Годината е 2192. Британският премиер-министър посещава Брюксел, за да моли за удължаване на крайния срок за Брекзит. Никой вече не помни откъде води началото си тази традиция, но всяка година тя привлича много туристи от целия свят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
X
-
05.09.2019, 16:14
Този коментар от grisow е изтрит от Andi11
Причина: Неприемливо съдържание.
Ама се засмяхте на вица, нали? А на другите не давате.
То, ако малко по-пиперливи думи, които, впрочем, всеки ден се чуват по улиците, се махат и от вицовете, накъде отиваме?
Роботи и без нас има, не виждам смисъл и хората да превръщате в роботи.
- 1 like
Коментар
-
Студент на изпит по история на БКП. Не знае нищо.
Професорът отчаяно пита:
- Знаеш ли поне какво е станало на 9 септември 44?
- Не.
- А за Маркс чувал ли си?
- Не.
- За Ленин?
- Не.
- А бе, ти от къде идваш бе?!
- От Каспичан.
Професорът въздъхнал тежко:
- Ех, как искам да плюя на всичко и да отида да живея в Каспичан!..
- 5 Харесвания
Коментар
-
КЛАСИКА - Интервю за секретарка. Идва една супер сексапилна мацка и започва да я пита шефа: - Как сте с компютрите? - Без проблеми съм с Word, Excel, Access и т.н. Ползвам интернет. Курс по десетопръстната система... - Езици? - Английски, френски, немски, руски, испански. Шефът вече доволен каква готина секретарка е намерил - и секси и умна я пита: - Каква заплата очаквате да взимате? - Към 800 лева. - Но при нас 800 лева взима главния инженер на фирмата?! - Ами тогава него си е..те!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Двама приятели ловци си говорят:
- Представи си, че си в една гора, а пред тебе мечка. Какво ще направиш?
- Ще се скрия зад някое дърво.
- Абе представи си, че си на една полянка и няма дърво, какво ще направиш?
- Ами ще се скрия в някоя долчинка.
- Ама ако няма долчинка там, какво ще направиш?
- Ще избягам зад някой храст.
- Дай да кажем, че точно в тоя момент няма храст, какво ще направиш?
- Абе, идиот такъв, ти на кого си приятел, на мене или на мечката?!..
- 3 Харесвания
Коментар
-
·
Хайде на боклуците - пресни, пресни!
Така е по нашите ширини - внасяме боклук, изнасяме хора.
Новата партида от боклука на Западна Европа пристигна на Пристанище Варна Запад.
Наскоро излезе и информация от италиански медии, че масово горим и италианския боклук, понеже тук им давали много добра цена. Няма проблем.
Ние ще го дишаме.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Баща и син си говорят по полови въпроси. - Кажи, сине, какви качества търсиш в жените? - Ами... големи гърди. - Е, а за сериозни отношения? - Ами... големи гърди. - Не, питам те ако например искаш да се свържеш с жената за цял живот? - Е, чак пък цял живот... толкова големи гърди няма в природата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Преди години в Народното събрание на Менда (Стоянова) й казах на среща на 4 очи да отиде (в една от телевизиите) да обясни нещо за бюджета. "Няма да ида!" - каза тя. "Как няма да идеш?! Ще идеш или ще си идеш за Пловдив!" И тя стана и си замина. Следобед ми се обаждат Фандъкова, Лилито Павлова, Цвета - 6-7- от жените на ГЕРБ, които се ползват с авторитет пред мене. Аз очаквам, че може да ме закачат за Менда и ще ги изпъдя и тях. Сядаме, ама те хитри. "Г-н Борисов, за вас много ли е важно да играете футбол?" - "Много е важно, защото така си изкарвам стреса". - "А че докторите казват, че имате 4 операции на коляното важно ли е да се съобразите". "Важно е, ама пак играя". Е, същото било и с прическата на жената, на Менда й била мазна косата. До ден днешен знам, че преди някоя жена да ходи пред телевизора трябва да си прави фъш-фъш, обем да си прави", разказа той. Борисов добави, че вече е на мнение, че няма по-нормално от това да отидеш на фризьор. "Това е уважение и към себе си и към другите хора", каза той...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Отишли двама българи да изкарват пари в Америка. Дълго търсили и обикаляли, докато на попаднали в Дивия Запад. Гледат една обява - Скалп на индианец - 1000 долара! Това е само за нас си казали те. Купили два коня и препуснали през прерията. Привечер до една река видели един индианец, натиснали го и го скалпирали. 1000 долара за днес стигат и опънали палатката да спят. През нощта обаче единият станал и гледа от всякъде обградени от индианци. Влязъл вътре тихичко и побутнал спящия с думите: Брато, ставай, станахме милионери!
ТЕ ТАКА НЯКОИ И НА БФБ С АКЦИИТЕ..
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от zepter Разгледай мнениеРазговор покрай изтеклата информация от НАП:
-Е, няма ли да ти е гадно някой да може да види годишните ти приходи?
-Дреме ми. Най-много да се пукне от смях.
Коментар
Коментар