IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Майка се връща късно вкъщи. Мъжът пиян. Жена му казва: – Аз винаги взимам детето! Иди сега ти! Мъжът казва: – Начертай ми скица на детската градина и ще отида. Отива той в детската градина и леличките го питат кое е неговото дете. Той отговаря: – А бе което и да е, нали утре пак ще го върнем!..

Коментар

• ...

Коментар

• - Жена, излизам...
        - Ще се забавиш ли?
        -Не! Напивам се набързо и се прибирам ...

Коментар

• Попаднали в Чистилището разни люде от различни страни. Казва им Господ:
          -Който ми каже число, което не знам ще го пратя в Рая, а ако го знам-в Ада.
          Един казва трилион, друг милиард, трети квадралион, но Господ на всички казва: "Знам го" и бегом в Ада.
          Иде ред на инж. Ганев. Почесал се той по темето, подръпнал си брадата и казал:
          -Сийбаломамата.
          Господ онемял, но какво да прави, праща го в Рая, но го пита:
          -Кажи ми инж. Ганев, какво е това число!
          -Слез на земята, иди при кантонер на жп пътя в България, той ще ти обясни!
          Слязъл Господ, направил се на човек, намерил един кантонер и го пита:
          -Кажи ми, добри човече, кое е това число "Сийбаломамата"?
          Кантонерът му показва релсите и траверсите:
          -Тръгваш по линията и броиш траверсите. Когато си кажеш "Бал съм ти и траверсите!" си наполовина на "Сийбаломамата"

Коментар

• "Жена ми обожава магазините и всеки път настоява да я придружавам... Това продължи години... Вчера тя получи следното писмо от местния супермаркет:
            "Уважаема госпожо,
            През изминалите шест месеца Вашият съпруг предизвикваше голямо объркване в нашия магазин. Не можем да толерираме неговото поведение и сме принудени да забраним Вашите посещения при нас. Нашите оплаквания от него са описани по-долу и документирани от камерите за видеонаблюдение.
            15 юни: Той взе 24 кутии презервативи и пускаше по една в количките на различни хора без те да забележат.
            2 юли: В отдела за домашни потреби е настроил алармите на всички часовници да звънят през интервал от 5 минути.
            7 юли: Направил е пътека от доматен сос по пода, водеща до дамската тоалетна.
            15 август: Разпънал е една от палатките в къмпинг отдела, след което е събрал децата на пазаруващите и им е казал, че ще ги покани вътре ако си донесат възглавници и одеяла от отдела за спални принадлежности. Двадесет деца са изпълнили това.
            4 септември: Гледал е право в охранителната камера и я е използвал като огледало докато си бърка в носа.
            10 септември: Докато е разглеждал пушките в ловно-рибарския отдел е попитал продавача, къде може да намери антидепресанти.
            2 октомври: Скрил се е в един гардероб и когато клиенти са го отворили е викал „Вземете мен! Вземете мен!“
            5 октомври: Взел е кутия презервативи и е попитал касиерката, къде се намира пробната...
            И накрая, но не на последно място:
            7 октомври: Влязъл е в пробната, затворил е вратата и след малко извикал силно: „По дяволите, тук няма тоалетна хартия!!!“
            Една от продавачките е припаднала''....

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

И името на населеното място на кандидата си е знаково
              Кофти щеше да е със снимките ако. беше Юнашки проход.
              Last edited by Todor Sabev; 21.10.2019, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko

Е такива кметици ни трябват оправни ! Могат да оправят всичко и всеки !
                И името на населеното място на кандидата си е знаково

Коментар

• АКТУАЛНО- А аз, като се заженя, на сватбата ще викна да ми свирят YouTube. Тия няма песен, която да не я знаят!..

Коментар

• Мъж слиза в лобито на хотела и заварва жена си да кърми детето. Изнервен, той започва да я нарежда:
                    - Ти нормална ли си? Не разбра ли, че вече е прекалено голям за това?
                    - Ти не можеш да проумееш здравата природна връзка между една майка и нейната рожба, а робуваш на предразсъдъци, които общественото мнение насажда.
                    - Иване, ти да мълчиш! Говоря с майка ти!

Коментар

• В шотландско село старейшината събира всички и съобщава:
                      -Имам две лоши новини за вас. Първата е, че нашият лорд възстанови правото си на първа брачна нощ.
                      -На него пък защо му е това? Той нали е педераст?
                      -Е, това е втората лоша новина...

Коментар

• Обява:
                        Фирма търси нов главен счетоводител. ( търси и стария...)

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Английските расисти
                          Три -четири места вляво от него беше мястото на БДжонсън,най вероятно това са аплодисменти към него.А нашето момче пак е на подходящото място в точния момент!Съдба!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

Не че нещо, ама кого поздравява така!?!..

Английските расисти

Коментар

• Не че нещо, ама кого поздравява така!?!..

Коментар

• [ATTACH=CONFIG]n3510294[/ATTACH]

Коментар

Working...
                                X