If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дъщеря ми е в трети клас. За домашно трябваше да нарисува картина с извънземни. Детето вложи огромно старание. На другия ден донесе двойка и забележка:
"Такива извънземни няма!"..
По времето на самураите живял един могъщ император, който имал нужда от нов главен самурай. За този престижен пост се появили трима кандидати – японец, китаец и евреин.
- Покажи ми какво можеш – заповядал на японския войн императорът.
Самураят пуснал една муха от кибритена кутийка и с мълниеносен удар на меча разсякъл насекомото на две.
- Браво – похвалил го владетелят.
Втори бил китаецът. Той също пуснал една муха от кибритена кутийка и с два светкавични удара на меча я насякъл на четири парчета.
- Отлично – възхитил се императорът.
Разбрал, че не е в свои води, евреинът решил да опита същия номер и пуснал една муха от кибритена кутийка. Той размахал меча си, като че ли знаел какво прави, но насекомото продължавало да бръмчи из стаята.
- Но мухата не е мъртва – учудил се императорът.
- Може и да не е – отвърнал евреинът, – обаче ако се вгледате внимателно, ще видите, че е обрязана...
Една жена, минала 60-те, изпаднала в депресия и решила да се самоубие. Не искала да се мъчи много, отишла при личния си лекар и още от вратата попитала:
- Докторе, къде точно се намира сърцето? Как да определя мястото му?
- Много е лесно. Сърцето е 4 пръста под зърното на лявата гърда - отговорил д-рът.
След два дни докарват дамата в инвалиден стол, с гипсиран ляв крак.
- Ще те съдя за некомпетентност! - крещяла жената
- Защо?
- Четири пръста под зърното е колянната капачка!..
Какво нещо е възпитанието!?
В такси. На задната седалка седят двама мъже и разговарят:
- Представяте ли си, вчера бях в един ресторант, и когато келнерът наливаше виното, на ръката му нямаше салфетка!
- Не може да бъде... Какви времена настъпиха само... И аз скоро бях в ресторант с дама, и няма да повярвате, но келнерът първо подаде менюто на мен!
Таксиметровият шофьор известно време слуша безучастно разговора, накрая се обръща и пита:
- Момчета, нали ще ме извините, че седя с гръб към вас?
д-р Тони Филипов- Две пенсии написали писмо до Господ:
– Дядо Боже, много сме бедни и нямаме пари за въглища. Молим те, прати ни 1000 лева!
Пуснали писмото в пощата. Но пощаджиите не знаели адреса на Господ и занесли писмото в МС, щото, нали, Бойко е близък с Началника. Поради наплива от молители пиарите в МС решили да пратят на старците 500 лв. След една седмица се получава ново писмо:
-Дядо Боже, благодарим ти за парите. Но, молим те, друг път не ги пращай през МС, щото крадат половината...
В едно село седят двама в кръчмата и си говорят. По едно време се чуло някакво думкане...
- Що люска тоя тупан? - попитал единия.
- На Ваньо дъщеря му се оженила и тъпана бие, че е честна.
Първия отговаря:
- Е па, я сега на уя си ли да вервам, или на тъпаня???
Извънземни наближават земята. Руснаци и американци започват да им дават светлинни сигнали да кацнат при тях. Извънземните се насочват към Белия дом. На моравата Президента Дони, вице, министри, президеншата .. В небето вдигнати всички бойни едкадрили, даже и учебни, снайперисти по покривите...
Чинията каца, извънземното излиза, оглежда бавно всички с леден поглед и пита:
- Абе, кой е Делю Хайдутин ?!?
По bTV днес Валентин Златев, председател на Надзорния съвет на ЛУКойл България, пита: "Кой казва, че сме приятели (с Бойко Борисов). Не съм играл карти с Бойко Борисов. Не бих и седнал да играя с него, защото той не обича да губи".
Е, през 2011 г. явно още са били. Тогава, на пресконференция, Златев каза друго: "Фактът, че познавам г-н Борисов от 30 години (сиреч от 1981 г.), по никакъв начин няма отношение към нашата работа." Самият Борисов беше казал пред "Труд", че Златев лъже на карти: "Вальо лъже на карти и с него не играя..." И каква излезе тя: единият не обича да губи, другият лъже..
Журналистка разпитва дядо на около 90 години от родопските села:
- Кога спря с*кса, дядо?
- Еми, горе-доле, отпреди 10-тина години.
- Ехааа! И защо?
- Ми, падам си по по-възрастни, ама нещо понамаляха..
Tелефонен разговор с любимата от понеделник сутрин (цитирам по памет)
- Алоо, кажи, Таня.
- Събудих ли те, меченце?
- Да.
- Обаждам се да ти кажа, че ще ти се обадя по-късно.
- Добре.
- Хайде спинкай си, няма да те занимавам... само ще пуснеш ли пералнята после – заредена е?
- Не.
- Искаш ли довечера да ме заведеш на галерия?
- Ще пусна пералнята.
- Слушай сега: завърташ голямото копче обратно на дясно до седма позиция, а малкото до 40 градуса, с третото, дето е по към вратата(ако я гледаш с гръб), нагласяш центрофугата на 1000 оборота. После сипваш две капачки пълни на пет осми омекотител и половината на три капачки и четири седми течен прах. Запомни ли?
- Да.
- Лъжеш.
- Да.
- Кога ми е рожденият ден?
- Като стане време да слагам зимните гуми – около 14-тия кръг на английското и 16-тия на италианското първенство.
- Мразя те.
- И аз.
- Какво и ти!?
- Обичам те.
- Не ми се подмазвай, глупако. Изобщо не си мислиш за мен!
- Мисля си.
- Кога?
- Един път мислих за теб, докато си обувах чорапите.
- И какво по-точно?
- Дали, ако ме ухапеш, отровата ще проникне през тях.
- Много смешно – идиот. Едвам те понасям.
- И аз.
- Какво и ти!?
- Обичам те.
- Ае я ми са махай от главата. Защо изобщо ми звъниш!? Поне иди купи храна за котките.
- Те ядоха вече – кюфте на скара и салата алабаш от снощи.
- Олигофрен!!! Знаеш, че първо ще го гонят един час из целия апартамент, а после ще закопаят половината кюфте някъде в дивана. Онзи ден намерих вътре глава от шаран. Така вонеше – мислех, че е от теб.
- И аз.
- Между другото ми дойде.
- Пак ли?
- Да.
- Смяташ ли, че ако купя котешка храна, ще ти спре?
- Нищо не пречи да пробваш, Дидьо!
- Добре.
- Айде изчезни... после ще ти се обадя... и без това днес не ми се говори....
Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва:
- Сега ще ти дам чифт крила.
- Наистина? Аз ангел ли съм?
- Не, синко, ти си шибан прилеп!!
...- Абе как можах точно на теб да побадна бе?На другите жени,
само косите им са светли,а на теб,чак душата ти е руса!
- Какво съм виновна аз бе Гошо?Рехабилитаторът ми обеща само невинно масажче. Колегата ми се закле, че никога не изневерява на жена си...Комшията цял месец ме убеждаваше,че ме гледа бащински...
Коментар