IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж прави плащане по телефона. Без да иска изпраща сумата на грешен номер. Започва да пише на номера, където е изпратил парите съобщение:

- Моля, върнете парите на този номер. Изпратените пари до номера ви са по грешка.

Минава час. Никой не се обажда. Мълчание.

Човека мисли, мисли и пише втори път:

- Аллах е велик ! Благодарни сме, че приехте вашата парична награда и ви приветстваме в редиците на Ислямска държава. От утре започва вашата бойна подготовка. Ние знаем кой сте и къде живеете. Пикап ще дойде до вас и ще ви вземе в 6 сутринта.

След 30 секунди тройната сума на погрешно изпратеното плащане идва по телефонна в неговата сметка. И след още 30 секунди пристига учтиво съобщение:

- Аллах да е с Вас! Съжалявам дълбоко! Телефонът ми се зареждаше в друга стая. Аз съм сляп, глух, тъп, парализиран, човек и с увреждания и стана грешка. Не си губете времето. Не ми се обаждайте. Моля! Благодаря ви

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен във виенското метро.На път за президенството преглежда речта, която трябва да произнесе.

Защо снимката е в бисери и вицове????
      Сложете я на видно място някъде.
      Заслужава да се гледа из целия сайт

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Още малко и пак ще викаме:
        "45 години стигат!

Само след петнайс години...
        Яко

Коментар

• Още един от времената на другаря Хонекер и DDR...

Купувач пита в магазин за облекло: “Извинете, боти нямате ли?”. Продавачът отговаря: “Мястото, където няма боти, е на долния етаж. А ние тук нямаме ризи”.
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Хонекер излиза сутринта на терасата на резиденцията си, за да се полюбува на изгрева на слънцето: "Добро утро, слънчице!". Слънцето му отговаря: "Добро утро, другарю генерален секретар на ЦК и председател на Държавния съвет на Германската демократична република!".
            Следобед Хонекер отново поздравява слънцето: "Добър ден, слънчице!". "Добър ден, другарю генерален секретар на ЦК и председател на Държавния съвет на Германската демократична република!".
            Вечерта Хонекер пак поглежда през прозореца: "Добър вечер, слънчице!". На което слънцето отвръща: "Я се разкарай! Аз вече съм на запад".

Коментар

• Има нов ресторант“При баба
              Докато не изядеш всичко, не те пускат ...

Коментар

• Още малко и пак ще викаме:
                "45 години стигат!

Коментар

• От зоопарка избягала пума. Търсят я, не и не, няма я. Накрая от едно софийско село, се обажда някаква баба и казва:
                  - Пумата е на върха на черешата в двора ми...
                  Пристига специалист, с пушка и едно дребно, мъничко куче на име Топчо.
                  - Бабо, ето ти пушката, ще се кача на черешата и ще я раздрусам. Пумата ще падне, Топчо ще я захапе за топките (обучен е за това) и ще я завлече обратно в зоопарка.
                  - А тогава пушката за какво ми е? - попитала бабата.
                  - Стреляй в Топчо, ако аз падна от черешата...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
                      "От Белград до Бургас няма светофар. От Белград до Истанбул няма светофар. И сега строим от Бургас до Варна да няма светофар."

Да няма да махат светофарите по околовръстното на София?! Някой пак лъже на сакънтия.
                      трафика минава по Северната тангета, не че му одобрявам приказките и поведението

Коментар

Бойко и посланик Херо Мустафа..Не е фейк..
                        Ганьо ! Няма друг такъв циркаджия !

Коментар

• Бойко и посланик Херо Мустафа..Не е фейк..

Коментар

• "От Белград до Бургас няма светофар. От Белград до Истанбул няма светофар. И сега строим от Бургас до Варна да няма светофар."

Да няма да махат светофарите по околовръстното на София?! Някой пак лъже на сакънтия.

Коментар

• Наистина понякога съдбата си прави "т@ш@к"

Един следобед фермер седял в бара и се напивал. До него се приближил някакъв мъж.
                              - Изглеждаш потиснат - казал мъжът. - Днес е чудесен ден. Как може да си нещастен в такъв ден?
                              - Някои неща просто са необясними - измърморил фермерът.
                              - Защо не ми разкажеш? - предложил мъжът. - Може да ти помогне да поговориш с някого.
                              - Щом наистина искаш да знаеш - отвърнал фермерът, - сутринта доях кравата в плевнята и тъкмо напълних ведрото, когато тя го ритна с левия си крак и го събори.
                              - Това ли било? Е, не е краят на света.
                              - Просто не можеш да обясниш някои неща - измърморил фермерът.
                              - И ти какво направи?
                              - Завързах левия й крак за един стълб. После продължих да я доя. И тъкмо пак бях напълнил ведрото, тя го ритна с десния си крак и го събори.
                              - Това вече наистина е досадно.
                              - И какво направи после?
                              - Завързах десния й крак за друг стълб и продължих да я доя. И тъкмо бях напълнил ведрото, тя го събори с опашка.
                              - Ти вече трябва да си бил бесен?
                              - И какво направи?
                              - Нямах повече въже, затова си свалих колана и завързах опашката й за мертека. В този момент гащите ми паднаха и жена ми влезе в плевнята. Просто не можеш да обясниш някои неща.

Коментар

Президентът на Австрия Александър Ван дер Белен във виенското метро.На път за президенството преглежда речта, която трябва да произнесе.

https://www.facebook.com/wienerlinie...98209053564323
                                Last edited by polki; 08.11.2019, 20:30.
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X