Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
далеч не съм про, но мисля,че на света има много по-важни неща от сексуалната ориентация или расата на ДРУГИТЕ
само празен човек може да концентрира съществото си да хейти другите на база расова,верска или сексуална основа.
и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
То ако не си "джендър"... Трябва да имаш някакво психично изкривяване за да си "про-джендър". Какво "про" може да има?
само празен човек може да концентрира съществото си да хейти другите на база расова,верска или сексуална основа.
и понеже сме пичове съм 100% сигурен, че в Бълария мъжете сме много повече мъже от русите. Ако не вярваш питай рускиня някоя.Но това го пиша да ви намигна на кой се кланяте.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
най-комплексираните и агресивни типажи,които знам са яко антиджендър
това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.
оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представят
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Не трябва да опростяваш джендър идеологиата. Джендър идеологията се грижи да ти разбие цялата ценностна система, обществото. Да не знаеш от къде си и какъв си. Освен това е агресивна и човеконенавистна.
това е модерното скинхедс за хора без самочуствие и ...топки уви.
оня унгарския анти джендър ...помните ли го..
светът е лудо място, но обикновено нещата не са такива каквито се представяттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Сега има прекалено много избор в магазина. Пък дънки - то различни цветове, пък марки. Ми обувки - освен черни, има и кафяви, и бели, и в трите цвята на Томи Хилфигер. Пък храните - 20 вида хляб. Едно време имаше само Добруджа заводски и стига да не го изпуснат на земята от касите, беше много добър.
Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.
Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Ще бъде интересно да разкажеш как лично си пострадал от джендъри. Ако е удобно де.
Че аз и семейството ми сме страдали по времето на комунизма и руската измет която управляваше НРБ, но виж нито една жертва на джендърска агресия не познавам.
Разхайтихме се и прекарваме много време в магазина да избираме храни. Влизаш, един буркан домати от Сторко, малко олио (зехтина е за евроджендъри), майонеза Краси и локум Сладки времена. И да се връщаш да готвиш, преди да изключат телевизията в 22. Кой нормален човек е буден след 22.00ч?
Коментар
-
Така, че добре е да се освободим от евроджендърския съюз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Със зелената сделка ние се съгласяваме да не караме коли, да намалим храната и да стоим на студено, да бъдем заключвани и лекувани. Те се съгласяват да вземат всичките ни пари и са ги използват за налагане на джендър идеологиата навсякъде и да разпалват войни.
иди живей в Гълъбово или Бобовдолтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ткзс-то с шеф някой шапкар на руска каишка
това ако се сбъдне мечтата русите да ни освободят от ЕС,НАТО и собствеността ни разбира се.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колега, Купата не го познавам, но Вие с Лева какво общо мислите, че имате с песимиста и Дъри та се слагате в едно изречение с тях ? Трябва да се опитате да си създадете поне приблизителна представа за нивото си. В едно сте прав, много невероятно изглежда не само да сте в един офис , но дори и да пазарувате от едни и същи магазини.
П.С. Питах и преди но не ми отговорихте. Как се кандидатства във Вашия клуб? Трябва ли да представям нотариални актове, снимки и т.н. или всеки си казва какви имоти има и другите му пляскат.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Кредитния рейтинг не е в левове. Пак е число , .............
Вашата оценка е 958 , което е страхотно. Вашият профил като кредитоискател е по-добър от 90% от останалите потребители в сайта ни. Вие сте желан клиент за всяка банкова и небанкова финансова институция. Може да се възползвате от потребителски или ипотечен кредит или други банкови продукти. Също така може да се възползвате от стоков кредит или лизинг, както и бърз кредит. Тази оценка е само, за да Ви ориентира за Вашия профил като кредитоискател.
Направете си пълна оценка, за да Ви предоставим по-точна и полезна за Вас информация с проверка в официални източници и ЦКР, както и съвет как да запазите своя страхотен рейтинг. По-високият рейтинг означава повече финансови възможности и по-добри условия за Вас.
Коментар
-
А , това ли било? Аз съм купил една къща за милион и половина. Кой е с по-ниска цена от мен да почвам да го уча ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Левчо алтернативния репликира:
На първо време можеш да започнеш мен да учиш. Аз досега съм закупил над 7 имота в 3 държави и съм продал 2. Тук в темата съм давал прогнози които до момента са относително точни.
Имот за 1,5 млн не съм купувал. Ти да не си новата немска версия на виртуалния? Само питам, че ти няма да си първия понижител-мелеонер който си намира едни забравени 400К под възглавницата.
Баси къф хубав ден. То било много лесно.
П.С. Аз оше не съм продавал. Ако съм дарявал брои ли се ?
Коментар
Коментар