IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля от гнусливи да не се чете,и все пак това просто е ВИЦ!
    Една жена мастурбирала с морков, но ѝ се заклещил. Отишла при гинеколога си доктор Иванов, който сръчно - за има-няма 2 минути извадил моркова... Пациентката си тръгнала, д-р Иванов отишъл да си измие ръцете. През това време в кабинета дошъл неговия колега да пият кафе... Връща се Д-р Иванов и какво да види - колегата му щастливо догризва моркова:
    - Какво направи бе!?!
    - Не се стискай, бе Иванов, аре кажи тези моркови в ква саламура ги държиш..

Коментар

• Ротвайлер, доберман и дог в чакалнята при ветеринаря.
      Ротвайлера:
      – Ох, пичове загазих. Стопанина ме остави да пазя пред гаража. Мина една
      супер готина кучка, аз се улисах по нея и … откраднаха колата на шефа!
      И сега – „клъц“ – ще ме кастрират, за да не правя така друг път.
      Добермана:
      – Остави се ! Мен пък ме оставиха да пазя къщата , мина една засукана кучка,
      и аз – след нея. Като се върнах, къщата обрана. И сега – „клъц“ – кастрация!
      Дога:
      – Лежа си аз на дивана, стопанката излиза от банята по халат. Изпусна си гребена,
      наведе се да го вземе, а халата късичък, късичък… Не издържах, скочих и я оправих!
      Ротвайлера и добермана в глас:
      – Лелеее… и сега „клъц“!
      – А, неее… – „клъц“ – на вас. На мен ще ми режат ноктите..

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
        Младо семейство било закъсало с парите.
        Мъжът предложил:
        - Мило,довечера се провежда конкурс за най-голям пенис! Наградата е десет хиляди лева!
        А пък,ти най-добре знаеш колко съм надарен от природата!
        Жената,обаче се разфучала:
        - А бе,ти за това ли следва толкова време за инженер? За да се излагаш като последния скапаняк? В никакъв случай,не разрешавам!
        Обаче,вечерта пичът се прибрал късно с щастлива усмивка на лицето.Тръснал на масата една дебела пачка пари и се провикнал:
        - Мило,познай каво се случи?! Успях да взема наградата!
        Благоверната му побесняла:
        - Ами честта? Ами човешкото достойнство?
        Не те ли е срам да показваш най-интимния си орган пред хиляди хора?
        Мъжът я успокоил:
        - Ама,аз не го показах целия,бе,мило!
        Аз го извадих само наполовина,колкото да спечеля конкурса!
        да, ама съседът Иван е с по-голям ....

Коментар

• Младо семейство било закъсало с парите.
          Мъжът предложил:
          - Мило,довечера се провежда конкурс за най-голям пенис! Наградата е десет хиляди лева!
          А пък,ти най-добре знаеш колко съм надарен от природата!
          Жената,обаче се разфучала:
          - А бе,ти за това ли следва толкова време за инженер? За да се излагаш като последния скапаняк? В никакъв случай,не разрешавам!
          Обаче,вечерта пичът се прибрал късно с щастлива усмивка на лицето.Тръснал на масата една дебела пачка пари и се провикнал:
          - Мило,познай каво се случи?! Успях да взема наградата!
          Благоверната му побесняла:
          - Ами честта? Ами човешкото достойнство?
          Не те ли е срам да показваш най-интимния си орган пред хиляди хора?
          Мъжът я успокоил:
          - Ама,аз не го показах целия,бе,мило!
          Аз го извадих само наполовина,колкото да спечеля конкурса!

Коментар

• Двама приятели, между наздравиците и репликата: "Ти менЕ уважаАш ли ме?" - разговарят:

- Ае, брато, ти чувал ли си, че всяка чаша ракия съкращавала живота с 10 минути?

- Е - и?

- Абе, смЕтах, смЕтах... излиза, че съм умрЕл в битката при... Константинопол!

Коментар

• Мъж и жена правят секс, но в този момент влиза синчето:
              - Тате, може ли да си поиграя с вас?
              Бащата, през зъби:
              - Може, бе..... Синчето се покатерва на леглото и сяда на гърба на баща си (на конче), а той продължава с мероприятието.
              По едно време майката започва да стене и синчето се обажда:
              - Тате, а сега малко по-внимателно, щото на това място с чичо Кольо, винаги падам от кончето...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Без да визирам присъстващите ТУК дами, погледнато от друг ъгъл: чрез стойката на ръце НЯКОИ дами могат да станат по-харесвани, компенсирайки например проблемите с увисналия корем... /ако не се образуват плочките на корема, поне гръдната обиколка ще нарастне/...

Весела Коледа!
                Без да визирам присъстващите В ТЕМАТА господа , не ми се мисли НЯКОИ мъже , чрез стойката на ръце , какво компенсират ...

Весела !

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Пожелавам на всички дами това, което хапнат тази вечер и през празниците,
                  да им се лепне на гръдната обиколка!
                  Хайде, весела Коледа!

Без да визирам присъстващите ТУК дами, погледнато от друг ъгъл: чрез стойката на ръце НЯКОИ дами могат да станат по-харесвани, компенсирайки например проблемите с увисналия корем... /ако не се образуват плочките на корема, поне гръдната обиколка ще нарастне/...

Весела Коледа!
                  Last edited by безимeн; 24.12.2019, 21:42.

Коментар

• Пожелавам на всички дами това, което хапнат тази вечер и през празниците,
                    да им се лепне на гръдната обиколка!
                    Хайде, весела Коледа!

Коментар

• Цяла нощ валя сняг!На сутринта:

08:00 : Правя снежен човек.

08:10 : Минаваща феминистка ме пита защо не правя снежна жена.

08:15 : Правя и снежна жена да станат двойка

08:17 : Детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен.

08:20 : Кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже.

08:25 : Вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща.

08:28 : Наричат ме расист, защото двойката е бяла.

08:31 : Мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена

08:40 : Полицията пристига по сигнал да види какво става.

08:42 : Казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават, когато измърморвам: „Да, особено, ако ви е навряна ….”

08:45 : Домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. „Да, топките”, отговарям аз и ставам сексист.

08:52 : Конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то.

09:00: Показват ме по телевизията; терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред.

09:10 : Разпитват ме имам ли съучастници

09:29 : Никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                        Животът е като кварталите на София:

"Младост 1"

"Младост 2"

"Младост 3"

"Младост 4"

"Хладилника"

"Камбаните"

и... "Орландовци"
                        има и по-пряк път ..... от "надежда" на "орландовци"...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Коментар

• Животът е като кварталите на София:

"Младост 1"

"Младост 2"

"Младост 3"

"Младост 4"

"Хладилника"

"Камбаните"

и... "Орландовци"

Коментар

• Вчера бях на врачка. Предсказа ми, че ще живея в Лондон ..... всъщност тя го нарече „много мъгляво бъдеще“.

Коментар

• Един баровец минавал покрай луксозен ресторант,на чиято витрина се мъдрел надпис:
                                " Добре дошли! Яжте и пийте на корем! А сметката - ще платят вашите внуци!"
                                Богаташът се полакомил и влязъл вътре.
                                Не след дълго масата му се огъвала от огромни купи черен хайвер,трюфели,омари,скариди,филе миньон,торта на пет етажа и реки от отлежали френски вина!
                                Пичът се натъпкал до пръсване и понечил да си тръгне.
                                В това време,обаче се появил келнера и казал със сияйна усмивка:
                                - Хиляди извинения,но забравихте да платите! Сметката Ви е двайсет хиляди лева и петнайсет стотинки!
                                Богатият скръндза бил на ръба на припадъка:
                                - Чакайте малко! Как така?! Нали на табелата пише,че сметката ще платят моите внуци?
                                Сервитьорът кимнал учтиво:
                                - Това е точно така! Но докато Вие се хранехте,ние направихме малка справка.И се оказа се,че тук навремето се е хранил Вашият дядо

Коментар

Working...
                                X