If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От сайта ВЕСТИ : Недоволни от управлението на Английската църква, пуританите се заселват в Новия свят и по-конкретно в Масачузец.
Винаги съм знаел, че щатите са повече от 50.....
Ню Йорк. Може ли невидима картина да бъде изложена в галерия и да се продава. Американската художничка Лана Нюсторм отговаря положително на тези въпроси. Преди дни тя изложи своето "невидимо изкуство" в нюйоркската галерия „Шулберг".
Множество ентусиасти присъстваха на откриването на изложбата и оцениха по достойнство "картините" и "скулпторите" на 27-годишната художничка.
„Фактът, че не можете да видите една творба, не означава, че не съм работила часове наред над създаването й", обяснява Нюсторм. Тя твърди, че изкуството е въпрос на въображение и има за цел публиката да си взаимодейства с него.
„Когато тя описва това, което не можем да видим, вие започвате да разбирате защо едно от нейните невидими произведения могат да донесат повече от един милион долара", разказва Пол Руни, агент на художничката, който твърди, че тя може да се превърне в най-влиятелния художник на нашето време.
Руни е категоричен, че колекционери предлагат луди пари за невидимите творби в „Шулберг".
Починал Сталин и естествено е изпратен в ада! В политбюро получават писмо от него,с молба да му изпратят вилица и нож за хранене.На въпроса защо е тази странна молба получават отговор:
-Винаги,когато Хитлер е дежурен по кухня,ме кара да се храня със сърп и чук!
Ню Йорк. Може ли невидима картина да бъде изложена в галерия и да се продава. Американската художничка Лана Нюсторм отговаря положително на тези въпроси. Преди дни тя изложи своето "невидимо изкуство" в нюйоркската галерия „Шулберг".
Множество ентусиасти присъстваха на откриването на изложбата и оцениха по достойнство "картините" и "скулпторите" на 27-годишната художничка.
„Фактът, че не можете да видите една творба, не означава, че не съм работила часове наред над създаването й", обяснява Нюсторм. Тя твърди, че изкуството е въпрос на въображение и има за цел публиката да си взаимодейства с него.
„Когато тя описва това, което не можем да видим, вие започвате да разбирате защо едно от нейните невидими произведения могат да донесат повече от един милион долара", разказва Пол Руни, агент на художничката, който твърди, че тя може да се превърне в най-влиятелния художник на нашето време.
Руни е категоричен, че колекционери предлагат луди пари за невидимите творби в „Шулберг".
Те студентките са така,все нещо им се губи или не им е ясно!!! Млада студентка след изпит се запътва към професора.
- Господин професор, не успях да науча както трябва за този изпит. Не се представих добре. Може ли да измислим нещо?
- Е какво да измислим? - казал професорът и ѝ се ухилил.
- Е знаете какво.
Отишли в кабинета на професора. Правили каквото правили. Накрая професорът доволен казал:
- Пет стига ли ти?
- О, пет е повече от чудесно! - щастливо отговорила студентката.
Излязла тя от кабинета на професора доволна и щастлива, отворила книжката - вътре двойка... и пет лева
Жена към мъжа си:
- От днес ти ще прибираш сина ни от детската градина!
- И що?
- Така ни е изложил... Дошла някаква комисия в детската градина. Госпожата им казала "А сега, деца, нека посрещнем подобаващо нашите гости!" Всички деца поздравили, само нашият хубостник станал, взел да се здрависва с всеки от комисията и да им казва "Заповядайте, не се притеснявайте... Ракия ще пиете, нали?"
-Ей,Ти !Искаш ли да спечелиш 500 000 срещу само 5 000,които ще ми дадеш?
-Аааа,дааа,! Аааа петстин хиляди е малко Бе!
-Е ти колко искаш!?!
-5 милиона!
-Ами,добре ,можеш да спечелиш 5 млн!
-Супееер,много се кефя на парите!А Бе ,5 млн повече ли е от хиляда?
-Да,Бе три пъти повече......
Излиза Бойко Борисов (ББ) от министерския съвет, забързан към БНБ, за среща с Управителния Съвет.
Минава намръщен през групите протетиращи в околностите и когато стига до фонтана пред Президентството, изведнъж чува пискливо гласче:
- Бате Бойко! Бате Бо-о-о-йко!
Поглежда ББ намръщено към фонтанчето, от където идва гласчето, и вижда някаква златиста рибка да се блещи срещу него. Обаче понеже го чака управителния съвет на БНБ изръмжава глухо"
- Не ме занимавай с глупости! Зает съм!
- Но аз съм златната рибка, Не ме ли разпозна?!?!?!?!?
- Абе нали ти казах нямам време!
- Ами трите желания? - проплакала рибката.
- Уф-ф-ф-!. Айде казвай ги бързо и да вървя!
В кабинета на доктора влиза мъж.
- Съблечете се..и по бързо!
- Ама защо...?
- Аз съм доктора ..и щом
казвам..действай.!
Мъжът се съблича.
- Кажи сега.., какво те безпокои?
- Докарах въглищата. Къде да ги
разтоваря?
Коментар