Майка се връща късно вкъщи. Мъжът пиян. Жена му казва: – Аз винаги взимам детето! Иди сега ти! Мъжът казва: – Начертай ми скица на детската градина и ще отида. Отива той в детската градина и леличките го питат кое е неговото дете. Той отговаря: – А бе което и да е, нали утре пак ще го върнем!..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
Попаднали в Чистилището разни люде от различни страни. Казва им Господ:
-Който ми каже число, което не знам ще го пратя в Рая, а ако го знам-в Ада.
Един казва трилион, друг милиард, трети квадралион, но Господ на всички казва: "Знам го" и бегом в Ада.
Иде ред на инж. Ганев. Почесал се той по темето, подръпнал си брадата и казал:
-Сийбаломамата.
Господ онемял, но какво да прави, праща го в Рая, но го пита:
-Кажи ми инж. Ганев, какво е това число!
-Слез на земята, иди при кантонер на жп пътя в България, той ще ти обясни!
Слязъл Господ, направил се на човек, намерил един кантонер и го пита:
-Кажи ми, добри човече, кое е това число "Сийбаломамата"?
Кантонерът му показва релсите и траверсите:
-Тръгваш по линията и броиш траверсите. Когато си кажеш "Бал съм ти и траверсите!" си наполовина на "Сийбаломамата"
- 3 Харесвания
Коментар
-
"Жена ми обожава магазините и всеки път настоява да я придружавам... Това продължи години... Вчера тя получи следното писмо от местния супермаркет:
"Уважаема госпожо,
През изминалите шест месеца Вашият съпруг предизвикваше голямо объркване в нашия магазин. Не можем да толерираме неговото поведение и сме принудени да забраним Вашите посещения при нас. Нашите оплаквания от него са описани по-долу и документирани от камерите за видеонаблюдение.
15 юни: Той взе 24 кутии презервативи и пускаше по една в количките на различни хора без те да забележат.
2 юли: В отдела за домашни потреби е настроил алармите на всички часовници да звънят през интервал от 5 минути.
7 юли: Направил е пътека от доматен сос по пода, водеща до дамската тоалетна.
15 август: Разпънал е една от палатките в къмпинг отдела, след което е събрал децата на пазаруващите и им е казал, че ще ги покани вътре ако си донесат възглавници и одеяла от отдела за спални принадлежности. Двадесет деца са изпълнили това.
4 септември: Гледал е право в охранителната камера и я е използвал като огледало докато си бърка в носа.
10 септември: Докато е разглеждал пушките в ловно-рибарския отдел е попитал продавача, къде може да намери антидепресанти.
2 октомври: Скрил се е в един гардероб и когато клиенти са го отворили е викал „Вземете мен! Вземете мен!“
5 октомври: Взел е кутия презервативи и е попитал касиерката, къде се намира пробната...
И накрая, но не на последно място:
7 октомври: Влязъл е в пробната, затворил е вратата и след малко извикал силно: „По дяволите, тук няма тоалетна хартия!!!“
Една от продавачките е припаднала''....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
И името на населеното място на кандидата си е знаковоLast edited by Todor Sabev; 21.10.2019, 21:48.
Коментар
-
Мъж слиза в лобито на хотела и заварва жена си да кърми детето. Изнервен, той започва да я нарежда:
- Ти нормална ли си? Не разбра ли, че вече е прекалено голям за това?
- Ти не можеш да проумееш здравата природна връзка между една майка и нейната рожба, а робуваш на предразсъдъци, които общественото мнение насажда.
- Иване, ти да мълчиш! Говоря с майка ти!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Английските расисти
Коментар
-
Коментар