Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде изядохте дървото?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТа ти къде яде дървото?
Ето признах си. Олекна ми. Не е толкова страшно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук много хора могат да напишат много неща, но аз знам че няма да го направят. Убеден съм в това. На тях им е по-лесно да обикалят темите и да пишат всякакви измишльотини, но не и да си признаят че те сами са се преебали.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Гризнах дървото след като Никиту разкеши алумината Щото мислех че твърде рано разпъна жартиерата до фибо ниво, и се изкуших Можех и с профит да го изкрама ама не ми беше до картоните в един момент и пропуснах МИсля че го споменах някъде, може да е вече ясно (като при Грую - евереста гаден)
Wse pak go терминирах на два етапа, общо нагризано дърво - по кинт за картон. - (*Е не може всичко да е на 100% профит. ))) Имам още едно дръвце, но и там минах метър като гледам как се изпарзаля в последно време ))) - gagarin. Дори направих малка "врътка" за компенсация за да си му го върна в някакъв вид та малко ми олекна Все пак и там съм към 2-3 кинт/папир вътрешно, но не ме касае повече, защото и него го анулирах преди 2-3 месеца )) Живи и здрави, хартии се купуват и продават, както казал Костолани, - не се гонят артии, само се изчаква и идва следващия профитоносен трамвайНе е препоръка... !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеТук може да си изплачете мъката.
Очистителната сила на катарзиса, с лечебан цел.!!! Някак си ни дава готиния усет че сме човеци а не само роботи, командири и всеква там сволоч
Още повече ме кефеше оная тема - "защо когато някой келеш се набабани в някой си шит и започва да го хвали във форума"
Айде все пак да оплакнем очите и да изплачем мъкатаНе е препоръка... !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Предполагам с това, че по - лесно кореспондира с тъпаци....
Иначе аз изядох дървото с евана, както е всеизвестно, и съм направил сичко по силите си да им нанеса поне толкова вредеи, колкото и те на мен, но умножени поне по 10 - разлика в мащаба, разбираш ли. Даже от орталъка с Шиши излязох на плюс, но евана си е евана - еверест в инвестициите у нас!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Така да бъде.
Къде се набабани? Къде не ти се оправдаха очакванията? Къде купи и цената падна? Къде продаде на загуба? Къде се прееба?
Така по-разбираемо ли е?
Значи, аз съм пишман инвеститор и влязох в този форум преди години, за да обявя една смела тактика във Форекс: всичките 300 долара сложих по равно на къси и дълги едновременно и по равно на двойката долар\евро. И казах, че с кеф ще си стрижа от която страна дойде плюс. Такава тактика, знаеш ли
Тука вие ми казахте, че това е глупаво, но аз - не, първооткривател, голяма работа...
И тогава се заредиха 6 месеца равномерно и непрестанно покачване на еврото, макар Европата още тогава да беше тръгнала на лошо... и тристате ми долара не издържаха мъжкото ми стискане на зъби.
Та така - най-лаишки се оплаквам от пазара, както на кривия... ъъъ... ракета вълната... ъъъ космоса ѝ пречи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеМоже наистина да съм тъп. Та попитах, де.
Къде се набабани? Къде не ти се оправдаха очакванията? Къде купи и цената падна? Къде продаде на загуба? Къде се прееба?
Така по-разбираемо ли е?
- 1 like
Коментар
-
Това че се правиш на тъп с какво ти помага?
Коментар
-
Това че се правиш на тъп с какво ти помага?
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеИмам мъки за изплакване, но за какво става въпрос?
Коментар
Коментар