Вчера попаднах на нещо уникално и се смазах от смях. Не е мое, но не мога да не споделя (сори ако е постван преди но не съм го виждал):
В един бар влиза човек с маймунка. Седнал на бара и си поръчал двойно уиски. Докато си пийва, маймунката му изяла фъстъците, после чипса на съседа, после обиколила всички маси и където намери бисквитки, фасове- изяла всичко. Накрая скочила на билярдната маса и глътнала бялата топка. Бармана не издържал:
- Брат, ква е тая маймуна бе!
- Ми тя е така. Яде всичко което види.
- Ма... изяде ми бялата билярдна топка е...си!
- Спокойно, всичко ще си платя, просто е така с нея.
Допил си уискито човека, платил всичко както се полага и си тръгнал.
Минало известно време, един ден пак влиза същия с маймунката. Поръчва си двойно уиски и сяда на бара. Маймунката се върти около него, видяла в една празна чаша оставена черешка, взела я, мушнала си я в г..а и после я изяла.
На бармана очите станали като палачинки:
- Брат, кво и ста'а на тая маймуна бе!
- А, нищо. Пак си яде всичко, но след последния път първо проверява как ще излезе...
В един бар влиза човек с маймунка. Седнал на бара и си поръчал двойно уиски. Докато си пийва, маймунката му изяла фъстъците, после чипса на съседа, после обиколила всички маси и където намери бисквитки, фасове- изяла всичко. Накрая скочила на билярдната маса и глътнала бялата топка. Бармана не издържал:
- Брат, ква е тая маймуна бе!
- Ми тя е така. Яде всичко което види.
- Ма... изяде ми бялата билярдна топка е...си!
- Спокойно, всичко ще си платя, просто е така с нея.
Допил си уискито човека, платил всичко както се полага и си тръгнал.
Минало известно време, един ден пак влиза същия с маймунката. Поръчва си двойно уиски и сяда на бара. Маймунката се върти около него, видяла в една празна чаша оставена черешка, взела я, мушнала си я в г..а и после я изяла.
На бармана очите станали като палачинки:
- Брат, кво и ста'а на тая маймуна бе!
- А, нищо. Пак си яде всичко, но след последния път първо проверява как ще излезе...
Коментар