IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дъщеря ми е в трети клас. За домашно трябваше да нарисува картина с извънземни. Детето вложи огромно старание. На другия ден донесе двойка и забележка:
    "Такива извънземни няма!"..

Коментар

• По времето на самураите живял един могъщ император, който имал нужда от нов главен самурай. За този престижен пост се появили трима кандидати – японец, китаец и евреин.
      - Покажи ми какво можеш – заповядал на японския войн императорът.
      Самураят пуснал една муха от кибритена кутийка и с мълниеносен удар на меча разсякъл насекомото на две.
      - Браво – похвалил го владетелят.
      Втори бил китаецът. Той също пуснал една муха от кибритена кутийка и с два светкавични удара на меча я насякъл на четири парчета.
      - Отлично – възхитил се императорът.
      Разбрал, че не е в свои води, евреинът решил да опита същия номер и пуснал една муха от кибритена кутийка. Той размахал меча си, като че ли знаел какво прави, но насекомото продължавало да бръмчи из стаята.
      - Но мухата не е мъртва – учудил се императорът.
      - Може и да не е – отвърнал евреинът, – обаче ако се вгледате внимателно, ще видите, че е обрязана...

Коментар

• Една жена, минала 60-те, изпаднала в депресия и решила да се самоубие. Не искала да се мъчи много, отишла при личния си лекар и още от вратата попитала:
        - Докторе, къде точно се намира сърцето? Как да определя мястото му?
        - Много е лесно. Сърцето е 4 пръста под зърното на лявата гърда - отговорил д-рът.
        След два дни докарват дамата в инвалиден стол, с гипсиран ляв крак.
        - Ще те съдя за некомпетентност! - крещяла жената
        - Защо?
        - Четири пръста под зърното е колянната капачка!..

Коментар

• Прекрасният нов свят на Вежди Рашидов

https://www.ploshtadslaveikov.com/pr...ToiB5X6STlSoQQ

Коментар

• Какво нещо е възпитанието!?
            В такси. На задната седалка седят двама мъже и разговарят:
            - Представяте ли си, вчера бях в един ресторант, и когато келнерът наливаше виното, на ръката му нямаше салфетка!
            - Не може да бъде... Какви времена настъпиха само... И аз скоро бях в ресторант с дама, и няма да повярвате, но келнерът първо подаде менюто на мен!
            Таксиметровият шофьор известно време слуша безучастно разговора, накрая се обръща и пита:
            - Момчета, нали ще ме извините, че седя с гръб към вас?

Коментар

• д-р Тони Филипов- Две пенсии написали писмо до Господ:
              – Дядо Боже, много сме бедни и нямаме пари за въглища. Молим те, прати ни 1000 лева!
              Пуснали писмото в пощата. Но пощаджиите не знаели адреса на Господ и занесли писмото в МС, щото, нали, Бойко е близък с Началника. Поради наплива от молители пиарите в МС решили да пратят на старците 500 лв. След една седмица се получава ново писмо:
              -Дядо Боже, благодарим ти за парите. Но, молим те, друг път не ги пращай през МС, щото крадат половината...

Коментар

• Фалшивите новини не са от сега,имаме традиция!!!

В едно село седят двама в кръчмата и си говорят. По едно време се чуло някакво думкане...
                - Що люска тоя тупан? - попитал единия.
                - На Ваньо дъщеря му се оженила и тъпана бие, че е честна.
                Първия отговаря:
                - Е па, я сега на уя си ли да вервам, или на тъпаня???

Коментар

• Извънземни наближават земята. Руснаци и американци започват да им дават светлинни сигнали да кацнат при тях. Извънземните се насочват към Белия дом. На моравата Президента Дони, вице, министри, президеншата .. В небето вдигнати всички бойни едкадрили, даже и учебни, снайперисти по покривите...
                  Чинията каца, извънземното излиза, оглежда бавно всички с леден поглед и пита:
                  - Абе, кой е Делю Хайдутин ?!?

Коментар

• В Пернишки бар клиент към барман:
                    - Защо е толкова скъпа тая ракия бе?
                    - Разредена е с вода..!
                    и стана една .......

Коментар

• По bTV днес Валентин Златев, председател на Надзорния съвет на ЛУКойл България, пита: "Кой казва, че сме приятели (с Бойко Борисов). Не съм играл карти с Бойко Борисов. Не бих и седнал да играя с него, защото той не обича да губи".
                      Е, през 2011 г. явно още са били. Тогава, на пресконференция, Златев каза друго: "Фактът, че познавам г-н Борисов от 30 години (сиреч от 1981 г.), по никакъв начин няма отношение към нашата работа." Самият Борисов беше казал пред "Труд", че Златев лъже на карти: "Вальо лъже на карти и с него не играя..." И каква излезе тя: единият не обича да губи, другият лъже..

МИЛ,И РОДНИ КАРТИНКИ..

Коментар

• Когато можеш,а няма с кой!

Журналистка разпитва дядо на около 90 години от родопските села:
                        - Кога спря с*кса, дядо?
                        - Еми, горе-доле, отпреди 10-тина години.
                        - Ехааа! И защо?
                        - Ми, падам си по по-възрастни, ама нещо понамаляха..

Коментар

• Съседката ми си уголеми джуките.
                          Сега с една целувка може да отпуши мивката.

Коментар

• Tелефонен разговор с любимата от понеделник сутрин (цитирам по памет)
                            - Алоо, кажи, Таня.
                            - Събудих ли те, меченце?
                            - Да.
                            - Обаждам се да ти кажа, че ще ти се обадя по-късно.
                            - Добре.
                            - Хайде спинкай си, няма да те занимавам... само ще пуснеш ли пералнята после – заредена е?
                            - Не.
                            - Искаш ли довечера да ме заведеш на галерия?
                            - Ще пусна пералнята.
                            - Слушай сега: завърташ голямото копче обратно на дясно до седма позиция, а малкото до 40 градуса, с третото, дето е по към вратата(ако я гледаш с гръб), нагласяш центрофугата на 1000 оборота. После сипваш две капачки пълни на пет осми омекотител и половината на три капачки и четири седми течен прах. Запомни ли?
                            - Да.
                            - Лъжеш.
                            - Да.
                            - Кога ми е рожденият ден?
                            - Като стане време да слагам зимните гуми – около 14-тия кръг на английското и 16-тия на италианското първенство.
                            - Мразя те.
                            - И аз.
                            - Какво и ти!?
                            - Обичам те.
                            - Не ми се подмазвай, глупако. Изобщо не си мислиш за мен!
                            - Мисля си.
                            - Кога?
                            - Един път мислих за теб, докато си обувах чорапите.
                            - И какво по-точно?
                            - Дали, ако ме ухапеш, отровата ще проникне през тях.
                            - Много смешно – идиот. Едвам те понасям.
                            - И аз.
                            - Какво и ти!?
                            - Обичам те.
                            - Ае я ми са махай от главата. Защо изобщо ми звъниш!? Поне иди купи храна за котките.
                            - Те ядоха вече – кюфте на скара и салата алабаш от снощи.
                            - Олигофрен!!! Знаеш, че първо ще го гонят един час из целия апартамент, а после ще закопаят половината кюфте някъде в дивана. Онзи ден намерих вътре глава от шаран. Така вонеше – мислех, че е от теб.
                            - И аз.
                            - Между другото ми дойде.
                            - Пак ли?
                            - Да.
                            - Смяташ ли, че ако купя котешка храна, ще ти спре?
                            - Нищо не пречи да пробваш, Дидьо!
                            - Добре.
                            - Айде изчезни... после ще ти се обадя... и без това днес не ми се говори....

Коментар

• Негърче умира и отива в рая. Христос го поглежда усмихнат и му казва:
                              - Сега ще ти дам чифт крила.
                              - Наистина? Аз ангел ли съм?
                              - Не, синко, ти си шибан прилеп!!

Коментар

• ...- Абе как можах точно на теб да побадна бе?На другите жени,
                                само косите им са светли,а на теб,чак душата ти е руса!
                                - Какво съм виновна аз бе Гошо?Рехабилитаторът ми обеща само невинно масажче. Колегата ми се закле, че никога не изневерява на жена си...Комшията цял месец ме убеждаваше,че ме гледа бащински...

Коментар

Working...
                                X