Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеЕдна фирма дала безплатни самолетни билети на студенти-инженери и техният професор. Когато се качили на самолета, пилота им съобщил, че този самолет е построен от техния проект. Моментално всички се изнесли без професора. Когато стюардесата го попитала защо той не си е тръгнал, той отговорил: "Познавам толкова добре студентите си и съм сигурен, че това чудо даже няма да запали!"И това ще мине ...
- 1 like
Коментар
-
Една фирма дала безплатни самолетни билети на студенти-инженери и техният професор. Когато се качили на самолета, пилота им съобщил, че този самолет е построен от техния проект. Моментално всички се изнесли без професора. Когато стюардесата го попитала защо той не си е тръгнал, той отговорил: "Познавам толкова добре студентите си и съм сигурен, че това чудо даже няма да запали!"“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 5 Харесвания
Коментар
-
18 0 Блондинка се явява на изпит в Музикалната академия. Един от изпитващите казва: – Значи Вие сега ще застанете с гръб, а ние ще натиснем един клавиш на пианото и вие трябва да познаете… Обръща се тя, чува се тон. Обръща се с лице към комисията, поглежда ги един по един и в един момент посочва един от професорите и тържествуващо казва: – Ти го натисна!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Блондинка и мъж пътуват в самолет. Мъжът решил да се избъзика: – Искате ли да играем на една игра? Аз ще ви задавам въпрос, ако не познаете ще ми дадете $5, а ако аз не позная аз ще Ви дам. – А, не не мога, уморена съм. – Добре де, ако аз не позная ще ви дам $500. – А не,… е добре хайде. И така мъжът задал някакъв въпрос, блондинката не знаела и му дала $5. Дошъл неиния ред: – Кое е това нещо, което се качва в гората на четири крака и слиза на три? Мъжът почнал да мисли, мислил, мислил нищо не измислил. Извадил лаптопа и почнал да рови. Но накрая се отказал извадил и й дал $500. Дошъл негов ред: – Добре де, какво е? – Ами, и аз не знам – казала тя и му дала $5..
- 2 Харесвания
Коментар
-
На самотен остров попаднали онанист,гей и нимфоманка.
Хомосексуалистът казал на ч*киджията:
- Чуй съвета ми! Убий тази к*рва! Тя само пречи!
А после,с теб ще имаме нормален полов живот!
На свой ред нимфоманката му казала:
- Чуй съвета ми! Убий този педал! Той само пречи! А после,с теб ще имаме нормален полов живот!
Отначало,онанистът послушал първия съвет.
И убил к*рвата.После послушал и втория съвет.
И убил педала.А после,вече нищо не му пречело на нормалния полов живот!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Една блондинка се мотае из зеленчуковия пазар. Изведнъж гледа, на една сергия някакъв тип продава някакви странни неща. Отишла да разгледа. -К’во продавате? – усмихнато попитала блондинката. -Семки от круши – съвсем сериозно отговорил продавачът. -И за какво се ползват? -Като ги ядеш, ставаш по-умен. -Сериозно!? -Да. -Колко струват? -10 семки са 10 лева. Блондинката започнала да се колебае. Много дебела цената. Помислила малко и казала: -Добре. Дай ми десет бройки. Блондинката купила семките. Изяла ги. Изведнъж се замислила и след малко казала: -Ама аз за 10 лева щях да си купя няколко килограма круши. А там щеше да има много семки. -Видя ли че действа. Вече поумня. Блондинката пак се замислила: -Вярно бе! Наистина действа! Дай още 10 семки...
- 2 Харесвания
Коментар
-
След 15 години един мъж избягал от затвора. Търсейки пари и оръжие, разбил една къща. А в леглото хванал младо семейство.
Наредил на мъжа да стане от леглото и го вързал за стола. Докато връзвал жената за леглото се качил върху нея, целунал я по врата и отишъл в банята.
Докато крадеца бил в банята, съпруга прошепнал на жена си:
- Слушай и изпълнявай какво ти казва този тип - той е избягал затворник, виж му дрехите! Вероятно е прекарал много време в затвора и от години не е бил с жена. Видях го как те целува по врата. Ако поиска секс, не се съпротивлявай, не отказвай и прави каквото той ти каже. Задоволи го независимо колко много те отвращава. Ако се ядоса ще ни убие. Бъди силна скъпа! Обичам те!
И съпругата отговорила:
- Той не ме целуваше по врата, а ми шепнеше на ухото. Каза ми, че е гей, мисли че си сладък и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че има в банята. Бъди силен скъпи. И аз те обичам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"......В сряда 75% от оборота беше формиран от 27 сделки с книжата на „Булгартаб-холдинг“ АД на стойност близо 2 млн. лв. Това направи дружеството и най-печелившото за деня с ръст в цената на акциите му от 8,3%....."
https://www.investor.bg/novini-i-ana...mln-lv-298110/
- 1 like
Коментар
Коментар