If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разговор във влака:
- Как се казвате?
- Ангела.
- Ауу колко красиво име! На село само Пенки и Мари. А детето как се казва?
- Дейвид.
- И това име е красиво. При нас само Гьоре и Митре. А твоя как се казва?
- Оставих бащата на Дейвид защото не се грижеше за нас. Събираше се да пие с приятели и ходеше по чужди жени. Аз съм самотна майка.
- И това е хубаво! Самотна майка, а на село им викат парясници.
Омъжена жена разказва на приятелки:
- Стоя на стола на зъболекаря с отворена уста. Звъни телефона. Гледам - любимия ми мъж. Помолих доктора да отговори. Той отвори и спокойно каза:
- Ало? Извинете, но у жена ви устата сега е заета. Когато свърши, ще се изплюе и ще ви звънне! ....
Звъни се на вратата:
- Кой е?
- Аз съм комшийката от горния етаж.
- И какво?
- Идвам заради моя син, който вчера счупи с топката фаровете на колата ви. Казали сте му, че ще таковате майка му, ако не ги плати.
- Да, така е .....
- Ами .... няма да ги плати ...
Съпругата заминала в командировка и на мъжа се наложило сам да се занимава с децата. Та събудил той детето, направил закуска, нахранил го, облякъл го и тръгнал да го води на детска градина. Пристигнали, но в градината му казали, че това дете не е записано точно в тази градина. Отиват в друга - там същото. Отиват в трета - там същото.
Излезли навън и докато бащата се чудел къде наоколо има още детски градини, детето му казало:
- Тате, още една детска градина и ще закъснея за училище...
Звъни се на вратата:
- Кой е?
- Аз съм комшийката от горния етаж.
- И какво?
- Идвам заради моя син, който вчера счупи с топката фаровете на колата ви. Казали сте му, че ще таковате майка му, ако не ги плати.
- Да, така е .....
- Ами .... няма да ги плати ...
Коментар