IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разпитват съпругът, който е убил любовника на жена си:
    – И защо го убихте?
    – Заради МЕЧТИТЕ.
    – Какво???
    – Не го убих задето е спал с жена ми и тъща ми, дегустатор разбираш ли… Не го убих и затова, че избяга скачайки през терасата, каскадьор разбираш ли… Но докато бяга да ми вика:
    - Аз пак ще се върна!!! - размечтал се разбираш ли

Коментар

• Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен във виенското метро.На път за президенството преглежда речта, която трябва да произнесе.

Коментар

• Звъни телефона…

– Дома на госпожа Иванова ли е?

– Да. Аз съм зет й, кажете.

– Ами, обаждам се от Йерусалим. Както знаете, тъща ви бе на поклонение по Светите места. Но за съжаление тя почина. Сега ще трябва да бъде погребана. Може да я погребем тук, в Светите места, ще ви струва 1000 $. Или да я върнем в България за 5000 $.

Човекът се позамислил малко, па рекъл:

– Докарайте я.

– Позамислихте се. Ще ви направя по-добро предложение. 5000 $. в България, 800 $ тук, в светите места.

Нашият пак се замислил и, па им рекъл:

– Добре, върнете я.

– Добре… Още по-добро предложение ви правя – 5000 $. там и 500 $. по нашите Свети места…

Нашият човек се замислил и отговорил:

– Вижте к’во. Преди време по вашите Свети места един умря. И го погребахте. И после възкръсна. Аз това няма да го рискувам с тъщата…

Коментар

• - Келнер, искам сода биКарнобат!
          - К'во е това бе?
          - Газирана вода и две карнобатски ракии!..

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

Истината
            вече 14-15 години съм айляк ........ то остава и да не знам какво означава
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

хубав виц

"добре съм, нямам работа и имам време за губене"
              Истината

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                Това е за "Оптимизъм на БФБ"

Питат различни националности да кажат най-характерния израз за езика им. Испанецът казва:
                - За нашия език е МАНЯНА. Това значи - спокойно, ще станат нещата, я утре, я вдругиден, я след седмица-две.
                Турчинът казва:
                - Нашият най-известен израз е ЯВАШ-ЯВАШ. Това е нещо като МАНЯНА, ама я станат нещата другата седмица, я другия месец - няма страшно.
                Тогава се изправил арабинът и казал:
                - При нас най-известният израз е ИШ АЛЛАХ (по волята божия). Това е нещо като МАНЯНА и ЯВАШ-ЯВАШ, …ама станат я нещата, я не! Само Господ знае.
                Тогава дошъл редът на българина, който бил от Пловдив. Изправил се той и рекъл:
                - При нас най-известният израз е АЙЛЯК, МАЙНА. Това е нещо като МАНЯНА, ЯВАШ-ЯВАШ И ИШ АЛЛАХ, ама я няма тази степен на припряност.
                хубав виц и му сложих лайк ....... но според мен превода е така:

МАНЯНА => по-късно без да се уточнява кога точно

ЯВАШ-ЯВАШ => лека-полека без да се бърза за да не се допусне грешка

ИШ АЛЛАХ (по волята божия) => нямам представа - без коментар

АЙЛЯК => свободен съм или нямам работа ........ като те попитат "как си? какво правиш? какво става?"; отговор: "айляк съм" което ще рече "добре съм, нямам работа и имам време за губене"

Коментар

• Това е за "Оптимизъм на БФБ"

Питат различни националности да кажат най-характерния израз за езика им. Испанецът казва:
                  - За нашия език е МАНЯНА. Това значи - спокойно, ще станат нещата, я утре, я вдругиден, я след седмица-две.
                  Турчинът казва:
                  - Нашият най-известен израз е ЯВАШ-ЯВАШ. Това е нещо като МАНЯНА, ама я станат нещата другата седмица, я другия месец - няма страшно.
                  Тогава се изправил арабинът и казал:
                  - При нас най-известният израз е ИШ АЛЛАХ (по волята божия). Това е нещо като МАНЯНА и ЯВАШ-ЯВАШ, …ама станат я нещата, я не! Само Господ знае.
                  Тогава дошъл редът на българина, който бил от Пловдив. Изправил се той и рекъл:
                  - При нас най-известният израз е АЙЛЯК, МАЙНА. Това е нещо като МАНЯНА, ЯВАШ-ЯВАШ И ИШ АЛЛАХ, ама я няма тази степен на припряност.

Коментар

• Баба Яга сварила рикията и са чудила, с кой да е изкръка. Обадила са на Змея.
                    - Аре бе, омраз! Само ти не си умрел, яла дом да кръкаме!
                    - Добре ма, идем...
                    Баба Яга си сипала една и седнала на прозореца да го чека. Гледа тръча тоа, па падне. Стане и па тръча. Падне, стане и па. Стигнал накраа. Улетел вътре кат парцал у ламбено шише. Онаа шашавата сипала рикия, пиле по една, две и го питала:
                    - Що така тръчаше, падаше, тръчаш?
                    - Е къ що мА, коги си помисла за рикията - бръзам! Ма коги са сетим, че после ше требва да тА мандръсам, припадам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Математиката вече никога няма да е същата!

БОЙКО БОРИСОВ: От нулата, като умножиш по малко, то е ръст...

От нула като умножиш по нула и прибавиш малко, то е ръст

достоен ученик на двамата му учители "човека с каскета от правец" и "дедо симо ментата"
                      Last edited by polki; 02.11.2019, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Математиката вече никога няма да е същата!

БОЙКО БОРИСОВ:
                        От нулата, като умножиш по малко, то е ръст...

Коментар

• Математиката вече никога няма да е същата!

БОЙКО БОРИСОВ: От нулата, като умножиш по малко, то е ръст...

Коментар

• Ловец празнува именния си ден. Покрай него гости. Всички са пийнали а той разказва ловджийска история:
                            - Аз съм на пусията, кучетата гонят и изведнъж изскача сърна. Аз вдигам пушката и стрелям. Тя се преметна и навири краката.
                            В това време телефонът му звънва. Той вдига и се разговаря, приема поздравления. След като свършва слушателите го подканят да довърши историята...
                            - До къде бях стигнал? - пита той.
                            - До там дето навирила краката.
                            - Аааааа, и като ѝ го намаах!..

Коментар

• - Единица мярка за мотаене?
                              - Мандахерц (MdHz).

Коментар

• Девойка ражда и крещи като луда: – Извадете го това от мееен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна! По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея: – Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли! Момчето с каменно изражение: – Еми, аз кога ти виках „Дай да ти го сложа отзад“, ти викаш „НЕ! ЩЕ БОЛИ!“! Трай сега!..

Коментар

Working...
                                X