If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Израел върху кутиите с цигари се поставя само едно предупреждение за вредите и опасностите от тютюнопушенето.
То гласи: 'Майка ти като разбере ще те убие'
Как се псуват джадаите:
- И нека майка ти бъде с мен
В Израел върху кутиите с цигари се поставя само едно предупреждение за вредите и опасностите от тютюнопушенето.
То гласи: 'Майка ти като разбере ще те убие'
Какво пак не е ясно?
1. Ако нещо мърда - това е Биология!
2. Ако мирише - това е Химия!
3. Ако има сила - значи е Физика!
4. А ако нищо не разбираш - това е Математика!
Младо момче си харесало комшийката за жена и отишло при баща си за одобрение. - Сакън, недей! - казал бащата. Тя ти е сестра!
Момчето разстроено отишло при майка си и ѝ казало. - Ааа, няма проблем, жени се! - му рекла майката. Баща ти не ти е истински баща!
Ганчо и Ганка се обичаха и много искаха да се вземат. И Ганчо взе крайното решение. Реши да я отвлече от дома и. Изкатери се със стълба до прозореца, грабна я, двамата се натовариха в едно такси и отпрашиха към гарата.
- Брат, колко ти дължа за таксито?
- Аааа, нищо, нищо..... той баща и плати предварително.....
евала пич, много са добри вицовете дето пускаш
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Ганчо и Ганка се обичаха и много искаха да се вземат. И Ганчо взе крайното решение. Реши да я отвлече от дома и. Изкатери се със стълба до прозореца, грабна я, двамата се натовариха в едно такси и отпрашиха към гарата.
- Брат, колко ти дължа за таксито?
- Аааа, нищо, нищо..... той баща и плати предварително.....
Господарят казва на своя слуга:
- Иди в градината и ми откъсни краставици!
След малко слугата пристига и носи краставиците:
- Ето, господарю!
- Абе ти идиот ли си? Като ти казах да ги откъснеш, трябваше сам да се сетиш да ги измиеш, да ги обелиш, да ги нарежеш, да ги посолиш, и да ми ги донесеш. Разбра ли бе идиот такъв?
От вълнение господаря вдигнал кръвно. Легнал на леглото и казал на слугата:
- Зле ми е. Тичай да извикаш доктор!
След 20 минути слугата се връща и докладва:
- Докарах доктора, поръчах ковчег, изкопах дупката и се договорих с попа...
Коментар