Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеДиета:
- Сутрин - Кафе
- Обяд - Салата
- След обяд - Кафе
- Вечер - Ябълка
- В 2 часа през нощта - Хляб, салам, шунка, риба, кренвирши, сирене, кашкавал, майонеза, шоколад, чипс, вафла, торта, сланина, сладолед, кисело мляко и въобще каквото има в хладилника ...
17 закон на физиката:
Тяло застанало пред хладилника няма само да гледа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Диета:
- Сутрин - Кафе
- Обяд - Салата
- След обяд - Кафе
- Вечер - Ябълка
- В 2 часа през нощта - Хляб, салам, шунка, риба, кренвирши, сирене, кашкавал, майонеза, шоколад, чипс, вафла, торта, сланина, сладолед, кисело мляко и въобще каквото има в хладилника ...Last edited by Mateev; 31.03.2024, 16:01.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСтудентка по право тъжно гледа положителния си тест за бременност и си мисли:
"Божееее, 18 години лишаване от свобода, с 3 години първоначален строг режим, последван от постепенно отнемане на пари и имущество в нарастващи размери..."
- 2 Харесвания
Коментар
-
- Ало Ники! Ти ли си?
- Мариана, понякога направо ме изюмяваш! Значи набираш собственоръчно моят телефонен номер. На дисплея се изписва моето име. Чуваш моят глас, който ти е до болка познат. И накрая ме питаш аз ли съм. Ама извинявай много! Кой друг очакваш да бъде? Принцът на Монако или Брад Пит?
- Мило, бременна съм !!!
- Извинете, имате грешка !!! ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Женска логика:
Пътувам в маршрутка. Трябва да предам напред пари за билета. Отпред пред мене стои друга жена. Как да се обърна към нея - на "Ти" или на "Вие"?
Започвам да разсъждавам:
1. Тази маршрутка е експресна.
2. Ако досега не е слязла, значи отива в моя квартал.
3. Отива с бутилка вино, значи отива при някой мъж.
4. Бутилката е скъпа, значи отива при някой красив мъж.
5. В нашият квартал има само двама красиви мъже - мъжът ми и любовника ми.
6. Тя не може да отива при любовника ми, защото аз отивам в момента при него.
7. Значи отива при мъжа ми.
8. Мъжът ми има две любовници - Катя и Ани.
9. Катя е в командировка.
- Ани, ще предадете ли на шофьора парите за билет?
Ани (учудено):
- Откъде ме познавате?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Отишъл попът при кмета и му се оплаква:
- Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?
Кметът го посъветвал:
- В неделя така извърти проповедта, щото да се наложи да повториш 10-те божи заповеди. Когато стигнеш до осмата "Не кради", се спри за малко и се огледай дали някой няма да си наведе главата. Ако да - той го е откраднал.
В понеделник кметът гледа, че попа вече си кара колелото.
- Е попе, кой го беше откраднал?
- Не бе, когато стигнах до 7-мата заповед "Не пожелавай жената на ближния си" и се сетих къде съм го забравил ...Last edited by Mateev; 01.04.2024, 13:31.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар