IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сисадмин празнува рожден ден с приятели. Те събрали пари и му купили куфар.
    Подаряват куфара той го разглежда и казва:
    - Благодаря ви пичове, но за какво ми е на мен куфар?
    - Как за какво нали постоянно пътуваш по други градове да настройваш различни компютри?
    - Е да, пътувам.
    - Ами ето тук в този джоб ще си сложиш бельото и чорапите, тука има място за риза и дънки, а ето тук...
    - Чакайте чакайте! А аз гол ли да пътувам?
    Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• - Аврам, мога ли да ползвам твоята косачка?
      - Разбира се Моше, но само в границите на моята ливада!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Пълен кукувичарник ! Вместо да го пратят в клиника те го назначават на работа ! Да вземат и за президент да си го изберат !
        Радиацията му е дошла в повече

Коментар

• Мъж без жена е човек с хронични болки в китките.

Коментар

• В Северна Македония отрязаха 100-годишно дърво. Имало български корени......

Коментар

• Бонбони за смучене. Много се харчат на "Берьозката" :

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                смятам, че тук му е мястото
                https://www.vesti.bg/sviat/bajdyn-na...n-post-6138215
                Пълен кукувичарник ! Вместо да го пратят в клиника те го назначават на работа ! Да вземат и за президент да си го изберат !

Коментар

• смятам, че тук му е мястото
                  https://www.vesti.bg/sviat/bajdyn-na...n-post-6138215
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                    Добре е и на запад има хора които се замислят за това какви глупости ни се предлагат напоследък.
                    Нямам нищо против хора с нестандартна сексуална ориентация. Аз лично не можах да преброя колко вида са точно.
                    Все пак трябва да има някаква мяра.

Коментар

• https://www.facebook.com/10000865864...73325050179061

Коментар

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение

Sorry
                        Тази снимка беше показана лично на Кирил Петков в предаването на Сашо Диков по Евроком и човека направо се изсмя на това какви снимки се показват и коментират по медиите и обясни, че това е мъжа на министърката !

Коментар

Продължаваме промяната ама по старому.
                          В Англия за подобно гушкане на колежка здравния министър си подаде оставката,Ама какви ги говоря,тук не е Англия
                          Sorry

Коментар

В Англия за подобно гушкане на колежка здравния министър си подаде оставката,Ама какви ги говоря,тук не е Англия
                            Колега, хубаво е да се запознаеш с фактите преди да коментираш ! Това са мъж и жена живеещи заедно отдавна ! Само, че свинските кафяви медии търсят какви ли не измислени сензации !

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                              [ATTACH=CONFIG]n3873640[/ATTACH]

Коментар

• Млад мъж след бурна нощ се облича и си мисли: "Баси колко добър съм станал. 17 пъти за една нощ. И даже не се чуствам много изморен".
                                След което се обръща към партньорката и пита:
                                - Аз съм с колата. Искаш ли да те откарам някъде?
                                - Да до работата, да не закъснея.
                                - А кой е адреса?
                                - Ул. "Никола Габровки" 1. Антидопинговият център...

Коментар

Working...
                                X