовници. Това не е магазин. Тук е кантора за обрязване.
                          - Така ли?! Интересно! А защо сте сложили часовник на витрината?
                          - А какво да сложим?

Някакви идеи,хората обещаха в знак на благодарност,едно безплатно обрязване!

Коментар

• Току-що откраднато от фейса:
                            Двама равини се срещнали и в разговор решили да се самоизтъкнат на кого по-големи чудеса са му се случили на шабат. Първият разправя:
                            - Братко, няма да повярваш, излизам онзи ден от синагогата, а навън вали дъжд като из ведро, ама нали е шабат и не мога да си извадя чадъра да го разпъна. Помолих се и след малко - Чудо! - от дясно дъжд, от ляво дъжд, по средата слънце и аз тръгнах по слънчевата пътека и се прибрах сух у дома.
                            Другият му разправя:
                            - Да, братко, наистина това е голямо чудо, но чакай аз дати разкажа! Излизам онзи ден от синагогата, а пред мен на стълбите 100 долара, ама нали е шабат и не мога да се наведа да ги взема. Спрях, помолих се и стана чудо! Отдясно шабат, отляво шабат, по средата четвъртък!

Коментар

• Жена с две посинени очи влиза в районното в Перник.

Полицаят:

– Какво се е случило?

Тя:

– Искам да арестувате мъжа ми!

Полицаят:

- Аз питам какво се е случило. Ти май никога не слушаш?

Коментар

• Някой ако се познае,нищо ЛИЧНО ....

Стои таткото пред родилното, излиза акушерката:
                                - Иванов, честито. Имате момче.
                                Радости, всичко както си му се полага...
                                След малко излиза пак акушерката:
                                - Стоянов? Честито, имате момче.
                                При всяко излизане един от татковците напира с надежда да повикат него...
                                След третото излизане на акушерката, въпросния татко, видимо изнервен тръгва на скандал:
                                - Как не ви е срам, бе, другарко? Тоя дойде след мен... предреди ме. Ония дойде след мен... и него обслужихте с предимство!
                                В тоя момент излиза друга акушерка и го вика по име:
                                - Ганев? Честито, имате момиче.
                                - Хайде сега пък момиче... Вие за подигравка ли ме вземате? Вие знаете ли кой съм аз? Знаете ли? Не съм случаен аз. Ще ви разхвърлям заведението само с един телефон. За тоя момче, за ония момче, за тия без връзки квото остане... Няма да оставя нещата така...
                                В този момент излиза пак втората акушерка и казва:
                                - Ганев, имате момче...
                                Нашият видимо ошашавен, но все още настръхнал пита:
                                - Е, как момче? Нали казахте момиче?
                                - Ами имате две. Момче и момиче.
                                Нашият видимо доволен от себе си...
                                - Е, така е в България. Без да вдигнеш скандал и без да имаш връзки нищо не става

Коментар

Working...
                                X