Първоначално изпратено от c.r.e.a.m
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде изядохте дървото?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнениеSina Weibo (WB). Патока Доналд с неговите мита ми развали хатъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДобре си (y)
Май тук не е добре да коментираме портфейлите, за да не станат дървени )) (шегувам се)
Но и моето портмоне се е вдървило - вече кон да го подпре, не мърда.)) към 70% беше кеш към 12.02. Сега не си играя и да смятам. Епизодични сделки, все по нарядко, а последно продадена фарма от вчера. (сгодна цена, както би казал Импето))) Дислоцирах обаче някои леки "гаубици" в шубрака. Подобно граф Собиески, когато разпилял османците току пред портите на виена. Един вид, - може да жертваме някои от храбрите хусари за бъдещето на европа)) (за която пък нашего рода балканеца наверно би казал: "Тюх да й се не види, ...мътните го взели.." ) )) (шегувам се)
А ти внимателно с тези софком-ки, щото ликвидността обикновено пада след дивидента и за да няма "Тюх ...(+съответно продължение)"
Поздравления за успешното представяне до момента!
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениевкъщи жената ме налага с точилката
Ена тънка и дълга точилка, та през краката, през краката!..
Аз бегам по стаите, подскачам като грузинец и викам: по-леко, по-леко, ше я строшиш, а от баба ми е останала и сега такива не прават!Last edited by П.Ф.Изеров; 26.06.2018, 16:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bondinio Разгледай мнениевкъщи жената ме налага с точилката
Ако е дряновица е здравословно Таксувай го тренировка за новогодишна суровачкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеНе гризнах дървото никъде тази година - ЗАСЕГА!!! Протфейла ми е с много ниска бета - играе с по 1 процент първото шестмесечие ...засега 2% плюс главно заради дивиденти.........При елана не считам че съм гризна дървото (защото средната ми на придобиване е 1,135/ за бр. преди дивидента за 2017г.)
Иначе действията ми през тази година са :
Ликвидиране на ХИМ на два пъти по 50% от позицията - веднъж на 2,35 и веднъж на 2,47
Ликвидиране на ЦКБ - на 2,03
Покупка на софия комерс привил. на около 4,70
Покупка на софия комерс обикнв. на 3,60
Увеличение на позицията ми в елана агрокредит с над 230%
Имам и бая кеш.............ама се ослушвам като пръднал заек в люцерина
Засега изчаквам..........вярвам че ще видим по ниски цени
Успех на всички
Май тук не е добре да коментираме портфейлите, за да не станат дървени )) (шегувам се)
Но и моето портмоне се е вдървило - вече кон да го подпре, не мърда.)) към 70% беше кеш към 12.02. Сега не си играя и да смятам. Епизодични сделки, все по нарядко, а последно продадена фарма от вчера. (сгодна цена, както би казал Импето))) Дислоцирах обаче някои леки "гаубици" в шубрака. Подобно граф Собиески, когато разпилял османците току пред портите на виена. Един вид, - може да жертваме някои от храбрите хусари за бъдещето на европа)) (за която пък нашего рода балканеца наверно би казал: "Тюх да й се не види, ...мътните го взели.." ) )) (шегувам се)
А ти внимателно с тези софком-ки, щото ликвидността обикновено пада след дивидента и за да няма "Тюх ...(+съответно продължение)"
Поздравления за успешното представяне до момента!
УспехНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Не гризнах дървото никъде тази година - ЗАСЕГА!!! Протфейла ми е с много ниска бета - играе с по 1 процент първото шестмесечие ...засега 2% плюс главно заради дивиденти.........При елана не считам че съм гризна дървото (защото средната ми на придобиване е 1,135/ за бр. преди дивидента за 2017г.)
Иначе действията ми през тази година са :
Ликвидиране на ХИМ на два пъти по 50% от позицията - веднъж на 2,35 и веднъж на 2,47
Ликвидиране на ЦКБ - на 2,03
Покупка на софия комерс привил. на около 4,70
Покупка на софия комерс обикнв. на 3,60
Увеличение на позицията ми в елана агрокредит с над 230%
Имам и бая кеш.............ама се ослушвам като пръднал заек в люцерина
Засега изчаквам..........вярвам че ще видим по ниски цени
Успех на всички
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПредполагам с това, че по - лесно кореспондира с тъпаци....Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениезатова ли си пише във Виртуалната с такива като мен и теб
/Софроний Врачански/Last edited by Ender; 26.06.2018, 08:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Отговарям веднага. Аз не увъртам нещата, като повечето тук. Дървото го ядох при Фазерлес и Елана Агрокредит. Просто не се случи това, което аз си мислих че ще стане.
Ето признах си. Олекна ми. Не е толкова страшно.
агрокредитът доста хора май подведе А фазера като се сурна си спомних, че май го имаше и ми докривя малко, ама ако ти кажех преди това махай го този шит, щеше да ме разбереш погрешно, Знаеш как е - опита на борсата е най-пълноценния учител Подобна грешк направих, като споделих с Груеца да махне хима в подходящия момент и да изчака в кеш вместо да се навива за тройка кебапчета, (приятелски го казвах, щото някои чертички знаеш, подсказват))), но май се получи обратен ефект, та вече не си позволявам бля-бля картон-съвети, непоисканиНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар