Има ли нова информация?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде изядохте дървото?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Taка е, по-добре несемейно Ама тя и моята беше млада тогава, пък и все още е дългокрака. Връщаш ме в едни спомени, дето организирах едни екскурзии през Виена, само и само да излезе, че съм командировка там, че само за тази дестинация ми беше разписан билета - весели времена бяха
Дивиденти да има, гаджета ще се намерят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е това вече е друго нещо , така се приема. Не съм ходил по тези места, ама Груйче там не е ли по добре да се ходи несемейно , с нещо младо и дългокрако ?
Дивиденти да има, гаджета ще се намерятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Eй, ама пък хич не щеш да паднеш по гръб, значи Палми има навсякъде, ще ме караш да ровя из семейните снимки, включително в пясъка по подобни острови, просто защото растителността там буквално извира. Ето ти друга снимка - тези палми пак ли не са плажа
Коментар
-
Хубава картинка ама и ти не си баш прав, дърветата и храстите пак са зад пясъка , не са на самия плаж ! Освен за плаж ако имаш предвид храсталака отзад
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Мчи не е баш така, явно ти трявба опреснителен курс по тези дестинации - отличен начин да наместиш някой дивидент и други работи в още по-други работи Ето примерна снимка от сейшелите - баш са си на плажа, а любима поза на "мацуранките" е да се наместят върху подобни полегнали палми (за по-пластичните може и по-прави )
- 1 like
Коментар
-
Палми, ама са зад плажа, не са на пясъка до водата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Що бе, по тропическите острови са си палми до откат
Коментар
-
Що , ти на плажа имаш дървета ли, да не си объркал морето с язовира ?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Да не си в Сахара или в изгорялата Атина?
Коментар
-
Ядем миди и пием бира, дървета няма наоколо !
- 1 like
Коментар
-
Ядем миди и пием бира, дървета няма наоколо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНякой нещо ново да каже?
Коментар
-
Моето най-голямо дърво е от нереализирана печалба при ПИБ … продадох я на 3.7 в годината на драмата с КТБ , макар, че мислех да я дължа още няколко години …
На онова време ми беше над 50% от портфейла и номерата на Прасчо тотално ме изнервиха … Кой може да предположи , че Туитър -муитър ще спаси Ердоган …и не само него
В крайна сметка знае ли човек - може да се окаже, че ми е направил услуга .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
Коментар