If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лято. Виси мравката на спирката, на работа ще ходи, гледа щуреца с плажна чанта, хавлия:
- Къде ве, Щурчо?
- Ми на плаж.
- Че ти целият август не го ли изкара на плажа?
- Е, да де.
- Е, хубу... То аз края на баснята го знам.
Захладняло, мравката пак на работа отива, гледа щуреца с куфари:
- Къде, ве Щурчо?
- Ми на Малдивите.
- Е, хубу... Аз края на баснята го знам.
Зимата мравката в един голям студ се връща от работа, среща щуреца:
- А, къде ве Щурчо?... Много добре изглеждаш, тен, облекло, а и финансово май си добре.
- Ами отивам тука на едно литературно събиране на баснописци.
- Аааааа... Ми Лафонтен ще го мярнеш ли?
- Сигурно.
- Ай да му кажеш да се €б€ в гъз@...
Колко сме различни мъжете и жените.
Лежащата на дивана жена възбужда мъжете.
А лежащият на дивана мъж вбесява жените.
--------------------
Жена звъни на съпруга си:
- Можеш ли да говориш?
- Мога.
- Слушай тогава...
--------------------
-Скъпа, хайде тая вечер да вечеряме някъде навън!
-Хайде! А къде?
-Пица да хапнем?
-Не -е...
-Китайско?
-Омръзнало ми е!
-Рибен ресторант?
-Не ми се яде риба в момента!
-Нещо на скара?
-Стига с тая скара!
-Суши?
-Оризът им е гаден!
-KFC?
-Пърженото е тежко!
-Да боднем в Хепи?
-Само селяни ходят там!
-Добре, къде тогава искаш да идем?
-Все ми е едно! Където ти предложиш.
---------------
Само жена може да ти чете два часа конско и да завърши с "Просто нямам думи..."
Лорд Джон - първа брачна нощ. Влиза в спалнята на милейди, облечен в бяла пижама.
- Милорд, трябва да Ви призная нещо. Аз не съм девствена!
Лордът, без да каже дума излиза и след малко се връща в черна пижама.
- Но, милорд?!?
- Милейди, в бяло ходя само на премиера!
Един младеж се оженил. Един ден, майка му идва на гости и го привиква насаме да си поговорят за това, как върви семейния живот. Синът разказва, че булката му е много добра - готви, чисти, пере… Супер домакиня, само дето в спалнята нещата не вървят! На другия ден свекървата кани снаха си на кафенце и я започва отдалече:
- Милата ми, снахице, много съм щастлива за вас! Гледам в домакинството си перфектна - къщата блести от чистота, манджите ти от вкусни по-вкусни, ама синът ми нещо не е доволен, че не правите с*кс! А снахата отговорила:
- Майко, аз с*кс съм правила, правила… Сега мене къщи ми се въртяяяяят!
- Докторе не мога да заспя.
- Представете си, пачка от 1000 лв. по един, и броите, все ще заспите по някое време!
На другия ден: - Какво стана, помогна ли?
- Ами не. Броих, броих, и все ги изкарвам 999 лв. Броя и пак броя, и пак, и не мога да заспя от нерви, че ми липсва един лев. Докторът: - Май по добре да се върнем на конвенционални средства - ще броим овце!
На третия ден: - Какво стана, броихте ли овцете?
- Не е за вярване! Броих, броих, и тъкмо да заспя, последната овца ме погледна в очите и попита : „Абе, какво стана с оня липсващ лев от 1000?"
Президентът Румен Радев пропусна да вдигне стиснат юмрук при кацането в София след изгонването си от Естония. А с юмрук трябваше да покаже, че все още ръководи “великото народно въстание“ и да се закани на онези, които му погодиха номера.
Така си мисли Радев – че някой му е свил гаден номер. Разбира се, обстоятелствата трябва да се изяснят, но последиците от провалената екскурзия са очевидни за всички. Най-фрапиращият факт е, че българският президент действително беше изгонен от Талин и това беше потвърдено от естонския му колега. Радев е натоварен принудително на самолета и върнат обратно в София.
Дори и да е вкаран в капан, Радев направи всичко възможно той да щракне оглушително. Президентът на Естония Керсти Калюлайд в специално изявление по случая казва, че българският му колега е контактувал със заразен в София и посещението приключва. От нашето президентство постъпват крайно глупаво – нямало контакт. А контакт е имало и Радев е уведомен ден преди излитането за Естония. Само че той размахва отрицателен тест и се качва на самолета.
Размахва отрицателен тест и след кацането в София. И какво от това? Не трябваше да идвате, господин президент, а отрицателния тест си го сложете на витрината. Това му казаха на Радев в Талин и само не му напомниха, че, ако една жена днес прави секс, няма как след три дни за знае дали е бременна.
Историята с тестовете не е толкова важна, колкото отричането на доказания факт, че Радев е контактувал със заразения шеф на ВВС. Вместо да излезе деликатно от ситуацията, докато е имал възможност, нашият президент действа по обичайния си начин – по фатмашки. Щурмува Талин с неистовото желание да излезе от европейската си изолацията, но там не го допуснаха и до официалната вечеря.
По всички дипломатически норми гафът е грандиозен. Едва ли екипът на президента би го допуснал, ако Радев не е участвал активно с вироглавството си. Той искаше да отиде в Талин и да извика: Ама аз не съм забременял! Успя и му повярваха.
Един гинеколог решил да се преквалифицира и отишъл на интервю за работа като автомонтьор. Шефът на работилницата му казал:
- Ще ви оценявам по точки. Максималният брой точки е 100. Ако съберете 80 - работата е ваша. А сега разглобете и отново сглобете двигателя на този автомобил.
Гинекологът се заел за работа и докато човъркал, очите на шефа ставали все по-кръгли и по-кръгли. Когато изпитът приключил, той извикал:
- Нает сте! Оценка 150 точки!!! Ще бъдете заместник-директор на сервиза!
- Ама как така? Нали максимумът беше 100 точки?
- Какво ли не съм виждал през живота си, но това... Давам ви 50 точки за отлично разглобяване, 50 за отлично сглобяване и 50 за това, че свършихте всичко през ауспуха!
Коментар