Вижте от къде произлиза терора......по скоро методите на терора и целите му.
От Бог явно.
Значи като Моисей отишъл да каже на фарона да освободи евреите....а фарона му казал да си гледа работата.....значи моисей се помолил на Бога...и Бог започнал да тероризира египтяните до като не се съгласят да пуснат евреите.
Нали там реката...плъховете...избиването на децата и т.н....
С две думи все Божи работи.
Щото моисей чувал гласове...от Бога.
Добре де....това същя Бог дето издал заповедта не убивай ли е? или някакъв друг Бог в рамките на няколко месеца дето веднъж казва не убивай...обаче щом е за свободата на евреите...може.
Потърсих филма моисей....щото бях го забравил.
Значи вижте от къде произлиза нашата религия и тази на евреите и на мюсолманите.....
о това че БОГ наказал египтените да пуснат евреите.
Щракнете на 1 час и 20 секунди на филма...
https://www.youtube.com/watch?v=gZWfBWSd0fo&t=3639s
Кръв..кръв..седем дни из цял египет ще тече само кръв. Рибите ще измрът и реките ще се усмъдят на мърша...
Чрез Моисей БОГ казва: Така ще познаете , че аз съм ГОСПОД. Господ нарежда на фарона...пусни народа ми. Иначе той ще ви порази с мор или меч.
Ебахти Бога....
От Бог явно.
Значи като Моисей отишъл да каже на фарона да освободи евреите....а фарона му казал да си гледа работата.....значи моисей се помолил на Бога...и Бог започнал да тероризира египтяните до като не се съгласят да пуснат евреите.
Нали там реката...плъховете...избиването на децата и т.н....
С две думи все Божи работи.
Щото моисей чувал гласове...от Бога.
Добре де....това същя Бог дето издал заповедта не убивай ли е? или някакъв друг Бог в рамките на няколко месеца дето веднъж казва не убивай...обаче щом е за свободата на евреите...може.
Потърсих филма моисей....щото бях го забравил.
Значи вижте от къде произлиза нашата религия и тази на евреите и на мюсолманите.....
о това че БОГ наказал египтените да пуснат евреите.
Щракнете на 1 час и 20 секунди на филма...
https://www.youtube.com/watch?v=gZWfBWSd0fo&t=3639s
Кръв..кръв..седем дни из цял египет ще тече само кръв. Рибите ще измрът и реките ще се усмъдят на мърша...
Чрез Моисей БОГ казва: Така ще познаете , че аз съм ГОСПОД. Господ нарежда на фарона...пусни народа ми. Иначе той ще ви порази с мор или меч.
Ебахти Бога....
Коментар